Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοιμάται κι ονειρεύεται εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή ο Σαμαράς

Κοιμάται κι ονειρεύεται εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή ο Σαμαράς

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των εφημερίδων για τη νέα παράνομη προφυλάκιση Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λόγω… «χαρακτήρα», και ήδη ξεκίνησαν να ανακινούνται και πάλι τα σενάρια περί «εκλογών χωρίς την Χρυσή Αυγή». Θυμίζουμε ότι τα εν λόγω σενάρια ήταν αρκούντως πυκνά και ευφάνταστα λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, ανακινούμενα από το σύνολο του καθεστωτικού τύπου, με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Μόλις χθες έκλεισε, όπως λένε, ο κύκλος των ανακρίσεων του Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Έκλεισε» ένας κύκλος της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής και αρχίζουν και πάλι τα σενάρια, οι διαδόσεις περί «εκλογών χωρίς την Χρυσή Αυγή». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καθεστωτικές ιστοσελίδες και εφημερίδες «το κυβερνητικό επιτελείο κρατάει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο των εθνικών εκλογών και σε αυτή την περίπτωση επιδίωξη θα ήταν αυτές να διεξαχθούν χωρίς την Χρυσή Αυγή.»

Προφανώς και τέτοιου είδους δημοσιεύματα προέρχονται από τους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου, όπου σκευωροί, δημοσιογράφοι και λομπίστες συναγελάζονται, συνωμοτώντας εναντίον του Έθνους. Εκφράζουν δε τους ευσεβείς πόθους μία δικτατορικής διακυβέρνησης, που επιθυμεί διακαώς να διεξάγει εκλογές όντας η μόνη υποψήφια.

Οι ευσεβείς αυτοί πόθοι της μνημονιακής χούντας είναι, βεβαίως, σε απόλυτη συνάφεια και συνέχεια με τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ότι η όλη σκευωρία στήθηκε επειδή η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους από τον Σαμαρά. Πολύ θα ήθελαν οι σκευωροί να γίνουν εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή, αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα. Από την μία είναι η Χρυσή Αυγή που αντιπροσωπεύει τους Έλληνες και από την άλλη είναι το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» που αντιπροσωπεύει (ο καθένας από το πόστο του…) τα συμφέροντα της αλλοδαπής και εγχώριας πλουτοκρατίας. Πολύ θα ήθελαν, λοιπόν, να γίνουν εκλογές μονάχα με ένα κόμμα (με πολλά ψηφοδέλτια) να δίνει το παρόν στην κάλπη.

Τα σενάρια αυτά που θα πυκνώνουν όσο πλησιάζουμε στις επικείμενες πρόωρες εκλογές. Ο σκοπός τους είναι η καλλιέργεια αρνητικού κλίματος στους Έλληνες. Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εκλογών τα σενάρια αυτά θα εμφανίζονται όλο και πιο «βέβαια», με στόχο να νομίζουν οι Έλληνες ότι θα πραγματοποιηθούν. Όταν εν τέλει τα σενάρια αυτά διαψευστούν για άλλη μία φορά οι ταγοί της παραπληροφόρησης θα φροντίσουν ώστε η είδηση να μην φτάσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος, μπας και χαθεί καμία ψήφος για την Χρυσή Αυγή. Ουσιαστικώς, επειδή εν μέρει οι ψηφοφόροι αποφασίζουν μερικούς μήνες πριν τις εκλογές τι θα ψηφίσουν, προσπαθούν, με αυτά τα σενάρια, τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν για κάτι άλλο με την λογική της «χαμένης ψήφου».

Ας γνωρίζουν ότι πρώτον η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ λυγίζει, δεύτερον ότι οι Έλληνες δεν τρώνε «κουτόχορτο» και τρίτον ότι οι μεθοδεύσεις τους θα πέσουν στο κενό για άλλη μία φορά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koimatai-ki-oneireuetai-ekloges-chwris-thn-chrush-augh-o-samaras#ixzz37Bc0wYJi

Exit mobile version