Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαγραμμένοι ΚΚέδες έφτιαξαν πολιτική κίνηση για να γίνουν… συνιστώσα του Σύριζα!

Διαγραμμένοι ΚΚέδες έφτιαξαν πολιτική κίνηση για να γίνουν… συνιστώσα του Σύριζα!

Στην ίδρυση «πολιτικής κίνησης» (κι όχι κόμματος…) με την επωνυμία «Κίνηση Κομμουνιστών – Εργατικός Αγώνας», προχώρησαν οι αποχωρήσαντες και διαγραμμένοι από το ΚΚΕ, καταλογίζοντας στην ηγετική ομάδα του Περισσού ευθύνες για την πορεία του κόμματος και κάνοντας λόγο για αλλοίωση των χαρακτηριστικών του. Ιδού ποιος είναι ο φανερός σκοπός τους:

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους τίμιους κομμουνιστές και κομμουνίστριες που διαγράφονται ή αποχωρούν από το ΚΚΕ να πάνε σπίτι τους, να κυριαρχηθούν από την απογοήτευση, να παραιτηθούν από την ταξική πάλη, να ηττηθούν. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την αλλοίωση της ιστορίας και της ταυτότητας του ελληνικού επαναστατικού κινήματος, της απαξίωση και τη λήθη του διεθνούς επαναστατικού κινήματος, την διαστρέβλωση και το χαντάκωμα της θεωρίας μας. Οι κομμουνιστές που θέλουν το κόμμα τους όπως το γνώρισαν κι όπως πρέπει να είναι στις σημερινές συνθήκες πρέπει να οργανωθούν και να δράσουν. Πρέπει να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους».

Ιδού και ο… κρυφός: λίγο πριν από τις εκλογές, τότε που δημιουργείται η μεγίστη πολιτική εντύπωση, οι παραπάνω θα γίνουν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, για «να κυβερνήσει για πρώτη φορά η αριστερά» κ.τ.λ., κ.τ.λ. Μάλιστα, οι… κακές γλώσσες λένε πως οργανωτής της όλης κατάστασης, σε απευθείας συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δημοσιογράφος διωγμένος από το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη, που αρθρογραφεί ταχτικά στα αστικά ΜΜΕ.

(ΥΓ): Και μια πρόβλεψη: στις επικείμενες εκλογές, το ΚΚΕ θα υποστεί τέτοιο στενό «μαρκάρισμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να μείνει και εκτός βουλής. Εξέλιξη που θα είναι πολύ ευχάριστη βεβαίως…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diagrammenoi-kkedes-eftiajan-politikh-kinhsh-gia-na-ginoun-sunistwsa-tou-su#ixzz37QlwEFcm

Exit mobile version