Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία με θέμα η βουλγαρική κατοχή στη Θράκη

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 09-07-2014  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Τερζόπουλο Χρυσοβαλάντη, με θέμα την βουλγαρική κατοχή στη Θράκη.

Κατάμεστα τα γραφεία της τοπικής από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας. Ανεβαίνοντας στο βήμα ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναλύοντας χρονολογικά τον μεγάλο πόθο της Βουλγαρίας για επέκταση. Ωστόσο, οι προσπάθειες της Σόφιας, αποδεικνύονται ατελέσφορες και καταλήγουν σε συντριπτικές ήττες στον Β΄ Βαλκανικό και τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δύο δεκαετίες αργότερα, μετά την ήττα του ελληνικού στρατού από τις γερμανικές δυνάμεις, η περιοχή από τον Στρυμόνα μέχρι τον Έβρο, μαζί με τα νησιά της Θάσου και της Σαμοθράκης παραχωρήθηκαν στη Βουλγαρία, ως ανταμοιβή για την προσχώρησή της στον άξονα. Η διαφορά μεταξύ ιταλικής, γερμανικής και βουλγαρικής κατοχής είναι ότι οι Ιταλοί και οι Γερμανοί αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μια ξένη χώρα ως δύναμη κατοχής, ενώ οι Βούλγαροι προπαγανδίζουν ότι βρίσκονται σε «απελευθερωμένο βουλγαρικό έδαφος» με αδύναμο βουλγαρικό πληθυσμό. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής εξιστόρησε όλες τις θηριωδίες τις οποίες υπέστη ο ελληνικός λαός από τον επιθετικό βουλγαρικό επεκτατισμό. Ο ανεπιθύμητος Ελληνισμός δέχτηκε μέτρα κατάργησης κάθε εθνικής και θρησκευτικής του ελευθερίας αλλά και σκληρότατα μέτρα εξόντωσής του. Οι καταστροφές που υπέστη η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονία ήταν οι μεγαλύτερες στη διάρκεια του αιώνα. Όλοι οι παραγωγικοί κλάδοι, η γεωργία, το εμπόριο, η βιοτεχνία καταστράφηκαν εκ βάθρων. Οι δυσμενείς όμως εξελίξεις για τον άξονα υποχρέωσαν τα βουλγαρικά στρατεύματα να εγκαταλείψουν την περιοχή, τη διοίκηση της οποίας εν τω μεταξύ είχαν αναλάβει οι αντάρτικες δυνάμεις του ΕΛΑΣ, μέχρι το Μάρτιο του 1945, οπότε και έφθασαν οι δυνάμεις της εθνοφυλακής.  Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε, ως είθισται, με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Ξάνθης: Ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Ν. Ξάνθης

Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης, τελεσφόρησε την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, το απόγευμα σε χωριά του Ν. Ξάνθης. Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στις κοινότητες Πετεινό, Διομήδεια, Μαγικό, Μέλισσα, Εξοχή, Κυψέλη και Δέκαρχο και παρά τις ανήθικες συκοφαντίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έγιναν η φωνή του Κινήματος ενημερώνοντας, κατατοπίζοντας και πληροφορώντας τους κατοίκους, όχι μόνο για τις άδικες πολιτικές διώξεις, αλλά και για το τι πραγματικά απεργάζονται για την χώρα μας οι εθνοπροδότες πολιτικοί της.

Διανεμήθηκε συνάμα, αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας ”Χρυσή Αυγή” κι ”Εμπρός”, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι κάτοικοι με έκδηλη χαρά δέχθηκαν τους συναγωνιστές, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το ξεπούλημα της Ελλάδας από την εθνοκτόνο συγκυβέρνηση, αλλά και την αγωνία τους για το πότε θα αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι παρανόμως κρατούμενοι, βουλευτές συναγωνιστές. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες απτόητοι, με πείσμα και θέληση ατσάλινη συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Nίκη!

Ομιλία στην Τ. Ο. Καβάλας: Πολιτική επικαιρότητα: Συνεχίζοντας τον αγώνα προς την Νίκη

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα την Πολιτική επικαιρότητα: Συνεχίζοντας τον αγώνα προς την Νίκη. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο γενικευμένο ξεπούλημα των δημόσιων υποδομών της περιοχής μας από την συγκυβέρνηση του μνημονίου και της προδοσίας, η οποία χωρίς όριο ξεπουλά την περιουσία του Ελληνικού Λαού, σαν να πρόκειται για περιουσία που ανήκε στους πολιτικάντηδες, λέγοντας πως μόνο μια Εθνική κυβέρνηση μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα στην οποία μας έχουν ρίξει οι πολιτικάντηδες. Αναφέρθηκε επίσης στο νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων που ανέδειξαν ως αναμφισβήτητο μεγάλο νικητή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Αναφέρθηκε επίσης και στην ερώτηση που κατέθεσε ο παράνομα προσφάτως προφυλακισμένος βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αναφορικά με τον αγωγό TAP από τα Τενάγη των Φιλίππων, για το αν ελήφθησαν υπόψη οι αντιρρήσεις τόσο των κατοίκων, όσο και των  φορέων της περιοχής σχετικά με την διέλευση του αγωγού, καθώς και οι περιβαλλοντικές ιδιαιτερότητες της περιοχής. Συνέχισε αναγιγνώσκοντας ένα άρθρο του παρανόμως έγκλειστου Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο γράφτηκε κατά το έτος 2007 και μέσα από το οποίο σκιαγραφεί τους λόγους που η Χρυσή Αυγή υφίσταται διώξεις, σε μια εποχή πολύ πριν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Κινήματος, επισημαίνοντας πως η Χρυσή Αυγή πληρώνει το γεγονός ότι δεν αφομοιώθηκε μέσα στον εσμό των πολιτικών απατεώνων, αλλά συνέχισε να λέει την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια.

 

Ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

 

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: βραδινή διανομή ενημερωτικού υλικού

Με επιτυχία πραγματοποίησε την Τετάρτη 2 Ιουνίου  2014 το βράδυ, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, ενημερωτική εξόρμηση διανέμοντας μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού υλικού, σε μεγάλη περιοχή της πόλης. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες μοίρασαν πόρτα-πόρτα φυλλάδια και εφημερίδες συνεχίζοντας τον αγώνα της αληθινής ενημέρωσης. Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά του Κινήματος δεν σταματάμε λεπτό να αγωνιζόμαστε και δεν θ’ αφήσουμε γωνιά που δεν θα ακούσει τη φωνή του Αρχηγού  και της Χρυσής Αυγής.

Ο αγώνας κατά της Χούντας του Σαμαρά  – Βενιζέλου και παρά την φίμωση των ΜΜΕ συνεχίζεται.

Οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής διεξάγουν έναν άνισο αγώνα απέναντι σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, με ένα κρατικό μηχανισμό που έχει βάλει σκοπό να χτυπήσει αλύπητα κάθε τι εθνικό, να εξαθλιώσει τους Έλληνες και να ξεπουλήσει την πατρίδα μας κομμάτι-κομμάτι. Οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής  αγωνίζονται έχοντας σαν όπλα τους την πίστη στο δίκαιο του αγώνα τους και την αγάπη τους για την πατρίδα και μ’ αυτά θα παλέψουν μέχρι να δικαιωθούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnhs-janthhs-kabalas-alejandroupolhs#ixzz37QHhZTrX

Exit mobile version