Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εγκληματική οργάνωση «ΠΑΣΟΚ» προκαλεί δια του «Ντούτσε» της

Η εγκληματική οργάνωση «ΠΑΣΟΚ» προκαλεί δια του «Ντούτσε» της

Στην κεντρική συντονιστική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης που διευθύνει μίλησε ο αρχικαρεκλάρχης, Ευάγγελος Βενιζέλος. Μεταξύ των άλλων φαιδροτήτων που εκστόμισε ο εν λόγω γραφικός, υπήρχε και αναφορά προς την Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα γεγονότα πέριξ του δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ.

Ο Βενιζέλος μεμφόμενος υποκριτικά τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «εικόνα διχασμού, αντίφασης, ανακολουθιών και χωρίς δισταγμό συναρίθμησης των ψήφων των προφυλακισμένων και υπόδικων βουλευτών της ΧΑ». Η αναφορά του βεβαίως δεν απευθυνόταν στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτός έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην έρθει σε δύσκολο θέση το ΠΑΣΟΚ, από όπου άλλωστε προέρχονται τα περισσότερα στελέχη του, αλλά ήταν ουσιαστικά μία προσπάθεια να θίξει την Χρυσή Αυγή.

Καταρχάς να πούμε ότι οι Συναγωνιστές, Βουλευτές και στελέχη, που είναι είτε προφυλακισμένοι, είτε με περιοριστικούς όρους υπόκεινται αυτήν την ταλαιπωρία επειδή δεν γίνανε «Βενιζέλοι». Επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την εγχώρια και αλλοδαπή πλουτοκρατία και κλεπτοκρατία. Επειδή έπραξαν το Καθήκον που τους ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός με αρτιότητα και υπερηφάνεια. Επειδή δεν λύγισαν από τις πιέσεις, ούτε άκουσαν τις «σειρήνες» του πολιτικαντισμού και της εθνοπροδοσίας. Επειδή δεν ψήφισαν μνημόνια, εφαρμοστικούς και μεσοπρόθεσμα. Επειδή δεν μετέτρεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού σε κότερα, βίλες, λιμουζίνες και χλιδή, αλλά σε Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

Κατά δεύτερον επειδή «πουλάει πνεύμα» περί υποδίκων ο Βενιζέλος, να του θυμίσουμε ότι ο ίδιος προσωπικά λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις απόψεις ενός υποδίκου. Ο λόγος φυσικά για το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος προσφάτως πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και αφέθηκε (επειδή δεν είναι Χρυσαυγίτης, αλλά πασόκος…) ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίου ουδέποτε πλήρωσε (και πάλι επειδή είναι πασόκος…). Το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Βενιζέλος και ένας υπόδικος για «παραβίαση μυστικών της πολιτείας», σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου ΑΦΜ για το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φορτώσουν την «μαύρη τρύπα» των 100 εκ. ευρώ του ταμείου του ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό Λαό.

Τρίτον ο ίδιος ο Βενιζέλος δεν είναι υπόδικος για την υπόθεση των υποβρυχίων, παρά την δικαστική απόφαση που του αποδίδει τις προφανείς ποινικές του ευθύνες, επειδή τον προστάτευσε η γαλάζια εγκληματική οργάνωση με την επωνυμία «ΝΔ».

Οπότε ας μην επιδίδεται σε άκρατους εξυπνακισμούς ο Βενιζέλος διότι ο Ελληνικός Λαός τον έχει ήδη κρίνει και αυτόν και το απόκομμά του, το οποίο καταχρηστικά και λόγω εκβιασμών έλαβε 8% στις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-egklhmatikh-organwsh-pasok-prokalei-dia-tou-ntoutse-ths#ixzz37HYpPQVN

Exit mobile version