Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δικαιοκτόνοι

“Αγαθόν ου το μη αδικέειν
αλλά το μηδέ εθέλειν”  

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ  

Δεν είναι μόνο η άγνοια της εννοίας πολλών αλλά και πλείστων όρων της Ελληνικής μας γλώσσης, που παρατηρείται στο λαό μας και κυρίως στη νεολαία μας, αυτό το τραγικό θύμα των γραικύλων εξουσιαστών μας, που απεργάζονται με σύστημα και μέθοδο, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, τον πνευματικό και βιολογικό αφανισμό της Φυλής μας, σύμφωνα με τις επιταγές του διεθνούς σιωνισμού.  

Όμως δεν ευθύνεται γι’ αυτό το παρακμιακό έγκλημα ούτε ο λαός μας ούτε η νεολαία μας. Οι αρνησιπάτριδες της πολιτικής αγυρτείας, της απάτης και της προδοσίας είναι αυτοί που φρόντισαν και φροντίζουν να παραμένει απαίδευτος ο λαός μας και αποπροσανατολισμένοι οι νέοι μας.

Τη θέση της Ελληνικής Παιδείας κατέλαβε η ανθελληνική εκπαίδευση.

Η διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 16 του Συντάγματος, που επιβάλλει στο κράτος και αναθέτει σ’ αυτό ως βασική αποστολή την Παιδεία, με σκοπό, παρεκτός των άλλων, την ενίσχυση της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, έχει καταργηθεί στην πράξη, προφανώς ως «ρατσιστική».

Μέσα σ’ αυτά τα Εθνοκτόνα πλαίσια, στοχοποίησαν και την Ελληνική μας γλώσσα, την οποία ενόθευσαν, εκβαρβάρισαν και συρρίκνωσαν, με σκοπό να αποκοπούν οι προσβάσεις των Ελλήνων προς το θησαυροφυλάκειο των ανυπέρβλητων, θείων και υπερόχων πνευματικών μας αποθεμάτων.

Στην τρέχουσα καθομιλουμένη, της φτώχειας, της συμφοράς και της Εθνικής καταισχύνης, γίνεται χρήση όρων της Αγγλικής βαρβαρόγλωσσας και παράλληλα εκφέρονται όροι άλλοι αντ’ άλλων.

Όμως δεν αποτελεί κύριο θέμα του παρόντος σημειώματος η εξαθλίωση της γλώσσης μας.

Το θέμα μας είναι η λεγόμενη «Δικαιοσύνη»:

Το Δικαστικό Σώμα-το κατ’ ευφημισμό καλούμενο «Δικαστική Εξουσία» ή «Δικαιοσύνη» και το εποπτεύον αυτό καθ’ ύλην αρμόδιο όργανο της Εκτελεστικής Εξουσίας Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η χρήση του όρου «Δικαιοσύνη» για τα δύο αυτά όργανα είναι αυθαίρετη και εννοιολογικά λανθασμένη.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν έχει σάρκα και οστά ούτε στεγάζεται σε δικαστικά και υπουργικά καταστήματα.  

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι ύψιστο ΙΔΕΩΔΕΣ και το περί ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ μέγιστη ΑΡΕΤΗ. 

Αυτό το ύψιστο ιδεώδες στις μέρες μας προσβάλλεται, βεβηλώνεται και απεμπολείται απ’ αυτούς που «ορκίσθηκαν» να το υπηρετούν και να το τιμούν.

Η αθλιότητα αυτή έχει πλέον φτάσει στην κορύφωσή της, με την κατασκευασμένη, άδικη και παράνομη δίωξη, που ασκεί το κυβερνητικό μόρφωμα κατά του Εθνικιστικού κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε συνεργασία με διεφθαρμένους, ΔΙΚΑΙΟΚΤΟΝΟΥΣ και εθνικά ασυνείδητους δικαστές. 

Η συνταγματική αρχή και θέσφατο για ένα κράτος Δικαίου –η διάκριση των εξουσιών- έχει καταντήσει γράμμα κενό.

Η εκτελεστική εξουσία συναλλάσσεται και διαπλέκεται με την υπάκουη δικαστική «εξουσία».

Όσο για τη Νομοθετική είναι εντελώς αποδυναμωμένη, γιατί νομοθετεί η κυβερνητική πλειονοψηφία και οι υπουργοί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Το Σύνταγμα παραβιάζεται καθημερινά και τα δικαιοκτόνα ανθρωπάκια λουφάζουν υπάκουα στη θεσούλα τους, προσδοκώντας δουλικά την κυβερνητική εύνοια.

Αυτά λοιπόν τα τιποτένια ανθρωπάκια, που όλες αυτές τις τελευταίες δεκαετίες εξετρέφοντο με πνευματική τροφή τη διαφθορά και τα κελεύσματα της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας, στερούνται παντελώς ηθικού συνειδότος, γιατί ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟΥΝ αλλά ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ, κατά διασταλτική ερμηνεία του Δημοκρίτειου θείου αποφθέγματος.

