Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακό κράτος – Μνημονιακή δικαιοσύνη

Μνημονιακό κράτος - Μνημονιακή δικαιοσύνη

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα εκείνη, που για πρώτη φορά στην νεοελληνική ιστορία του Έθνους, ένα αμιγώς εθνικιστικό κόμμα εισέρχεται στη Βουλή. Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα εκείνη, που ο Ελληνικός Λαός βρίσκει, επιτέλους, για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, έκφραση μέσω ενός Κινήματος γνήσια πατριωτικού, οδηγούμενος όχι από αγανάκτηση ή εκβιασμούς, αλλά από βαθειά πίστη στην Ιδεολογία του, που μιλάει για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Τόσα έτη διήρκησε και η πολεμική ενός διεφθαρμένου καθεστώτος εις βάρος της Χρυσής Αυγής και των ψηφοφόρων της, τους οποίους με ιδιαίτερο ζήλο προσπάθησε η ψοφοδεξιά να κερδίσει πίσω στο μαντρί της. Πράγματι, αυτή επιστράτευσε κάθε μέσο για να συρρικνώσει (ή να εξαλείψει) την εκλογική δύναμη του μοναδικού αντιπάλου της: αντισυγκεντρώσεις, επιθέσεις σε συναγωνιστές, βομβιστικές επιθέσεις σε τοπικά γραφεία, δολοφονίες και μία παρατεταμένη παραδικαστική σκευωρία που παράγει παράνομες προφυλακίσεις με μοναδικό “τεκμήριο ενοχής” την Ιδεολογία την οποία τιμούν με την ψήφο τους μισό και πλέον εκατομμύριο Έλληνες.

Εμμένοντας σε αυτή την τακτική οι εντολοδόχοι του Σαμαρά και του Αθανασίου διέταξαν σήμερα την παράνομη προφυλάκιση ενός ακόμα βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Οι συμπτώσεις και ο συμβολισμός είναι έντονος για να μείνει ασχολίαστος.

Πάνω από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος παραμένει αντισυνταγματικά έγκλειστη στην φυλακή και ταυτόχρονα στο ναό της “δημιοκρατίας” οι αληθινοί εγκληματίες “ψηφίζουν” για να επικυρώσουν το περαιτέρω ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Σημεία των καιρών! Σε ένα μνημονιακό κράτος μνημονιακή θα είναι και η δικαιοσύνη του. Δηλαδή το μεν κράτος εγκαθιδρύει μια ανθελληνική τυραννία, η δε δικαιοσύνη νομοθετεί για να παραμείνει η τυραννία αυτή στην εξουσία ανενόχλητη και απρόσβλητη από κάθε κριτική. Όμως, η τυραννία των τοκογλύφων και των ενταύθα υπαλλήλων τους θα καταρρεύσει και τότε θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mnhmoniako-kratos-mnhmoniakh-dikaiosunh#ixzz374uPVaJi

Exit mobile version