Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φιάσκο η «έξοδος στις αγορές»: Πλήρης η αποτυχία των σαμαροβενιζέλων!

Φιάσκο η «έξοδος στις αγορές»: Πλήρης η αποτυχία των σαμαροβενιζέλων!

Μας είχαν ζαλίσει τόσο καιρό οι προπαγανδιστές των ολετήρων του Ελληνικού Λαού, στα πορνοκάναλα και στις εφημερίδες, με την περιβόητη «έξοδο στις αγορές» την οποία θα επιχειρούσε ο εκλεκτός του Σημίτη, νυν υπουργός οικονομικών, Χαρδούβελης. Η προπαγανδιστική εκστρατεία των υποτακτικών του μνημονίου στηριζόταν στην προηγούμενη «έξοδο» που είχε κάνει ο Στουρνάρας υπό την προστασία της JP Morgan και άλλων συναφών «οίκων».

Τότε, θυμίζουμε, είχε επιχειρηθεί μία έκδοση ομολόγου υπό την προστασία και την εγγύηση των διεθνών τοκογλύφων. Επρόκειτο για μία στημένη υπόθεση, αφού οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν και τις εγγυήσεις από τους συγκεκριμένους επενδυτικούς οίκους και την σιγουριά του αγγλικού δικαίου, που προστάζει κατασχέσεις σε περίπτωση μην πληρωμής.

Επειδή η τότε προπαγανδιστική εκστρατεία είχε κυλίσει ομαλώς για την συγκυβέρνηση της καταστροφής, θεώρησαν καλό να οργανώσουν άλλη μία τέτοια προσπάθεια, ώστε να προπαγανδιστεί αναλόγων από τα τσοντοκάναλα, πριν από τις επερχόμενες πρόωρες εκλογές. Τελικώς, όμως, αυτή η προσπάθεια που διεξήχθη χωρίς «βοηθητικές ρόδες» κατέληξε σε καταστροφή.

Όπως διαβάζουμε σε χρηματιστηριακές ιστοσελίδες «η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν κατάφερε να αντλήσει χθες τα κεφάλαια των 3 δισ. ευρώ στα οποία στόχευε, αλλά πλήρωσε από πάνω «αλμυρό» επιτόκιο για τα μισά λεφτά που δανείστηκε, καθώς η απόδοση διαμορφώθηκε στο 3,7%». Κοινώς, όχι μόνο υπήρξε πλήρης αποτυχία στην συγκέντρωση των κεφαλαίων, αλλά από την άλλη τέθηκε και ένα τοκογλυφικό επιτόκιο, που σημαίνει ότι στο τέλος της τριετίας θα πρέπει να αποπληρωθούν και 166,5 εκατ. ευρώ σε τόκους (πέρα από το κεφάλαιο).

Την εν λόγω είδηση που έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις αρμόδιες ενημερωτικές σελίδες δεν θα την ακούσετε, φυσικά, στο MEGA και στα υπόλοιπα παραρτήματα του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, αφού καταστρέφει την κυβερνητική προπαγάνδα. Το καταστροφικό για την κυβερνητική προπαγάνδα, που ουσιαστικά έδωσαν ως μήνυμα οι αγορές στον Αντώνη Σαμαρά, είναι ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη με επικοινωνιακά και λογιστικά τεχνάσματα.

Η επίτευξη των προϋποθέσεων ώστε η Ελλάδα να καταστεί αξιόπιστη για επενδυτές και πρωτίστως φιλική για τους ίδιους τους Έλληνες είναι η πραγματοποίηση του σχεδίου της Χρυσής Αυγής για την Ελληνική Οικονομία. Η λιτότητα και τα μνημόνια ως μόνο τους αποτέλεσμα έχουν την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας.

Η ανάπτυξη θα επιτευχθεί μονάχα με την επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, την Κάθαρση από την Κλεπτοκρατία και την χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fiasko-h-ejodos-stis-agores-plhrhs-h-apotuchia-twn-samarobenizelwn#ixzz37AkliqzJ

Exit mobile version