Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Πρέβεζας, Ανατολικής Αττικής

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Πρέβεζας, Ανατολικής Αττικής

Συνεχίζεται το κύμα αλληλεγγύης  προς τους Εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους της Χούντας Σαμαρά Βενιζέλου. Καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας αναγράφονται συνθήματα υπέρ των  έγκλειστων στις φυλακές Αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, που έχει προφυλακίσει παράνομα η Κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από τον Άρειο Πάγο την περασμένη Παρασκευή  κατά την προσέλευση του Αρχηγού, και των συναγωνιστών βουλευτών Χρήστου Παππά, και Ιωάννη Λαγού. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν όσα δεν έδειξαν τα κανάλια της διαπλοκής, όπως την άνανδρη  και αναίτια επίθεση των ΜΑΤ της κυβέρνησης  Σαμαρά-Βενιζέλου εις βάρος των μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου η τρομοκρατία δεν πρόκειται να λυγίσει τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών , οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στον νομό Ηλείας Νικόλαου Κρέσπη για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Κρέσπης αναφέρθηκε στην προσπάθεια ξεπουλήματος της ενέργειας μέσω της μικρής ΔΕΗ που επιχειρεί η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου. Η Χρυσή Αυγή τόνισε ο συναγωνιστής Κρέσπης είναι εναντίον του ξεπουλήματος της ενέργειας σε ιδιώτες και θα αγωνισθεί,  για να διατηρήσει η ΔΕΗ το δημόσιο χαρακτήρα της, και να παραμείνει σε Ελληνικά χέρια.

Εορτασμός ιστορικής μάχης Αρχαγγέλου

Την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00, οι Συναγωνιστές Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Τ.Ο Πρέβεζας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που τους έγινε από το σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την Ιστορική μάχη Αρχαγγέλου. Την 6η Ιουλίου 1944 οι Αντιστασιακές Δυνάμεις του ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ, εξαπέλυσαν επίθεση ευρείας κλίμακας κατά των Γερμανικών Δυνάμεων Κατοχής, σε όλη την παραλιακή Ζώνη του Ιονίου, στα πλαίσια της Συμμαχικής Επιχείρησης, ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ. Η ως άνω Συμμαχική Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την καθυστέρηση και τον αποπροσανατολισμό των Δυνάμεων Κατοχής και θεωρείται από τις πιο σοβαρές επιχειρήσεις για την επιτυχία της απόβασης της Νορμανδίας.» Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επιμνημόσυνη Δέηση ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων και τελείωσε με τον Εθνικό Ύμνο.

Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Μπαρτζώκας Σπύρος, καταχειροκροτούμενος από απόντες τους παρευρισκομένους. Με το πέρας, της εκδήλωσης οι συναγωνιστές αναφώνησαν συνθήματα «ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» και «ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Άξιον λόγου είναι ότι τα παραπάνω συνθήματα μαζί με τους συναγωνιστές, τα φώναξε σχεδόν το σύνολο των παρευρισκόμενων, πλην βέβαια των τοπικών αρχών, οι οποίοι αποχώρησαν από το σημείο τάχιστα!

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 3/07/2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Ανατ. Αττικής στην Αρτέμιδα, ομιλία από την Συναγωνίστρια Σταματίνα Αλεξοπούλου-Ρουχωτά, με θέμα ”Ο Αγώνας, μία αέναη διαδικασία στην ζωή του Εθνικιστή”.   Άλλη μία φορά αποδεικνύεται και πάλι ότι το επίπεδο των  μελών και των υποστηρικτών της Χ. Α. είναι όπως το ηθικό τους, ΥΨΗΛΟ ! Η Συναγωνίστρια αναφερόμενη στο «τι σημαίνει αγώνας για έναν Χρυσαυγίτη και μία Χρυσαυγίτισσα»,  τόνισε μεταξύ άλλων ότι : « . . . Η ζωή μας από την στιγμή που γεννιόμαστε αποτελεί μια διαδρομή από ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, που σηματοδοτούν τις προϋπάρχουσας εμπειρίες μας που καθορίζουν την στάση μας, δηλαδή , την Ιδεολογική και την Προσωπική θέση μας απέναντι στις προκλήσεις της ζωής μας!   Μπαίνουμε στον Αγώνα της ζωής όταν γεννιόμαστε, μια καθαρά βιολογική διαδικασία, και τον εγκαταλείπουμε όταν πεθαίνουμε.  Ανάμεσα στην χρονική στιγμή , της γέννησης και του θανάτου, στέκεται αγέρωχα και με μια μοναδική βαρύτητα η λέξη ΑΓΩΝΑΣ».

Όπως ανέφερε η συναγωνίστρια «Το Έθνος μας είναι ζυμωμένο και σφυρηλατημένο από Αγώνες που διαμορφώνουν το ιστορικό του αποτύπωμα.  Από την εποχή του Ομήρου, του Ηροδότου και του Πινδάρου η λέξη ΑΓΩΝΑΣ σηματοδοτεί τις αγωνιστικές εκδηλώσεις και το εννοιολογικό της περιεχόμενο εμπλουτίζεται από τους τραγικούς ποιητές δηλώνοντας την μάχη που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος με τα δικά του πάθη προκειμένου να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος του.  Οι Έλληνες ήξεραν να αγωνίζονται, το αγωνιστικό πνεύμα τους, η δοκιμασία, η εμμονή για την βελτίωση και την κατάκτηση του ύψιστου αγαθού, προσδίδουν μίαν άλλη διάσταση στην λέξη ΑΓΩΝΑ». Άλλωστε τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη, : ”…όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, παύει να είναι Έλληνας…”  τονίζουν στις μέρες μας την αναγκαιότητα και την ιερή υποχρέωση όλων μας να συνεχίσουμε τον Αγώνα με κάθε κόστος, με κάθε θυσία, χωρίς προσωπικά οφέλη και σκοπιμότητες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-prebezas-anatolikhs-attikhs#ixzz378RGrTIX

Exit mobile version