Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βολεψάκηδες κι ασόβαροι ευρωβουλευτές της ψοφοδεξιάς

Οι βολεψάκηδες κι ασόβαροι ευρωβουλευτές της ψοφοδεξιάς

Τα πρώτα δείγματα γραφής για τις «μεγάλες μάχες» που ετοιμάζονται να δώσουν στο ευρωκοινοβούλιο προς «προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων», έδωσαν οι ευρωβουλευτές της ψοφοδεξιάς ΝΔ, Θ. Ζαγοράκης και Μ. Σπυράκη. Πως ξεκίνησαν την θητεία τους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Ζαγοράκης και Σπυράκη;

Ο πρώτος, έβγαλε μια ιδιαιτέρως «μαχητική» selfie από την πρώτη συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου, δηλώνοντας ένα «βροντερό» παρών στους ξένους, το οποίο αναμφιβόλως τους προκάλεσε τρόμο.

Η δεύτερη υπήρξε ελαφρώς πιο ήπια, εντούτοις έδωσε στίγμα της επιβλητικής της παρουσίας και του μαχητικού -«υπέρ της Πατρίδος» πάντοτε!- πνεύματος της ομάδος των ευρωβουλευτών της ΝΔ. Πως; Αγοράζοντας διαμέρισμα στις Βρυξέλλες, διότι λεφτά υπάρχουν μιας και η «αντικειμενική» δημοσιογραφία στην Ελλάδα υπό Καθεστώς Μνημονίων αμείβεται αδρά. Άλλωστε είναι «πάμφθηνα» τα διαμερίσματα στις Βρυξέλλες, με τα δυάρια να εκτιμώνται περίπου στις 250.000 ευρώ. Οπότε η κυρία Σπυράκη, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, προς όφελος βεβαίως των ελληνικών συμφερόντων.

Με την ειρωνική αυτή διάθεση, ευελπιστούμε πως κατέστη σαφές στον Ελληνικό Λαό, το πώς βλέπουν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ την θητεία τους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Συλλογή εμπειριών, εμπλουτισμός του βιογραφικού τους προς μελλοντική επαγγελματική χρήση, αύξηση των εισοδημάτων τους. Παρόμοια ισχύουν και για τους ευρωβουλευτές των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Φωτεινή εξαίρεση στους αντιπροσώπους της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, οι τρεις ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν θα πράξουν τίποτε λιγότερο από εκείνο που πράττουν οι συναγωνιστές τους στο ελληνικό κοινοβούλιο: θα αποκαλύπτουν τις προδοσίες και τα σκάνδαλα που στήνονται στη πλάτη και εις βάρος του Ελληνικού Λαού και θα αγωνίζονται για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, έναντι οιουδήποτε κόστους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-bolepsakhdes-ki-asobaroi-eurwbouleutes-ths-psofodejias#ixzz36SL8jdXW

Exit mobile version