Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Συγκλονιστική επιστολή από τον θείο του Ήρωα, Γιώργου Φουντούλη

Μέσα στο μυαλό μου στριφογυρνάνε τα λόγια του ( παππού ) του κυρ Γιάννη Αντωνή ….

Εγώ Περικλή μου κουμουνιστής δεν ήμουν, έγινα κουμουνιστής όταν ο χωροφύλακας στο χωριό με έστειλε στην Μακρόνησο γιατί του γυάλισε η γυναίκα μου και νόμισε πως με αυτό το τρόπο θα την έκανε δική του.

Και εγώ Χρυσαυγίτης δεν ήμουν, μέχρι τη στιγμή και ύστερα από πολλή σκέψη κατάλαβα ότι τον Ανιψιό μου τον Γιώργο Φουντούλη τον δολοφόνησε αυτή η ετερόκλητη συμμαχία -συμμορία, αυτή η ίδια συμμορία, που προσπαθεί με κάθε μέσον και τρόπο να εξοντώσει τους Βουλευτές και την ίδια τη Χρυσή Αυγή, που στέκεται εμπόδιο στα αντεθνικά σχέδια τους …

Προδότες ! Kαταλάβετε το ένας ακόμη Χρυσαυγίτης και όπως πάτε θα ακολουθήσουν και άλλοι χιλιάδες.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ όσο υπάρχουν Κολοκοτρώνηδες εσείς θα τους φυλακίζετε και η ΕΛΛΑΣ θα Ανασταίνεται .

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τα “Παρατράγουδα” του Μαξίμου

Εκτός από την ανάγκη της αυτάρκειας της χώρας βασιζόμενη στην εθνική παραγωγή, εκτός της έναρξης εκ βιομηχανοποίησης της Ελλάδας , εκτός της ανάγκης εξόρυξης του εθνικού μας πλούτου εκτός της απέλασης των λαθροεισβολέων που στοιχίζουν πάνω από 20 δις κάθε χρόνο στην Ελληνική οικονομία υπάρχει και ένας τρόπος να βρει η Ελλάδα άμεσα δισεκατομμύρια ευρώ και να σωθεί. 100.000 λαμόγια καταλήστεψαν την Ελλάδα την τελευταία 30ετια και έβγαλαν τα κλεμμένα στο εξωτερικό.

Από τα 600 δις που βγήκαν στο εξωτερικό μετά το 1984 τα μισά είναι τα κλεμμένα του Ελληνικού λαού…ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. Γι’ αυτό λυσσάνε όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ 2 χρόνια τώρα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό έχει πέσει τόσο χρήμα σε δημοσιογράφους και υπάλληλους σχολιαστές που γράφουν από το πρωί ως το βράδυ στο διαδίκτυο και μας πρήζουν για ναζί-Χίτλερ και πράσινα (πασοκικά) άλογα.

Ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Και πως θα γίνει αυτό; Με ένα πολύ απλό τρόπο. Με την πρόσληψη ή τη μετάταξη 10,000 υπαλλήλων στο ΣΔΟΕ 1.000.0000 δημόσιους υπαλλήλους έχουμε Ας προσλάβουμε λοιπόν άλλους 10.000 που θα μπουν στις τράπεζες και θα αρχίζουν να ελέγχουν όλα τα τραπεζικά εμβάσματα στο εξωτερικό από το 1984. Έτσι θα βρεθεί όλο το μαύρο χρήμα που έφυγε από την Ελλάδα και είναι   300 δις και τα λεφτά αυτά θα επιστραφούν στον Ελληνικό λαό.

Επίσης με την απέλαση των 2.000.000 μωαμεθανών εισβολέων η Ελλάδα θα έχει κέρδος πάνω από 20 δις ευρώ κάθε χρόνο αφού τόσο μας στοιχίζουν οι λαθροέποικοι! 3  δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο είναι η ζημιά από το παραεμπόριο.  500 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο χαμένα από τα έσοδα του κράτους μόνο από το λαθρεμπόριο τσιγάρων που κάνουν!

4,5 δισεκατομμύρια ευρώ η επιβάρυνση κάθε χρόνο στο εθνικό σύστημα υγείας από τα 13 δις που δαπανά κάθε χρόνο το κράτος. Άλλα 4 δισεκατομμύρια ευρώ χαμένα κάθε χρόνο από τα ασφαλιστικά ταμεία. 2 δισεκατομμύρια ευρώ οι απώλειες από την εφορία. 10 δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν κάθε χρόνο για το εξωτερικό με εμβάσματα.

