Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

xamail-letter__article

Αυτός  που  μου  απαγορεύει  να έχω το δικαίωμα να έχω πίστη στα ιδανικά μου είναι   “αμόρφωτος”. Πιστεύω  στη Πατρίδα τη Θρησκεία και την Οικογένεια. Και το μόνο  κόμμα  που τα πρεσβεύει και δίνει ένα δίκαιο και αληθινό αγώνα για όλα αυτά είναι  η  Χρυσή Αυγήκαι τα παλληκάρια της που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα

Σε εμάς τους Έλληνες, άρεσε που ήμασταν σκλάβοι των Τούρκων για περισσότερο από 400 χρόνια; Μας άρεσε που λόγω των τουρκικών ασιατικών αιμοδιψών νομάδων στερηθήκαμε την ανάπτυξη του πολιτισμού της Αναγέννησης και όλων των λοιπών; Μας άρεσε που αγόρια ελληνικών οικογενειών είχαν απαχθεί από τους τούρκους δικτάτορες και τα είχαν γαλουχήσει σε γενίτσαρους; Μας άρεσε η γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων στην Ελληνικότατη Μικρά Ασία; Μας άρεσε που γκρέμιζαν ορθόδοξες εκκλησίες, που απαγόρευαν την ελληνική παιδεία και φτιάχναμε  Κρυφά Σχολιά; Μας αρέσει που έχει προσβληθεί  το πανέμορφο και πάμπλουτο ελληνικό λεξιλόγιο με περισσότερες από 200 λέξεις τους; Μας αρέσει που με πολεμικά αεροπλάνα τους προσβάλλουν καθημερινώς τον Ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από τα ελληνικά μας ύδατα; Μας αρέσει που έχουν ζητήσει στο κοντινό παρελθόν να μοιραστούν με τους Έλληνες το μισό Αιγαίο; Μας αρέσει που θέλουν ακόμη και να καταπατήσουν το Καστελόριζο για να μας πάρα πολλά δικαιώματα ορυκτού πλούτου που μας ανήκει;

Ε.Χ.

Οι Εθνικιστές είναι στα κελιά και η αριστερά στηρίζει Σαμαρά: Βρώμικο παιχνίδι Τσίπρα – ΚΚΕ με τις υπογραφές για το δημοψήφισμα

Οι κινέζοι λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις. Κατά την άφιξη του αρχηγού Ν Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Παππά και Λαγού στο Εφετείο η Αστυνομία είχε πάρει εντολή να χτυπήσει τους συγκεντρωμένους οπαδούς της Χρυσής Αυγής.Το είδα με τα μάτια μου,οι άντρες των ΜΑΤ ήταν προκλητικοί από την ώρα που μαζευτήκαμε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.Δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να ρίξουν τα ληγμένα χημικά τους πάνω σε ηλικιωμένους ανθρώπους,σε ανάπηρο με καρότσι ακόμη και στην Ουρανία Μιχαλολιάκου που ήταν εκεί με πατερίτσες.Την ίδια μέρα και ώρα στην Πάτρα οι γνωστοί άπλυτοι αληταράδες του ΚEΕΡΦΑ μαζί με παράνομους αλλοδαπούς έκαναν συγκέντρωση και κατόπιν πορεία στην πόλη για την υπόθεση της Μανωλάδας. Ούτε μία σύλληψη δεν έγινα παρά το γεγονός ότι έκαναν πορεία παράνομοι αλλοδαποί.Αυτούς προστατεύει η κυβέρνηση,ενώ έχει σε διαρκή διωγμό τους Έλληνες Εθνικιστές του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που διώκεται περισσότερο από κάθε άλλο πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη.

Ι. Π.

Εννέα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένοντας τα… “στοιχεία” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Φιλέλληνες Εθνικιστές Συναγωνιστές, Σύμφωνα με τα ιστορικά αρχαιολογικά ευρήματα, ο Περικλής είχε κανονίσει ούτως ώστε οι ναύτες των πλοίων της Αθήνας να είναι μόνο Αθηναίοι, και μάλιστα πολίτες. Ο λόγος ήταν ότι, μόνο αυτοί θα ενδιαφέρονταν πραγματικά για την καλή συντήρηση των πλοίων τους και για το καλό ναυτικό εμπόριο, καθώς η Αθηναϊκή Αυτοκρατορία τρεφόταν, κατά κύριο λόγο, απ’ αυτό.

Σε περιόδους πολέμων, και πάλι, μόνον Αθηναίοι πολίτες ήταν αυτοί που επέβαιναν στις τριήρεις, για τους ίδιους λόγους.

