Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στα ψέματα Σαμαρά στις Βρυξέλλες – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Απάντηση στα ψέματα Σαμαρά στις Βρυξέλλες - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν είναι πολιτική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής δήλωσε με περισσό θράσος ο πρωθυπουργός της χούντας του Μνημονίου

Το θέμα των παράνομων, ξεκάθαρα πολιτικών και αντισυνταγματικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής έθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Επιτήδειος. Έσπευσε να του απαντήσει ο καθ’ έξιν ψεύτης και υπό πολιτικήν κατάρρευσιν πρωθυπουργός Σαμαράς.

Και είπε ψέματα. Είπε με περισσό στόμφο ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ευρίσκονται στην φυλακή όχι γι’ αυτά που πιστεύουν, αλλά για συγκεκριμένες πράξεις.

Μόνο που με συγκεκριμένη εγκληματική πράξη και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος δεν κατηγορείται κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Κατηγορούνται για την περίφημη κατά φαντασίαν «εγκληματική οργάνωση», η οποία δεν προκύπτει από το οποιοδήποτε στοιχείο. Ο ψεύτης Σαμαράς, ο οποίος δήλωνε προεκλογικά ότι θα ανακηρύξει την ΑΟΖ, ότι δεν θα μειώσει μισθούς και συντάξεις και άλλα πολλά, ας μας απαντήσει με ποιον μαγικό τρόπο γνώριζε εκ των… προτέρων, πριν η δικαιοσύνη αποφανθεί, ο κοινοβουλευτικός τότε εκπρόσωπος του κόμματός του Βορίδης ότι θα κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή ως… «εγκληματική οργάνωση»!

Ας δώσει ο Σαμαράς μία απάντηση πώς αφού είναι υπόθεση της «δικαιοσύνης» και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΗ η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, τότε γιατί αυτός ΠΡΙΝ η «δικαιοσύνη» αποφασίσει δήλωνε ότι θα… λειώσει την Χρυσή Αυγή;

Ας μας απαντήσει ο ψεύτης Σαμαράς για ποιον λόγο, αφού η δίωξή μας δεν είναι πολιτική και ιδεολογική, τότε ΓΙΑΤΙ το 90% των ερωτήσεων της ανακρίσεως αφορά ιδεολογικά και πολιτικά θέματα;

Ας μας απαντήσει ο ψεύτης και ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ Σαμαράς, αφού η δίωξη δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ τότε γιατί κατηγορούνται στο σύνολό τους ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Γιατί επιβάλλεται ο περιοριστικός όρος της απαγορεύσεως του λόγου σε εκλεγμένους βουλευτές;

Εάν αυτό δεν είναι πολιτική δίωξη, τότε τι είναι;

Μίλησε και για τα σκληρά χρόνια της κατοχής ο Σαμαράς και τα συνέδεσε με την Χρυσή Αυγή. Λησμονεί φαίνεται πως αρχηγός του και πρωθυπουργός του υπήρξε αυτός ο ίδιος ο γιος του πρωθυπουργού της κατοχής, ο Γεώργιος Ράλλης. Επί της ουσίας δεν απάντησε και δεν μπορούσε να απαντήσει γιατίη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αυτήν την στιγμή ευρίσκονται στην φυλακή (μέχρι τώρα…) 8 βουλευτές, σε έναν βουλευτή και μία βουλευτή της Χρυσής Αυγής έχει επιβληθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και σε άλλους δύο ο δημόσιος λόγος.

Αυτά δεν συμβαίνουν σε μία δημοκρατία, παρά μόνο σε μία τυραννία ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΕ Σαμαρά.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-sta-psemata-samara-stis-brujelles-to-mhnuma-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz36ndnNLF9

Exit mobile version