Η Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να εξοικονομήσει 20-25 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο που θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα τα οποία στη πράξη εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό.

Γ. Δ.

Ποινικολόγος Ε.Μαρούπα: Κατόπιν παραγγελίας οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Χρησιμοποίησαν ότι παράνομο μέσο μπορεί να βάλει το μυαλό του ανθρώπου, κυρίως εξαπάτηση, σοκ και δέος, προκειμένου με το φόβο και την απειλή διώξεων και προφυλακίσεων να κάμψουν το ηθικό των βουλευτών και μελών της Χ.Α. Τέτοια αγαστή συνεργασία Κυβέρνησης – δικαστικής εξουσίας – ΜΜΕ δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε και το πιο άρρωστο μυαλό σε βάρος ενός κόμματος που λειτουργεί νόμιμα και εκπροσωπεί το 10% του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τις ψήφους  αλλά πολύ μεγαλύτερο σύμφωνα με την καρδιά. Νόμιζαν πως με αυτό τον τρόπο θα εξαφανίσουν τη Χ.Α. αλλά όπως βλέπουμε έχουνε φάει τα μούτρα τους βλέποντας τα ποσοστά της, να ανεβαίνουν. Ξέρουν όλοι τους ότι έχουν ηττηθεί σε μία μάχη Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Είχαν όλα τα μέσα με το μέρος τους νόμιμα και παράνομα, τα χρησιμοποίησαν με όλους τους τρόπους ελπίζοντας σε κάτι αλλά βλέπουν καθημερινά να χάνουν σε όλα τα επίπεδα σε όλες τις μάχες, Αλλά η μεγάλη τους ήττα είναι ότι χάνουν καθημερινά την αξιοπιστία τους και την εμπιστοσύνη τους στον Ελληνικό λαό. Ελάχιστοι τους ακούνε πλέον, γιατί κανείς δεν τους πιστεύει, αλλά κάποιοι τους ψηφίζουν ακόμη  εγκλωβισμένοι στα διλήμματα που τους βάζουν. Το βλέπουν και το γνωρίζουν ότι έρχεται το τέλος τους,αλλά να ξέρετε ότι το θηρίο όταν ξεψυχάει και κάνει τις τελευταίες του σπασμωδικές κινήσεις είναι πιο επικίνδυνο. Τελευταία παρακολουθούμε  το άλλο. Έχουν βάλει διάφορα πληρωμένα παπαγαλάκια σε διάφορα ΜΜΕ (τηλεόραση- εφημερίδες) να λένε ότι οι Βουλευτές της Χ.Α. τρώγονται μεταξύ τους για  τις καρέκλες. Έτσι τους λένε να κάνουν οι διάφοροι ψυχολόγοι και  συμβουλάτορές τους έτσι κάνουν. Ας κάνουν όνειρα. Η Χ.Α. ήταν και είναι ενωμένη γιαυτό πέτυχε όσα πέτυχε. Οι καρέκλες  τα οφίτσια και οι ίντριγκες είναι προνόμια δικά τους και των αφεντικών τους. Ας είναι ήσυχοι. Δεν τους τα κλέβει κανείς. Καλό κουράγιο στους βουλευτές και τα απλά μέλη της Χ.Α. που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

Κ.Δ.

Ομολογία από «Έθνος» – Μπόμπολα: «Ξεφτιλίζεται η δικαιοσύνη από τις παράνομες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής»

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή που έχει λόγο ο Κουβέλης με το 0,8%,και δεν έχει λόγο το εκλεγμένο κόμμα από τον λαό με 10% και παραπάνω η Χρυσή Αυγή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και να διευκρινίσω ότι δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής ζω στην Γερμανία ,αλλά με όλα αυτά που βλέπω θέλω να γίνω με όλη την δύναμη της ψυχής μου

Ε. Χ.

Αθανασίου πριν 12 χρόνια: Θα κατήγγειλα κάθε παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην Δικαιοσύνη!

