Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Βορίδης… ένα ακόμα υποκινούμενο πιόνι της Τρόικα, εναντίον του ελληνικού Λαού

«Μαγική εικόνα παρουσιάζουν υπουργείο Υγείας και φαρμακοποιοί στο θέμα της μείωσης του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών.Τα ποσοστά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκύπτουν από βασανιστική επεξεργασία και ικανοποιούν κυρίως λογιστικές σκοπιμότητες.Με αυτά, το υπουργείο Υγείας επιχειρεί να διαχειριστεί την κατάσταση έναντι των δανειστών και οι συνδικαλιστές να διαχειριστούν τη “μείωση” έναντι των φαρμακοποιών και της κοινωνίας.Το “ψαλίδι” προβλέπεται στο μνημόνιο και αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης προς τη χώρα μας.Η παρούσα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε εξ αρχής σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας, περιορίζοντας, όμως, τις αντιδράσεις των φαρμακοποιών, οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονται στα…κάγκελα».

ΠΗΓΗ:Iatronet

Διαβάσαμε την ειδησεογραφία για το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών και τα όσα γίνονται και…. κυοφορούνται γύρω από αυτό! Άνετα, συμπεραίνονται τα εξής κωμικοτραγικά: Το κέρδος των φαρμακοποιών πρέπει να μειωθεί, γιατί έτσι θέλει η τρόικα! Αλλά είναι υψηλότερο από όσο φαίνεται και δεν θα μειωθεί αρκετά, γιατί τα φαρμακεία, δήθεν θα  πουλάνε και φάρμακα  με πολύ χαμηλότερο κέρδος, τα οποία στην πραγματικότητα θα είναι μία  λογιστική απάτη και μόνον! Δηλαδή, παρουσιάζεται μια εικονική και παντελώς ψευδή μείωση του κέρδους, για να ξεγελάσουμε τους κουτόφραγκους τροϊκανούς, ώστε να μας δώσουν την επόμενη δόση…  Εν τω μεταξύ, ενώ οι υποτελείς των μνημονίων κάνουν ό,τι βολεύει την τρόικα, ο χειμαζόμενος ελληνικός Λαός λαός, που σύμφωνα με το σύνταγμα γι αυτόν υπάρχει το κράτος, περιμένει την επόμενη αύξηση της συμμετοχής του στα φάρμακα, τη μείωση μισθών και την αύξηση των φόρων!

Οι μαχόμενοι φαρμακοποιοί απλώς γελάνε με το παραμύθι περί φαρμάκων υψηλού κόστους (ΦΥΚ). Στην πραγματικότητα, αναγκάζονταν οι ίδιοι να στέλνουν πελάτες τους στα φαρμακεία των νοσοκομείων, γιατί αν προμηθεύονταν αυτά τα φάρμακα, χωρίς τη χρηματική συμμετοχή των ασθενών, σε απόλυτη άγνοια για το πότε θα πληρωθούν από το κράτος, χρεωμένοι στις φαρμακαποθήκες κι εκείνες με τη σειρά τους στις βιομηχανίες και όλοι μαζί στους τοκογλύφους των τραπεζών, θα δημιουργείτο στην τελική ένας τεράστιος φαύλος κύκλος που δεν θα οδηγούσε πουθενά!

Και μέσα σε όλα, οι ορδές των λαθρομεταναστών, θα έχουν δωρεάν φάρμακα που θα πληρώνει, φυσικά, ο δύστυχος λαός!

Ανίκανοι ή χειρότερα συνειδητά απατεώνες, που νομίζετε ότι για πάντα θα γλυτώνετε και πάντα θα έχετε τις ωραίες σας πολυθρόνες! Εσείς, που με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικού εκμαυλισμού έχετε παραπλανήσει έναν ολόκληρο λαό και τον οδηγείτε στην τελική δυστυχία και την ιστορική του εξαφάνιση! Αντιλαμβάνεσθε ότι όλα έχουν ένα τέλος; Ότι δεν θα μπορέσετε να εξαπατάτε  τους πάντες για πάντα; Ότι, όταν υλοποιηθεί αυτό που θέλετε, δηλαδή η άφατος δυστυχία,αυτό θα φέρει και τον ξεσηκωμό εκείνων που θα τους έχετε οδηγήσει στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον μαρασμό;Αναλογιστήκατε πως αυτές οι βλακείες που κάνετε, τώρα με τα φάρμακα, χθες με την καταστροφή του ασφαλιστικού τομέα, αύριο με το κλείσιμο των ιδιωτικών κλινικών, θα γίνουν τελικά ο εφιάλτης και ο χαμός σας; Καταστρέφετε τη μιαδομήτης κοινωνίας μετά την άλλη! Θα προλάβετε να φύγετε όταν ο Λαός και το Έθνος ολόκληρο, ξεσηκωθούν και σας εξαφανίσουν, προδότες;

Ο σκοπός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι, να προλάβει αυτό το χάος που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Μας κατηγορείτε για εγκληματίες, ενώ εσείς με την βοήθεια της πουλημένης «δικαιοσύνης»,εγκληματείτε συνεχώς!!Οι αναρίθμητες κατεστραμμένεςζωές που δημιουργείτε στην ρυπαρή πορεία σας, είναι τα θύματά σας!!!Ρωτήστε κάποιον από. τους αγορασμένους δικαστές σας και θα σας επιβεβαιώσει ότι: «Άδικος άδικον ουποιεί». Καταστρέψετε ό,τι προλάβετε, αλλά….. «Εστί Δίκης Οφθαλμός».

«Έσεται Ήμαρ».

Αλεξοπούλου Ρουχωτά Σταματίνα
Υπ. Σύμβουλος-Ψυχοθεραπεύτρια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-boridhs-ena-akoma-upokinoumeno-pioni-ths-troika-enantion-to#ixzz36rKQMy4d

Exit mobile version