Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αγαπητοί Φίλοι γεια σας. Το να σας αποκαλέσω “συναγωνιστές” είναι πολύ βαρύ για μένα αφού μόνο ψηφίζω και δεν συμμετέχω – ακόμα-  σ΄αυτό τον υπέροχο και άνευ προηγουμένου Αγώνα σας που στ΄αλήθεια χρειάζεται όλα εκείνα τα στοιχεία του λαϊκού  αγωνιστή στην πιο ακραία τους μορφή. Εκατοντάδες χιλιάδες ορκισμένοι “χρυσαυγίτες” , σιωπηλοί και αγανακτισμένοι, Ελληνόψυχοι, ταυτίζονται κάθε μέρα μ΄αυτα τα παιδιά που μπήκαν μπροστά από ένα ολόκληρο Λαό, εκφράζοντας τον σε απόλυτο βαθμό, με λόγο Εθνικοπατριωτικό, πηγαίο ,γνήσιο και πειστικό. Αυτό το Λόγο που δεν μπορούν να εκφράσουν οι νομείς της εξουσίας και παράλληλα ποδηγετημένοι σύγχρονοι γραικύλοι. Απροσχημάτιστα πλέον επιχειρούν ακόμα και τη φυσική εξόντωση των εξεχόντων μελών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Παραγνωρίζουν ακόμα και τους ψηφοφόρους που δημοκρατικά τους στηρίζουν. Οι πιέσεις από τα ξένα κέντρα είναι αφόρητες και αυτοί απόλυτα εξαρτώμενοι. Ο λόγος του Νίκου Μιχαλολιάκου στη βουλή τα κάλυψε όλα. “Για τις ιδέες μου είμαι έτοιμος να φυλακιστώ και να πεθάνω ακόμα – εσείς όμως για ένα άδειο πουκάμισο και μια καρέκλα ψηφίζεται νόμους που δεν πιστεύετε”. Όμως δεν είσαστε μόνοι παιδιά. Ένα τεράστιο κομμάτι του Λαού μας  – το πιο υγειές- προσεύχεται για σας και θα σας στηρίξει ακόμα περισσότερο όποτε κληθεί και πάλι να οδεύσει προς την κάλπη. Είναι η πραγματική σας δύναμη .

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Μια παλιοσειρά από το Μπέλες

Ουρά του σκευωρού Σαμαρά ο Κεφαλογιάννης: Μην γίνεστε λαϊκιστές, μην μας κάνετε ρεζίλι και στην Ευρώπη…

Ένα τραγούδι της δεκαετίας του ΄70 σε στίχους του Πυθαγόρα,το οποίο τραγούδησε ο Κύπριος τραγουδιστής  Μιχάλης Βιολάρης, λέει: ” Στην ωραία μας την πόλη τη γλυκιά κι΄ ιστορική, όσοι είν΄ ονειροπόλοι είναι μελαγχολικοί. Οι υπόλοιποι γλεντάμε, παραδάκι κονομάμε και στο γήπεδό μας πάμε. Μας νικάνε ή νικάμε. Δόξα τω θεώ, καλά περνάμε!” Δυστυχώς επίκαιρο! Θα ήθελα να το … αφιερώσω σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι αισθάνονται τον ξένο ζυγό μόνο στο γήπεδο. Σε εκείνους που σηκώνουν την Ελληνική σημαία μόνο όταν νικάει η εθνική μας ομάδα. Τέλος να τους ενημερώσω ότι και άλλοι λαοί πράττουν τι ίδιο, αλλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο… Κρίμα!!!

Ρ.Τ

Ένα διεφθαρμένο καθεστώς και μία βολική “δικαιοσύνη” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Γελώντας λίγο με τις αθλιότητές τους….

Ένας γέρο-Xρυσαυγίτης Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι.
”Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.
Σε αγαπώ, ο πατέρας σου”.

Σε μια ώρα ο γέρος λαμβάνει με e-mail απάντηση από το γιο του:

”Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ… έκρυψα το” ΠΡΑΜΑ”! Σ’ αγαπώ κι εγώ.

Σε 15 λεπτά, Αστυνομια, ο στρατός, το ναυτικό, το FBI ,η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.

Μισή ώρα αργότερα ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:

”Αγαπημένε μου πατέρα είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι. Σ’ αγαπώ…”

Γ.Π.

Ψεύδεται και στο Ευρωκοινοβούλιο ο σκευωρός Σαμαράς: “Η… δικαιοσύνη διώκει την Χρυσή Αυγή, όχι η κυβέρνηση” – 6 ΒΙΝΤΕΟ

Να μην ανησυχείς καθόλου Αντωνάκη και Κεφαλογιάννη. Τα ρεζιλίκια σας, θα φτάσουν μέχρι την άκρη του κόσμου. Ακόμα και οι θιβετιανοί μοναχοί θα φτάσουν να ξέρουν την ομολογία Μπαλτάκου και την κατάλυση της δημοκρατίας από την χουντοσυμμορία σου. Θα γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο τι σόι ξεφτίλες είσαστε. Το ξέρουμε ότι δεν σας νοιάζει διότι πολύ απλά δεν έχετε ούτε τσίπα, ούτε συνείδηση όμως είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι την ύβρι την διαδέχεται η νέμεσις. Και τότε θα σας νοιάζει…

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-iouliou-2014#ixzz36MMQjzF4

Exit mobile version