Αγαπητέ  Ηλία, κάθε  άνθρωπος στην  ζωή  του  θα συναντήσει  κάποιες  στιγμές  με  αυξημένη  δυσκολία  αποδοχής.  Όλα  όσα  συμβαίνουν και  έχουν  την  αδικία  ως  παρονομαστή, μας  κάνουν  να  αισθανόμαστε  πιο  άβολα και  μας  εξάπτουν  τα  πιο  βάρβαρα ένστικτα,  αυτά  που  κουβαλούμε  από  το απύθμενο  βάθος  των  αιώνων  ως  κτηνώδεις υπολειμματικές  φαινοτυπίες ορμέμφυτων. Η  αντιμετώπιση  των  δύσκολων  και κατάφωρα  άδικων  στιγμών  σε  συνδυασμό με  την  ικανότητα  αναίρεσης  του  ερχομού των  βάρβαρων  κτηνωδών  ορμέμφυτων, συνιστούν  αναντίρρητα  διακεκριμένα μυητικά στάδια  στην  πορεία  πνευματικής  ωρίμανσης  του  εθνικιστή.  Στην  πορεία όπου  η  τελική  και  η  υπέρτατη  μύηση είναι  ο  θάνατος  για  την  πατρίδα.

Έχεις  ήδη  καταξιωθεί  στην  συνείδησή μας.  Είσαι  πλέον  μυημένος  στα  μυστήρια του  Ελληνικού  αίματος.  Είσαι  Έλληνας. Είσαι  γνήσιο  παιδί  του  Λεωνίδα.  Οι κουνιστές  φουστανελάδες,  οι κοκκινόβρακες λουλούδες,  οι ερεβομανείς και  οι  κοπρολείχες που αναζητούν  τον  οίκτο  του  συστήματος  για να  θρέψουν  την  σάπια  σάρκα  τους,  τα γενετικά  απορρίμματα  της  φυλής  μας,νοιώθουν  άβολα  από  την  παρουσία παλικαριών  σαν  και  σένα.  Στην  φυλακή σε  έβαλαν  οι  νεκρόσιτοι που κοπροκρατούν την  πατρίδα  μας. Όμως  η  ύβρη  τους  ακολουθείται  από  την τίσι  και  προσδοκούμε  την  τελεολογικήτελεσφόρα  νέμεση. Κράτα  γερά. Με  αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γ.Χ Καρδιολόγος

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις από την Τ.Ο. Πειραιά

Καλησπέρα σας. Είμαι σίγουρος ότι ο Εισαγγελέας και οι κυρίες ανακρίτριες δεν πρόκειται να λάβουν επιπλέον στοιχεία  (όπως αυτήν την επιστολή) υπ’ όψιν τους για τον Κύριο Κασιδιάρη έτσι ώστε να ελαφρυνθεί ΑΜΕΣΩΣ η θέση του, εφ’ όσον το γεγονός ότι όλες οι προφυλακίσεις βουλευτών της Χ.Α. είναι βασισμένες σε σαχλά κατηγορητήρια είναι πια φαεινότερον του προφανούς.

Θα ήθελα όμως να αναφέρω μία “λεπτομέρεια” η οποία δεν θα έπρεπε να λείπει από την υπεράσπιση του Κυρίου Κασιδιάρη. Τον Αύγουστο του 2012 υπέστην νευρικό κλονισμό λόγω εξαιρετικού φόρτου εργασίας, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου και να πέσω αναίσθητος στο πάτωμα. Η μητέρα μου στην απελπισία της κάλεσε την πυροσβεστική και όταν ήλθε και το ασθενοφόρο και με πήρε προληπτικά, ο Ηλίας ήταν αυτός που με υποστήριξε σε όλη την διαδρομή, για να μην χάσω τα αυγά και τα πασχάλια και ήταν παρών μέχρι την
είσοδο του νοσοκομειακού στις Πρώτες βοήθειες.

Το πως έγινε και ο Κύριος Κασιδιάρης ήταν παρών στο ασθενοφόρο δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα δεν ήταν εκεί για να εκπαιδεύσει κάποια “εγκληματική οργάνωση”.

Είναι προφανές λοιπόν ότι  ο Κύριος Κασιδιάρης χρησιμοποιούσε τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ του για να μεσολαβεί όπου μπορούσε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και το πιθανότερο είναι να έχει συμμετάσχει και σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις έκτακτης βοήθειας.

Τώρα, το πως συμβιβάζεται το παραπάνω γεγονός της αφειδούς και ανιδιοτελούς βοήθειας του Κυρίου Κασιδιάρη, στο οποίο ήμουν μάρτυρας, με την προφυλάκισή του ως “διευθύνοντα εγκληματικής οργάνωσης”, το αφήνω σε σας να το κρίνετε.

