Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Aπό τους ανακριτές, στο…indymedia

indymedia_-_anarkhikoi.jpg
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ“.
Προ ημερών αποκαλύφθηκε μία ακόμα βρώμικη μεθόδευση των πραιτοριανών του Σαμαρά. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την διασύνδεση μεταξύ του παραδικαστικού κυκλώματος και των καναλιών, ώστε να γίνεται η παράνομη διοχέτευση ανακριτικού υλικού τριαντακονταετίας, για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Τώρα το παραδικαστικό κύκλωμα βρέθηκε σε αγαστή συνεργασία με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να δημοσιευτεί μία λίστα με τα στοιχεία υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

Τα στοιχεία αυτά ανέβηκαν για τον εκφοβισμό των υποστηρικτών και των φίλων της Χρυσής Αυγής, στην ίδια ιστοσελίδα που είχαν δημοσιευτεί και τα στοιχεία του Σνόουντεν, γεγονός που αποδεικνύει την πηγή της «διαρροής».
Η Χρυσή Αυγή, όπως ήταν φυσικό, υπέβαλλε μηνύσεις και έπραξε το νόμιμο, για αυτή την αλήτικη ενέργεια των πραιτοριανών του Σαμαρά, οι οποίοι ουσιαστικά έδιναν στοιχεία ανθρώπων που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή σε αυτούς που σε κάθε τους προκήρυξη απειλούν μέχρι και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. 
Η απάντηση των σαϊνιών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που στηρίζουν δια του διοικητή τους το indymedia, ήταν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί η εν λόγω ιστοσελίδα προστατεύεται από την αμερικανική νομοθεσία. Βέβαια θα μπορούσαν όπως οι αμερικανοί βρήκαν ποιος έκανε τις αναρτήσεις για τα wikileaks, να βρουν ποιος έκανε την εν λόγω ανάρτηση με τα στοιχεία των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Επειδή, όμως, υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη αντ’ αυτού υπήρξε προειδοποίηση και η ανάρτηση κατέβηκε πάραυτα, χωρίς βεβαίως να γίνουν τα νόμιμα από πλευράς ΔΗΕ.
Η παραπάνω είδηση, βέβαια, αποδεικνύει με τον πιο βρωμερό τρόπο την σύμπραξη κράτους και παρακράτους στην «αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής». Δεν πρόκειται μάλιστα για νέα πρακτική, αλλά για μετεξέλιξη παλαιότερης, αφού χρόνια τώρα οι αναρχικοί δημοσιεύουν στοιχεία Συναγωνιστών στον βοθρότοπο indymedia, με την ανοχή της αστυνομίας, ώστε να οργανωθούν δολοφονικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου της αριστεράς. Δεν ξεχνάμε άλλωστε την επίθεση τους στον Συναγωνιστή Η.Β. που κόντεψε να αποβεί μοιραία για αυτόν. Η διαφορά είναι ότι τώρα η ανάρτηση γίνεται απευθείας από πραιτοριανούς. 
Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης ενέργειας, είναι βεβαίως στα πλαίσια της γενικότερης πολεμικής εναντίον της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε με την σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων, συνέχισε με τις διώξεις εναντίον του Αρχηγού, των Βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, έφτασε μέχρι την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με τις διώξεις, την λάσπη και τις επιθέσεις εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών.
Από την προπαρασκευή της λάσπης, περάσαμε στο αμερικανικό «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ» και πλέον βρισκόμαστε στον κυκλώνα του τρόμου. Αν κάποιος διαβάσει ένα εγχειρίδιο ανακρίσεως της CIA θα βρει ακριβώς από πού απορρέουν αυτές οι μεθοδεύσεις του κράτους και του παρακράτους.
Ο σχεδιασμός της επιχείρησης εναντίον της Χρυσής Αυγής ήταν σαφής και στόχευε σε όλα τα επίπεδα υπάρξεως της Χρυσής Αυγής. Από την αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης, μέχρι τις προφυλακίσεις και την επιβολή σιωπητηρίου στους Βουλευτές του Κινήματος και την τρομοκρατία που ασκήθηκε από ΜΜΕ και τρομοκράτες εναντίον του μέσου υποστηρικτή, όλα ήταν και είναι μέρος ενός συντεταγμένου σχεδίου, το οποίο έχει εκπονηθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες, με σκοπό την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής και τον έλεγχο της εν Ελλάδι πολιτικής, αφού το ίδιο ακριβώς σχέδιο θα εξαπολυόταν εναντίον οποιουδήποτε τολμούσε στο μέλλον να αμφισβητήσει τις μαριονέτες των αμερικανοσιωνιστών, τους κυβερνώντες. 
Η Χρυσή Αυγή έμεινε όρθια και παραμένει όρθια παρά την πολεμική, παρά τις δολοφονίες, τις διώξεις και την τρομοκρατία. Γράφουμε Ιστορία Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες! Όχι μόνο μαχόμαστε τον υπέρ πάντων Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό, αλλά πλέον αποτελούμε τους τελευταίους θεματοφύλακες του Πολιτεύματος, του Συντάγματος και των Νόμων. Έχουμε, δυστυχώς, γίνει το πειραματόζωο των αμερικανοσιωνιστών, ώστε να δουν πως μπορούν με «θεσμικό» τρόπο να καταλύουν το πολίτευμα μίας χώρας, εγκαθιδρύοντας μία «βελούδινη» – «δημοκρατική» δικτατορία που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.
Exit mobile version