Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλας, Δράμας, Κομοτηνής, Ξάνθης

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Καβάλας στην Κεραμωτή

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας, ενημερωτική δράση στο πορθμείο της Κεραμωτής, κατά την οποία μοιράστηκαν εφημερίδες Χρυσή Αυγή στα διερχόμενα προς Θάσο αυτοκίνητα.

Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής όπως έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές, δεν υπολογίζουν κυριολεκτικά τίποτα. Παρά την συνέχιση των πολιτικών διώξεων από το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, αλλά και την εξοντωτική ζέστη των ημερών, πραγματοποίησαν άλλη μία ενημερωτική δράση στην Κεραμωτή Καβάλας. Κατόπιν, ακολούθησε ενημερωτική δράση εντός της Κεραμωτής όπου μοιράστηκαν εφημερίδες. Ήταν μια ευκαιρία ενημέρωσης σχετικά με το ξεπούλημα του αερολιμένα Καβάλας, κάτι που οι περισσότεροι πολίτες αγνοούσαν.

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία με θέμα τα επίκαιρα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου

Άλλη μια πετυχημένη ομιλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά, με θέμα «Περικλής Γιαννόπουλος: επίκαιρος όσο ποτέ».

Πρώτος τον λόγο πήρε ο  συναγωνιστής Νίκος Αζαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και στις πρόσθετες παράνομες απολογίες του αρχηγού και των συναγωνιστών μας και στον πόλεμο λάσπης που δέχεται όποιος τολμήσει να υψώσει την φωνή του στο σάπιο πολιτικό σύστημα. Με κατασκευασμένα στοιχεία, κατασκευασμένες φωτογραφίες, με σύμβολα άλλων εποχών, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς κανείς δεν τους πιστεύει πια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος μίλησε για τον Περικλή Γιαννόπουλο, τα  λόγια του οποίου ηχούν επίκαιρα από ποτέ. Μόνο μέσω της Γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της βιομηχανίας και του εμπορίου θα μπορέσει να μεγαλουργήσει η Ελλάδα. Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πολιτικό της πρόγραμμα, τονίζει ξεκάθαρα πως η αναγέννηση της Εθνικής μας οικονομίας θα επιτευχθεί αν οι Έλληνες στραφούν στην πρωτογενή παραγωγή. Η Χρυσή Αυγή δεν υπόσχεται μία ζωή χαρισάμενη με δανεικά και δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, θα δουλέψουμε σκληρά και θα βγάλουμε τη χώρα μας από το βούρκο στον οποίο τη βύθισαν οι κατοχικές κυβερνήσεις. Δεν χρειαζόμαστε νέα δάνεια, νέα μνημόνια, μόνο Εθνική Παραγωγή. Δεν μπορούμε πια να βλέπουμε τους Έλληνες να αυτοκτονούν, δεν μπορούμε να βλέπουμε Ναρκωτικά, πορνεία και εγκληματικά στοιχεία να έχουν καταλάβει ολόκληρες γειτονιές στις πόλεις της Πατρίδας μας. Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες,  αντιλαμβάνονται πως μόνον το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει ένα τέλος στην κατρακύλα του Έθνους μας και να φέρει την επανάσταση που ευαγγελίστηκε από τότε ο Περικλής Γιαννόπουλος:

«Και η διέξοδος αυτή η μία και μοναδική είναι: Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις Συνεπάγουσα και: Βαθύτατην Ηθικήν Επανάστασιν ήτοι: Επανάστασις Ατομική. Επανάστασις Κοινωνική. Επανάστασις Πολιτική. Επανάστασις Ιδεολογική. Επανάστασις Φιλολογική. Επανάστασις Καλλιτεχνική. Ναι. Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις, γεννώσα ΦΩΣ. Καταρρακνώσουσα με φώς τα Σκοτάδια και τα ψεύματα. Πνευματική Επανάστασις, εξεγείρουσα όλας τας Ηθικάς, Πνευματικάς και Υλικάς Δυνάμεις ολοκλήρου της Φυλής, ενούσα αυτάς και οδηγούσα αποφασιστικώς ίνα δημιουργηθή, διαπλασθή και υπάρξη τέλος: 1ον Νέον Εθνικόν Πνεύμα 2ον Νέον Εθνικόν Ιδανικόν 3ον Νέα Εθνική Πίστις».