Μετά μεγάλης προθυμίας θα υποστήριζα τα λεγόμενά μου σε αυτήν την επιστολή ενώπιον εισαγγελέως, οπότε αφήνω σε σας την απόφαση του τι θα κάνετε με αυτήν την σύντομη επιστολή.

Προπαντός, όμως, παρακαλώ να την στείλετε στον ίδιο, για να μην έχει την εντύπωση ότι ο συγγραφέας της παρούσης είναι αχάριστος.

Γ. Γ

Ε. Συναδινός: Ο κομισάριος των 1.329.600 ευρώ και το ξερίζωμα της Χρυσής Αυγής

Ηλία Κασιδιάρη, Είμαστε και Θα είμαστε μαζί σου μέχρι το τέλος (όποιο και αν είναι αυτό. Στην αδιαμφισβήτητη ηθική σου, στην άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας, στην άδολη αγάπη σου για την πατρίδα και το Ελληνικό έθνος, μετουσιώθηκαν όλες οι ιδέες των του κόμματος σε πράξη. Όσοι καταλαβαίνουν, γνωρίζουν ότι το τελευταίο που σε φοβίζει είναι το κελί της φυλακής.

Ρ.Τ –Κέρκυρα

Τιμώντας την Πίστη – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άκουσα το ηχητικό μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη από τη φυλακή, διάβασα άλλα μηνύματα συναγωνιστών που είναι εμψυχωτικά όμως εγώ από εχθές που προφυλακίστηκε και ο Ηλίας ΜΑΣ(γιατί μπορεί να μην τον ξέρω προσωπικά, είναι όμως σαν να γεννήθηκα μαζί του) έχω βυθιστεί σε μία απέραντη θλίψη. Δεν ξέρω πια που θα οδηγήσει αυτό! Είναι τραγικό να φυλακίζουνε αθώους ανθρώπους χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς καμία αντίσταση από πουθενά! Μα που ζούμε επιτέλους; Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής. Έδωσα για πρώτη φορά την ψήφο μου στο κόμμα σε αυτές τις εκλογές γιατί ΕΙΔΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! Προσεύχομαι να δώσει ο Θεός κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους που πληρώνουνε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ που κυλάει στις φλέβες τους και σύντομα να τελειώσει η φυλάκιση του κορμιού τους! Ελπίζω σύντομα να σας δω ΟΛΟΥΣ από κοντά και να συνεχίσουμε τον ΑΓΝΟ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ,ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!!!! Συγχαρητήρια στις οικογένειες των προφυλακισμένων βουλευτών για την ΨΥΧΗ των ανθρώπων τους! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Ι.Σ

Εικόνες φρίκης: Ισραηλινοί πολίτες «απολαμβάνουν» από ύψωμα τους βομβαρδισμούς κατά αμάχων Παλαιστινίων

Οργή, αηδία και θλίψη ήταν  τα συναισθήματά μου στο άκουσμα της προφυλάκισης ενός ακόμη πατριώτη που διώκεται γιατί τόλμησε να πει την αλήθεια απέναντι στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της φαυλοκρατίας τους. Μια αγέλη ηλιθίων, απαίδευτων, ανεπάγγελτων και κυρίως ανθελλήνων πολιτικάντηδων ορίζει και διαφεντεύει το μέλλον το δικό μας , το δικό σας και των παιδιών μας. Γιατί εσείς λάμψατε με τους πύρινους λόγους σας και την δυναμική σας  παρουσία. Και ήσασταν ανώτεροι από αυτούς. Σε όλα… Και αυτό δεν το άντεχαν . Έχουν συνηθίσει, όπως βλέπουμε και βλέπετε, να περιβάλλονται από φελλούς , γιατί μόνο αυτοί τους ακολουθούν.  Προσπάθησαν να σας προσάψουν ότι ελεεινό σκέφτονταν το ποταπό μυαλό τους. Δεν τα κατάφεραν όμως. Παραμένετε ψηλά στο βάθρο της  τιμής και της Εθνικής Υπερηφάνειας. Είστε ΈΛΛΗΝΕΣ . Και  Έλληνες γνήσιοι σαν εσάς δε λυγίζουν Δε σας προδίδουμε. Θα είμαστε δίπλα σας με την παρουσία μας , τη σκέψη μας και την καρδιά μας. Γιατί εσείς είστε η ελπίδα μας για το αύριο.

ΠΩΛΙΝΑ Π. –Βιολόγος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-13-iouliou-2014#ixzz37KE6EYo3

Exit mobile version