Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υπουργός εξωτερικών της Μέρκελ ανησυχεί για την εθνικιστική αφύπνιση των Λαών

Ο υπουργός εξωτερικών της Μέρκελ ανησυχεί για την εθνικιστική αφύπνιση των Λαών

Τον τρόμο του καταρρέοντος παγκόσμιου συστήματος εξουσίας απέναντι στην εθνικιστική αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών, εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, με άρθρο του στο καθεστωτικό «Βήμα».

Κατ’ αρχάς, λοιπόν, ο Σταϊνμάγερ επισημαίνει και προσδιορίζει τον μεγάλο κίνδυνο γι’ αυτόν και τους ανά την Ευρώπη ομοίους του (Σαμαροβενιζέλους και λοιπούς…): «Υπάρχουν όμως και κρίσιμες εξελίξεις τις οποίες δε μπορούμε να παραβλέψουμε: μου προκαλεί βαθιά ανησυχία το γεγονός ότι στο νέο Ευρωκοινοβούλιο βρήκαν θέση τόσοι πολλοί ακροδεξιοί ευρωβουλευτές. Σχεδόν 10% των εδρών από περισσότερες από δέκα χώρες εντός της Ε.Ε. αντιστοιχεί σε κόμματα που στρέφονται ανοιχτά ενάντια στην ανεκτικότητα και στα δικαιώματα των μειονοτήτων…».

Στη συνέχεια, προτείνει τη δημιουργία μιας επιτροπής πανευρωπαϊκής καταστολής του εθνικισμού, ως μια κάποια λύση: «Πιστεύω ότι η θέσπιση μιας νέας επιτροπής στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, θα ήταν η ενδεδειγμένη απάντηση σε ακραίες φωνές. Η επιτροπή αυτή θα αποτελούσε το κατάλληλο βήμα για να αντιμετωπίζονται συστηματικά και όχι μόνο σποραδικά οι προκλήσεις της ξενοφοβίας, του αντισημιτισμού και του εξτρεμισμού».

Τέλος, ομολογεί ότι η αντιμετώπιση του εθνικισμού θα είναι η προτεραιότητα των ανδρεικέλων των διεθνών τοκογλύφων στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο: «Ο αγώνας ενάντια στην ξενοφοβία και το ρατσισμό θα είναι ένας από τους κύριους στόχους της ευρωπαϊκής πολιτικής τα επόμενα χρόνια».

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, καμία αναφορά δεν κάνει ο Γερμαναράς, σε αριστερούς και άλλους… περίεργους, παρά μόνο στους εθνικιστές. Με τόσα χρόνια στην υπηρεσία της παγκόσμιας τυραννίας, δεν είναι καθόλου περίεργο που ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί αντισυστημικοί και ποιοι οι… μαϊμούδες.

(ΥΓ) 2: Όσες επιτροπές κι αν φτιάσουν οι φαύλοι κι όσες απαγορεύσεις κι αν εφαρμόσουν, το εθνικιστικό ποτάμι έχει πάρει το δρόμο του και δε γυρίζει πίσω!

Γιατί ο εθνικισμός είναι η φυσική τάση των λαών!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-upourgos-ejwterikwn-ths-merkel-anhsuchei-gia-thn-ethnikistikh-afupnish-tw#ixzz37TGBpUAJ

Exit mobile version