Βέβαια, η προπαγάνδα των αριστερών που μαστίζει την Ελλάδα για πολλά χρόνια, έχει καταφέρει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, να μετατρέψει τους νέους Έλληνες σε υποδοχείς των τοκογλύφων, κ.λπ., και να μην νοιάζονται για την πατρίδα που τους γέννησε, που τους τάισε, που τους σπούδασε, και πολλά ακόμη. Αλλά αυτό που λένε οι αριστερόφρονες είναι, όχι στρατοί, όχι εθνικά σύνορα, όχι, όχι, όχι.

Αν όμως έρθει ο ξένος εισβολέας και τους γκρεμίσει το σπίτι, τους κλέψει το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι, τους αρπάξει ό,τι πράγματα έχουν, τους κάψει τις κομμουνιστικές τους σημαίες, τους
σκοτώσει τη γυναίκα, βιάσει τα παιδιά τους και κόψει τα πόδια και των ιδίων των … προοδευτικών, τί θα προτιμήσουν; Να συμβούν αυτά που μόλις ανέφερα ή να είχαν τον Ελληνικό Στρατό για να τους προστατέψει και να τους σώσει; Ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό: όλοι οι υποστηρικτές κομμουνιστικών κομμάτων δεν ενεργούν κατόπιν ορθής σκέψης (διότι δεν μπορούν να έχουν), και αυτά που λένε είτε είναι εναντίον της ανθρώπινης φύσης, είτε έχουν σκοπό την καταστροφή.

Το μόνο που μου δίνει ελπίδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Μπορεί οι περισσότεροι ιδιοτελείς προδότες μισέλληνες να προσπαθούν να μειώσουν τα ποσοστά αποδοχής των Ελλήνων αυτού του κόμματος, αλλά αυτό που γίνεται είναι ο Έλληνας Πολίτης να ξυπνά κάθε μέρα και περισσότερο.

Θέλω να είμαι σίγουρος ότι, πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει και θα υπερασπίσει αυτό το ένδοξο Κράτος, που λέγεται Ελλάς.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλέξανδρος ο Έλληνας

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: “Έγκλημά” μας ότι αντισταθήκαμε στην Χούντα του Μνημονίου

Ας καταλάβουν οι διάφοροι κρετίνοι της γεωπολιτικής πως και ο Λένιν είχε σχέσεις και στήριξε τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ αλλά δεν ήταν πράκτορας των Τούρκων. Ενώ αντικειμενικά  πράκτορες των Τούρκων είναι το πολιτικό κατεστημένο όλων των σύγχρονων Νενέκων που συμμετέχουν στο κοινοβουλευτικό μεγάλο τσίρκο, συναινώντας διαπληκτιζόμενοι μεταξύ τους στην καθολική αποδόμηση της Ελλάδας.

Οι ανάγκες της ευρασιατικής πολιτικής και ο ρεαλισμός που διέπει τη γεωπολιτική στρατηγική και οι αντίστοιχοι ορθοί ή εσφαλμένοι υπολογισμοί μπορούν να εξηγήσουν την επιστολή Dugin στον Denktaş. Όσοι ξέρουν από Θουκυδίδη (και Π.Κονδύλη) καταλαβαίνουν. Οι πολιτικάντηδες υποτακτικοί της Εσπερίας και του ολιγαρχικού συστήματος πατριδοκάπηλοι ή οικουμενιστές απλώς φωνασκούν δημαγωγικά. Να σημειωθεί ότι στο Κίνημα Ευρασία συμμετέχει το Εργατικό Κόμμα Τουρκίας (ISCI) του DoğuPerinçek. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί ισόβια στην υπόθεση «Εργκένεκον». Δυστυχώς σε αντίθεση με τους Έλληνες δεξιούς και αριστερούς ψευτοπατριώτες ή προδότες αντεθνιστές, στη Τουρκία είναι γνωστό πως όλες οι πολιτικές ομάδες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό στηρίζουν τα συμφέροντα του τουρκικού εθνικισμού-επεκτατισμού. O Α.Dugin είχε ξεκαθαρίσει πως δεν στηρίζει την «Εργκένεκον» αλλά τον νεο-ευρασιανισμό και έναν αντιαμερικανικό – αντινατοϊκό ευρασιατικό επαναναπροσανατολισμό για την Τουρκία. Είναι για γέλια η θέση περί «Dugin…εχθρού της Ορθοδοξίας». Αν κάτι μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει το Ρώσο γεωπολιτικό φιλόσοφο είναι η έσχατη στράτευση του  μέσα στα πλαίσια της Ρωσικής (Βυζαντινής) Ορθοδοξίας. Η θέση αυτή όπως εξάλλου όλο το κείμενο απευθύνεται σε αδαείς και μη γνώστες των θέσεων συνολικά του Dugin.

Γ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-iouliou-2014#ixzz36fHRXs2A

Exit mobile version