Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ «ΧΑΘΗΚΑΝ» ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ;

ASTYTZIP_496_355

Όπως είναι γνωστό, το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο άγνωστοι με καλάσνικοφ και βαριοπούλα αντίστοιχα, εισέβαλλαν σε πρατήριο τσιγάρων στη Θήβα και υπό την απειλή των όπλων βούτηξαν 2.000 έως 3.000 ευρώ. Μετά από 10 λεπτά, μπήκαν σε άλλη επιχείρηση που είχε υλικά ανακύκλωσης, απ’ όπου πήραν περίπου 3.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα κλεμμένο ΙΧ.

Αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό από τους αστυνομικούς οι οποίοι λίγο αργότερα εντόπισαν το αυτοκίνητο κοντά στα Οινόφυτα. Στην προσπάθειά τους να τους πλησιάσουν και να τους ακινητοποιήσουν, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς στους οποίους απάντησαν, χωρίς όμως να μπορέσουν να σταματήσουν τους ληστές.

Αργότερα, εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλειμμένο στα Οινόφυτα. Ακολούθησε –σύμφωνα με τα ΜΜΕ- αποστολή στην ευρύτερη περιοχή ελικοπτέρου και δυνάμεων της ΕΚΑΜ, αλλά οι ληστές έγιναν άφαντοι! Και κανείς δεν ξαναμίλησε για το περιστατικό, τα δε ΜΜΕ το απέσυραν από την κυκλοφορία.

Χωρίς κανένας να απαντήσει στο εύλογο ερώτημα τι απόγιναν οι δράστες και πως τους έχασε ακόμα και το ελικόπτερο. Άνοιξε η γη και τους κατάπιε; Ή μήπως επρόκειτο (όπως λένε οι… κακές γλώσσες) για τους γνωστούς προστατευόμενους κόκκινους τρομοκράτες, με τους οποίους ενεπλάκησαν απλοί και ανήξεροι για το ρόλο τους αστυνομικοί και μετά παρενέβησαν οι γνωστές «ανώτερες δυνάμεις» κι έληξε το θέμα; Όπως κι αν έχει, η εξαφάνιση των δραστών και η σιγή που ακολούθησε γύρω από την υπόθεση, είναι κάτι παραπάνω από ύποπτη…

ΠΗΓΗ

 

 

Exit mobile version