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 02-07-2014 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστή Νικόλαο Τσουμαρέλη,  με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία, του συναγωνιστή Νικόλαου Τσουμαρέλη, με θέμα οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις οι οποίες αφορούν άμεσα τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε με την χαρακτηριστικότερη φράση η οποία εκφράζει όλο τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται το Κίνημά μας: « Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε κυνηγούν και στο τέλος τους νικάς». Η «δημοκρατική» κυβέρνηση που τρώει τις σάρκες της Πατρίδας μας, απέδειξε πλέον ξεκάθαρα ότι ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας διώκονται για τις ιδέες τους. Η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης δεν ευσταθεί και δεν συμβαδίζει με την απόφαση του Αρείου Πάγου αφού επέτρεψε στο Κίνημά μας να πάρει μέρος στις Ευρωεκλογές. Οι σταθερές ιδέες μας είναι αυτό που τους τρομοκρατεί και γι’ αυτό τις κυνηγούνε. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής, ανέλυσε τις κατηγορίες για τον κάθε ένα συναγωνιστή ξεχωριστά. Τόνισε πως το βρομερό παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του λαού, οι «επιφανείς» κύριοι που μας κυβερνούν βρήκαν τρόπο να αποπροσανατολίσουν την ελληνική, αλλά και την παγκόσμια  γνώμη κηρύσσοντας τον πόλεμο στον Εθνικισμό και στον Πατριωτισμό. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής παρότρυνε τους συναγωνιστές να διαδώσουν το μήνυμα της Εθνικής αντίστασης σε όσους περισσότερους Έλληνες είναι δυνατόν γιατί δεν επιτρέπεται η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία η ίδια χώρα να την καταστρατηγεί.  Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

T.Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, άλλη μία τακτική συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης, με ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας. Ο συναγωνιστής, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η Ελλάδα οδηγείται στο χάος με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τους πολίτες της και κανένας από την συγκυβέρνηση-παρωδία δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον.

Η ξενοκίνητη κυβερνητική Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου πράττει ό,τι είναι οικονομικά δυνατό για να βουλιάξουν  την χώρα. Ακόμα και σήμερα λίγο καιρό μετά από τις διπλές εκλογές, οι Έλληνες ελπίζουν ότι οι άνθρωποι που μάς έφτασαν ως εδώ είναι ικανοί να μάς οδηγήσουν σε ανάπτυξη; Δεν καταλάβατε πως αυτή η πολιτική είναι μια αδιέξοδη πολιτική; Δεν καταλάβατε πως αυτές οι απίθανες και ανεύθυνες κυβερνήσεις των μνημονίων ακολουθούν επίτηδες λαθεμένες πολιτικές και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν συνεχώς μια δυναμική εξόδου από την κρίση που είναι απορίας άξιο εάν πραγματικά θέλουν την έξοδο της χώρας από αυτήν. Γιατί οι επιλογές που κάνουν οδηγούν την χώρα σε βαθιά ύφεση χωρίς γυρισμό. Συνεχίζοντας ο συναγωνιστής την ομιλία του, τόνισε, ότι, τα κόμματα εξουσίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) κυριολεκτικά κατακλέψαν την Πατρίδα μας και η δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα, ενώ τώρα περισσότερο από ποτέ, την χρειαζόμαστε για να ξεβρωμίσει ο τόπος μας. Δυστυχώς, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ μαζί με το πτωχευμένο εγχώριο τραπεζικό σύστημα και την διεφθαρμένη πολιτική ελίτ που κυβερνά τον τόπο μας, έχουν στήσει ένα καρτέλ συμφερόντων και κερδοσκοπούν τα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια. Ολοκλήρωσε τον λόγο του λέγοντας, πως υπάρχει βόλεμα, μια λανθάνουσα νοοτροπία στο τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων, μια πλήρης αποχαύνωση από τα ΜΜΕ, μια τραγική διαφθορά σε όλους τους τομείς του κράτους, καθώς και μια ομερτά κάποιων κοινωνικών ομάδων που διατηρούν συμφέροντα, υπάρχει εντέλει μια σιωπηρή αποδοχή της μοίρας μας, μια κοινωνική ανοχή που δεν δικαιολογείται από την εθνοκτόνο πολιτική που εφαρμόζουν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabalas-dramas-komothnhs-janthhs#ixzz36rEHZvpA

Exit mobile version