Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαφημιστικές καμπάνιες με φόντο την Ελλάδα που μόνο η Ελλάδα δεν διαφημίζεται…

Διαφημιστικές καμπάνιες με φόντο την Ελλάδα που μόνο η Ελλάδα δεν διαφημίζεται…

Είναι γεγονός πως οι Έλληνες φορολογούμενοι χρυσοπληρώνουν διαφημιστικά σποτ και κουστωδίες αυλικών και παρατρεχάμενων -προβολής αυτοδιοικητικών ή κυβερνητικών θιάσων- που συμμετάσχουν κάθε τόσο σε πανάκριβες τουριστικές καμπάνιες προβολής “της Ελλάδος” στο εξωτερικό.

Πόσοι άραγε(;) έχουν καταλάβει πως όλα αυτά συμβαίνουν για να δικαιολογηθεί το φαγοπότι κονδυλίων και να στείλουν οι εγχώριοι κοτζαμπάσηδες τους ενδιαφερόμενους πελάτες (όχι βέβαια στην Ελλάδα) αλλά στα γραφεία του κάθε TUI / Thomas Cook κτλ.

Των μεγάλων δηλαδή διαχειριστών του Ελληνικού Τουρισμού, των πολυεθνικών που πουλάνε τα τουριστικά πακέτα “Ελλάδα στο πανέρι” με χορηγούς τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Είναι οι ίδιοι νταβατζήδες του τουρισμού που σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους κοτζαμπάσηδες και τα ειδικά προνόμια (νομικά, φορολογικά) που τους εξασφαλίζει -χρόνια τώρα- το ανθελληνικό καθεστώς, καπηλεύονται Ελλάδα και διαχειρίζονται τις περιουσίες Ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί.Στο τέλος βέβαια κι αυτό ακόμα θα το φάνε τα λειτουργικά έξοδα κι οι έμμεσοι και άμεσοι φόροι.

Νομίζεται πως είναι τυχαίο που έχουν ραγιαδοποιήσει τον Έλληνα να διακονεύει μονίμως τον οίκτο αυτών των πολυεθνικών τουριστικών γραφείων; Ή μήπως είναι τυχαίο που η κλεπτοκρατία της μεταπολίτευσης φρόντισε να καθιερωθεί το συγκεκριμένο μοντέλο εκμετάλλευσης του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος (αποκλειστικά από τους ισχυρούς) και να αποκλειστεί έτσι κάθε περιθώριο δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού Εθνικού Φορέα Διαχείρισης που θα στήριζε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα (θέσεις εργασίας) κατά συνέπεια την πραγματική τουριστική ανάπτυξη μέσα από έναν ποιοτικό τουρισμό.

Κάτι τέτοιο βέβαια θα σήμαινε την ύπαρξη ενός Εθνικού και όχι απλώς δημοσιονομικού Κράτους. Αυτό το ξενόδουλο καθεστώς διαπλοκής που πρεσβεύει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την “ΕΛΕΥΘΕΡΗ” (των ισχυρών) ΑΓΟΡΑ και τις ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ.

Νικόλαος Ρήγος

Υ.Γ. Με αφορμή την εξαιρετική τοποθέτηση στην πραγματική εικόνα της Ελληνικής τουριστικής αγοράς, από τον συναγωνιστή Γιώργο Σπυρόπουλο στο AlphaRadio.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diafhmistikes-kampanies-me-fonto-thn-ellada-pou-mono-h-ellada-den-diafhmize#ixzz37QTt7ZlX

 

Υ.Γ.Κ.Ε.: Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια, τα χάλια του τουρισμού, τα είχε επισημάνει από το φθινόπωρο του 2013 στην σχετική επιτροπή παραγωγής και εμπορίου, ακούστε:

 

Exit mobile version