Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρέμβαση ανεξάρτητης δικαιοσύνης: Όχι στα τηλεοπτικά σόου με χειροπέδες

Παρέμβαση ανεξάρτητης δικαιοσύνης: Όχι στα τηλεοπτικά σόου με χειροπέδες

Εννιά μήνες μετά τα επικοινωνιακά αίσχη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αίσχη τα οποία περιελάμβαναν τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό των παράνομα συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι μεταφερόνταν από και προς τη ΓΑΔΑ με χειροπέδες, ο νομικός κόσμος φαίνεται πως αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως υπήρξε θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας από την Χούντα εις βάρος ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, υπάρχει έντονη συζήτηση εντός των νομικών κύκλων σχετικά με το ζήτημα της προσαγωγής κρατουμένων ενώπιον των δικαστικών Αρχών με χειροπέδες. Ο αντιεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Νίκος Παντελής ανέλαβε το έργο της γνωμοδότησης, εάν πρέπει οι αστυνομικοί να περνούν χειροπέδες σε όλες τις περιπτώσεις κατηγορουμένων που προσάγονται προκειμένου να ανακριθούν.

Η συζήτηση περί του ζητήματος τούτου έλαβε τεράστιες διαστάσεις μετά την χυδαία επικοινωνιακή φιέστα που έστησε η Χούντα του Μνημονίου σε συνεργασία με τα απολύτως ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με πρωταγωνιστές τον Αρχηγό, τους βουλευτές και τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εικόνες που σόκαραν και προκάλεσαν δικαιολογημένη οργή στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Η Χρυσή Αυγή είχε εξαρχής καταγγείλει κυβέρνηση, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και βεβαίως τα διαπλεκόμενα κανάλια, τα οποία μετέδιδαν σε ζωντανές συνδέσεις τις μεταγωγές των σιδηροδέσμιων βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Κανείς φυσικά δεν αντέδρασε τότε, όχι μόνο στην συνταγματική εκτροπή της σύλληψης βουλευτών δίχως προηγουμένως να έχει αρθεί η ασυλία τους, αλλά κυρίως στην πρωτοφανή και πρωτόγνωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των παρανόμως συλληφθέντων και μετέπειτα προφυλακισθέντων Εθνικιστών.

Εν πάσει περιπτώσει, η έναρξη της συζήτησης επί του θέματος ακόμη και τώρα, συνιστά μια ευθεία επιβεβαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής εις βάρος της Χούντας Σαμαρά και των μηχανισμών της, οι οποίοι και μεθόδευσαν τις φιέστες μεταγωγής των Χρυσαυγιτών.

Το γεγονός της “σκύλευσης” των βουλευτών του Κινήματος σε όλα τα κανάλια είχε καταγγείλει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος στην τελευταία συγκλονιστική ομιλία του στην Βουλή:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parembash-anejarthths-dikaiosunhs-ochi-sta-thleoptika-soou-me-cheiropedes#ixzz36zDWk2MR

Exit mobile version