Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάτω η Χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Δεν λυγίζουμε από τις παράνομες πολιτικές διώξεις!

Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Δεν λυγίζουμε από τις παράνομες πολιτικές διώξεις!

Το δικαστικό συμβούλιο απεφάνθη πως ο συναγωνιστής και βουλευτής Νίκος Μίχος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Προστίθεται δηλαδή στους συναγωνιστές Κουκούτση, Ζαρούλια οι οποίοι έχουν τον ίδιο περιοριστικό όρο και ανήκει στον ευρύ κύκλο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η οποία διώκεται παράνομα και συνταγματικά από την Κοινοβουλευτική Δικτατορία Βενιζέλου-Σαμαρά.

Σε κάθε περίπτωση, ο συναγωνιστής Μίχος όπως και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μας, είτε αυτοί είναι προφυλακισμένοι, είτε βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, είτε τους έχεις απαγορευτεί η συμμετοχή σε πολιτικές εκδηλώσεις, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες που η μεγαλόψυχη ψευτοδημοκρατία δεν προχώρησε ακόμη σε δημόσιες εκτελέσεις των αντιφρονούντων. Όπου αντιφρονούντες βεβαίως, βλέπε Χρυσαυγίτες, διότι οι υπόλοιποι, οι δήθεν και οι τάχα «αγωνιστές» της δεξιάς και της αριστεράς προβάλλουν την αντίθεσή τους στο Καθεστώς μέσα από τα παράθυρα των εργολάβων της εξαπάτησης και τις κίτρινες στήλες των ρυπαροφυλλάδων.

Στο πολιτικό πεδίο, έχουν προ πολλού σαλπίσει όχι μόνον ανακωχή – θα ήταν εξαιρετικά ήπιος ένας τέτοιος χαρακτηρισμός- αλλά μάλλον πλήρη παράδοση. Εκεί όμως όπου οι «αντιμνημονιακοί» της αριστεράς των προνομίων ύψωσαν λευκή σημαία μπρος στις δυνάμεις της αντεθνικής Χούντας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα άναψε τις Δάδες της Εθνικής Αντίστασης.

Σπείραμε καθ’ άπασαν την ελληνική επικράτεια τον καλό εθνικιστικό σπόρο και δεν προσμένουμε απλώς, αλλά αγωνιζόμαστε με πείσμα και χαλύβδινη Θέληση για να φέρουμε τον καιρό του θερισμού, ήτοι το γκρέμισμα της χειρότερης Τυραννίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος!

Με προφυλακισμένο τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος και 7 βουλευτές του Κινήματος και δεκάδες μέλη, με σκαιούς περιοριστικούς όρους στην υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, με την κρατική χρηματοδότηση να έχει παράνομα και αντισυνταγματικά ανασταλεί, με τσοντοκάναλα και κιτρινοφυλλάδες να βομβαρδίζουν ανελέητα την κοινή γνώμη με λάσπη και συκοφαντίες εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα ανθίσταται και κρατά ασυμβίβαστα, περήφανα και με συνέπεια την θέση του απέναντι στους Τυράννους της Πατρίδος και του Λαού μας.

Καταπατούν το Σύνταγμα και τους Νόμους, προσδοκώντας την ήττα των Εθνικιστών. Εισέπραξαν ακόμη φανατικότερη Εθνική Αντίσταση! Χειραγωγούν τη δικαστική εξουσία, προσδοκώντας τον συμβιβασμό των Ελλήνων Εθνικιστών. Εισέπραξαν άρνηση και ακατάπαυστο Πολιτικό Αγώνα.

Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν εθνικιστικές θύελλες! Κάτω η Χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katw-h-chounta-samara-leuteria-sth-chrush-augh-den-lugizoume-apo-tis-parano#ixzz37YrHRzWb

Exit mobile version