Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακό παραλήρημα από τον Άδωνι: Όλοι οι Έλληνες πρέπει να στηρίζουν την εταίρο μας Γερμανία – ΒΙΝΤΕΟ

Μνημονιακό παραλήρημα από τον Άδωνι: Όλοι οι Έλληνες πρέπει να στηρίζουν την εταίρο μας Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Μνημείο ραγιαδισμού από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σαμαρά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τον τελικό του μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής-Γερμανίας ξέσπασε σε ένα μνημονιακό παραλήρημα προτρέποντας όλους τους Έλληνες μέσω κοινωνικών δικτύων και δηλώσεων να στηρίξουν την Γερμανία όχι για το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά γιατί είναι εταίρος μας και βοηθάει οικονομικά την Ελλάδα!

Με δηλώσεις του στο Μέγκα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει κομπλεξικούς τους Έλληνες που κακολογούν την Γερμανία. «Σε μία ερμηνεία κοινωνική της χώρας μας, η χολή, οι ύβρεις και το κόμπλεξ στο διαδίκτυο εναντίον της Γερμανίας είναι εντυπωσιακή, ο ιστορικός του μέλλοντος θα τη καταγράψει».

Σε αυτή την βαθυστόχαστη κοινωνιολογική ανάλυση προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ενώ αναφέρθηκε στην τετραετία των μνημονίων, των οποίων υπήρξε εξαρχής από τους πιο θερμούς υποστηρικτές (δεν πάει καιρός εξάλλου απ’ όταν δήλωνε ότι είναι με διαφορά ο πιο μνημονιακός βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου).

Αξιοσημείωτο είναι και tweet που έκανε λίγο πριν το τελικό, στο οποίο ανέφερε ότι λόγω «Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης» θα πρέπει να υποστηρίζουμε την εταίρο μας Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mnhmoniako-paralhrhma-apo-ton-adwni-oloi-oi-ellhnes-prepei-na-sthrizoun-thn#ixzz37RnU47s9

Exit mobile version