Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο φίλος του Σαμαρά, Ντέιβιντ Χάρις, εγκρίνει και χειροκροτεί τους φόνους βρεφών και αμάχων Παλαιστινίων

Ο φίλος του Σαμαρά, Ντέιβιντ Χάρις, εγκρίνει και χειροκροτεί τους φόνους βρεφών και αμάχων Παλαιστινίων

Ο Ντέιβιντ Χάρις είναι ο άνθρωπος που διέταξε το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το σκεπτικό με βάση το οποίο ο Χάρις απαίτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να καταλύσει την δημοκρατία και να διαρρήξει την διάκριση των εξουσιών, εγκαθιδρύοντας παραδικαστικό κύκλωμα, ήταν ο δήθεν «ρατσισμός» της Χρυσής Αυγής. Προσεβλήθη, βλέπετε, ο «ανθρωπισμός» του Ντέιβιντ Χάρις από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν εγκρίνει την παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους φίλους του, στην διεθνή πλουτοκρατία, και δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιστίνη διεξάγεται το τελευταίο μέρος του δράματος που ξεκίνησε με την απαγωγή και την δολοφονία τριών εφήβων Ισραηλινών. Το Ισραήλ απάντησε σε αυτή την προφανώς φρικώδη ενέργεια, με την απαγωγή και την δολοφονία ενός παλαιστινίου εφήβου, εν είδει αντιποίνων. Παραλλήλως ξεκίνησε μία ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση με πολεμικά ελικόπτερα και αεροπλάνα που βομβαρδίζουν αμάχους. Ο συνολικός απολογισμός των νεκρών ξεπερνούν τους 100, εκ των οποίων μόνο οι 4 είναι μαχητές της Χαμάς, οι λοιποί είναι γυναικόπαιδα.

Περί αυτών των γεγονότων αρθρογράφησε στην ιστοσελίδα της AJC ο Ντέιβιντ Χάρις. Όχι, βεβαίως, επειδή θίχτηκε ο «ανθρωπισμός» του από την ρατσιστική δολοφονία 100 αμάχων ή το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του έχουν βάλει σε μία φυλακή έναν ολόκληρο λαό και τον βομβαρδίζουν όποτε θέλουν ή όποτε δεν επεκτείνονται εις βάρος του με τους εποικισμούς τους. Ο Ντέιβιντ Χάρις αρθρογράφησε δικαιολογώντας, εγκρίνοντας και χειροκροτώντας τα εγκλήματα του ισραηλινού στρατού εναντίον της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Χάρις, η Χαμάς είναι αντισημιτική, ενώ το Ισραήλ είναι «δημοκρατικό». Η Χαμάς είναι «τρομοκρατική», ενώ το Ισραήλ έχει εκλογές. Η Χαμάς έχει όπλα, ενώ το Ισραήλ προσπαθεί να την αποτρέψει. Η Χαμάς πανηγυρίζει όταν χτυπιόνται Ισραηλινοί στόχοι, ενώ στο Ισραήλ δεν συμβαίνει αυτό.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε στον κ. Χάρις ότι το Ισραήλ έχει πολλάκις κατηγορηθεί για κατοχή πυρηνικών όπλων, γεγονός που δεν το έχει αρνηθεί, ούτε έχει ποτέ δεχτεί τους επιθεωρητές του ΟΗΕ. Να του θυμίσουμε ότι τις προάλλες Ισραηλινοί έβλεπαν εν είδει κινηματογράφου τους βομβαρδισμούς εναντίον των αμάχων της Παλαιστίνης και πανηγύριζαν, ενώ μία Ισραηλινή βουλευτής είπε ότι οι παλαιστίνιες «γεννούν μικρά φίδια».

Ο Ντ. Χάρις ως γνήσιος σιωνιστής προσπαθεί όχι μόνο να δικαιολογήσει τα εγκλήματα των συμπατριωτών του, αλλά και να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινότητα, ώστε να πράξει το ίδιο. Προσπαθεί να εμφανίσει τα θύματα ως θύτες και τούμπαλιν, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Ισραήλ και των σιωνιστών, οι οποίοι φέρονται απάνθρωπα στους Παλαιστίνιους και σε όποιον άλλο βρίσκεται στο δρόμο τουςΚαλύτερα ας αφήσουν τους υποκριτικούς «ανθρωπισμούς», ο Χάρις, ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές και ας πουν ευθέως αυτό που θέλουν. Ως προσπάθεια, θα είναι τουλάχιστον λιγότερο αξιοθρήνητη και γελοία.

Ακολουθεί ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα στα έργα και τις ημέρες του «δημοκρατικού» Ισραήλ, εναντίον των “τρομοκρατών”: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-filos-tou-samara-nteibint-charis-egkrinei-to-olokautwma-twn-palaistiniwn#ixzz37O4sellm

Exit mobile version