Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΑΚΗ ΜΠΑΡΕΚΑ

Αν ήταν όλοι οι Έλληνες  σαν κι αυτά τα παλικάρια… Σαν το παιδί μου, που αγωνίζονται για την πατρίδα  μας και πληρώνουν το τίμημα μιας παράνομης φυλάκισης δεν θα είχαμε να φοβηθούμε τίποτα… Αγόρι μου, είμαι περήφανη που έχω την τιμή να είμαι μάνα σου!

Άννα Βουλιώτη

Ο Σύριζα συνένοχος στο έγκλημα της ΔΕΗ: άτακτη υποχώρηση εξαιτίας της Χρυσής Αυγής

Αφού ο άθλιος αυτός “πρωθυπουργός” σέβεται τη δικαιοσύνη και όπως ισχυρίζεται δεν καθοδηγεί τις αποφάσεις της, γιατί τότε δεν εφαρμόζει πάραυτα την απόφαση της ολομέλειας του ΣΤΕ και να αποδώσει τους μισθούς και τις συντάξεις των ειδικών και όχι μόνο μισθολογίων; Μάλλον ούτε η δικαιοσύνη τον ενδιαφέρει αλλά ούτε και το κακό που έχει κάνει στους εργαζόμενους τον νοιάζει. Άλλο ένα ψέμα λοιπόν ώστε να κρατήσει, σε αιχμαλωσία τους δικαιωμένους από το ΣΤΕ με την ελπίδα να υφαρπάξει τη ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές οι οποίες από ότι φαίνεται δεν αργούν και πολύ.

Ν.Π.

Συνεχίζεται η διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας με «εντολή Σαμαρά»

Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε σαν Έλληνες, πως σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε την ισλαμοποίηση της χώρας από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι οποίοι και ζουν ανάμεσα μας αλλά και σκοπεύουν στο άμεσο μέλλον να κατακλύσουν τη πατρίδα μας.  Ήδη πλέον στην Ευρώπη, άρχισαν να καταλαβαίνουν  κατά κάποιον τρόπο το μέλλον το οποίο προοιωνίζεται και αρχίζουν να αντιδρούν.

Εδώ στη πατρίδα μας το μόνο κόμμα που προειδοποιεί για τους κινδύνους που έρχονται είναι η Χρυσή Αυγή και διεξάγει τον αγώνα το καλό, για να παραμείνει αλλά και να  ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Μ.Α

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία – Άρειος Πάγος, Αύριο Τετάρτη 09/07, 9.30 π.μ.

Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το ίδιον του ηλιθίου , λένε οι ψυχίατροι. Βλέπουμε λοιπόν ότι, παρότι τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου, έχουν αποτύχει και το χρέος συνεχώς αυξάνεται ανεξάρτητα αν πολλαπλασιάζονται οι νεκροί τα «θύματα αυτού του κανιβαλισμού».  Τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλά δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε γιατί γινόμαστε ρεζίλι στην Ευρώπη. Έχουν καταστρέψει όλες τις υποδομές της χώρας. Παιδεία, Υγεία, Άμυνα σε πλήρη αποσύνθεση. Ξεπουλούν τα πάντα, αλλά και πάλι  το χρέος συνεχώς αυξάνεται.

Συνεχίστε τον ηρωικό σας αγώνα για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Θα είμαστε στο πλάι σας μέχρι τέλους

Τ.Σ

ΔΩΡΕΑΝ προσφορά με την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: «Η Ελληνική Φυλή: τότε, τώρα, πάντα»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh#ixzz36wwwgaLW

Exit mobile version