Η δικαιοκτονία είναι σύμφυτος σ’ αυτά τα ανθρωπάκια, γιατί είτε από φόβο είτε από συμφέρον είτε από οποιοδήποτε άλλο ταπεινό κίνητρο, είναι πρόθυμα ανά πάσα στιγμή και με κάθε ευκαιρία να αδικήσουν τους συνανθρώπους τους, χωρίς δισταγμό και χωρίς την παραμικρή τύψη συνειδήσεως, ελλείψει ηθικού συνειδότος.

Βλέποντας οι πολιτικοί απατεώνες και ολετήρες του Έθνους την αλματώδη άνοδο και την ευρεία απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο λαό, τον Σεπτέμβριο του 2013 έθεσαν σε εφαρμογή προεκπονηθέν σχέδιο διώξεως και καταστολής του Εθνικιστικού κινήματος, με αφορμή το «στημένο» περιστατικό του Κερατσινίου.

Με όργανα δύο φαύλους υπουργούς, στρατολόγησαν επίορκους και ανθέλληνες δικαστές, με τη συνδρομή των οποίων, καθώς και των ρυπαρών και κομμουνιστοκρατούμενων Μ.Μ.Ε. ξεκίνησαν και συνεχίζουν ακόμη πρωτοφανή και παράνομη πολιτικοδικαστική δίωξη, εξυφαίνοντας απαράδεκτες κατηγορίες κατά του Αρχηγού, βουλευτών και μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με γνώμονα και δεδομένο το δόγμα της συλλογικής ευθύνης.

Κατήργησαν αυθαίρετα και παράνομα την κρατική επιδότηση για το κόμμα μας. 

Προφυλάκισαν και διαπόμπευσαν –ωσάν τους επικίνδυνους εγκληματίες- χωρίς να προηγηθεί η υποχρεωτική άρση της βουλευτικής τους ασυλίας τον Αρχηγό μας και δύο βουλευτές.

Ο ένας εκ των δύο φαύλων υπουργών, δεδηλωμένος εβραιόδουλος, μας στέρησε τους αστυνομικούς-συνοδούς αλλά και το δικαίωμα να του ασκούμε κοινοβουλευτικό έλεγχο, λες και το υπουργείο ήταν προσωπικό του τσιφλίκι.

Ο έτερος καπαδόκης, μάστορας στις δικαστικές δολοπλοκίες αλλά και πολιτικός βλάξ, δήλωσε ότι θα έχουμε «μια δίκαιη δίκη», πριν ακόμη αρχίσει η ανάκριση και η καθόλου εξέλιξη της προδικασίας.

Ο πρωθυπουργός της συμφοράς και συνεπής εντολοδόχος των Σιωνιστών δήλωσε στην εβραϊκή κοινότητα των Η.Π.Α. και στον πρωθυπουργό του Ισραήλ ότι θα μας εξαφανίσει! Το παρακράτος του με τη σύμπραξη της Μοσάντ δολοφόνησε δύο νέα παλληκάρια μας στο Ν. Ηράκλειο, για να μας τρομοκρατήσει.

Τα «μπουμπούκια» που διεξάγουν την κυρία «ανάκριση», με τις οδηγίες και την κάλυψη του «μάστορα», φύσει και θέσει δικαιοκτόνοι, αγνοούν προκλητικά και ξεδιάντροπα το τεκμήριο της αθωότητος, την εξατομίκευση της όποιας τυχόν ενοχής, το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, την ελεύθερη και ωσαύτως συνταγματικά κατοχυρωμένη διάδοση των ιδεών και «ανακρίνουν» με «μαέστρο» τον εμπαθή εισαγγελέα και με σκοπό να στοιχειοθετήσουν «με το έτσι θέλω» συλλογική ευθύνη εις βάρος μας, στα πλαίσια του άρθρου 187 Π.Κ. (εγκληματική οργάνωση).

Παραβαίνουν κατάφωρα το καθήκον τους, χαρακτηρίζοντάς μας με τις διατάξεις τους «εγκληματική οργάνωση», χωρίς να τους παραχωρεί τέτοιο δικαίωμα ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας: Η προκατάληψη των δικαιοκτόνων σε όλο της το φρικτό μεγαλείο!

Συνεχίζουν να προφυλακίζουν τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον ένα μετά τον άλλο. Σε άλλους επιβάλλουν κατ’ οίκον περιορισμό και άλλους «φιμώνουν», για να μη μπορούν να επικοινωνήσουν με το λαό, ως έχουν δικαίωμα και υποχρέωση ως αντιπρόσωποι του Έθνους. 

Φιλοτεχνούν αβάσιμες κατηγορίες, για να στηρίξουν την άθλια και ανήθικη πολιτική δίωξη της κυβέρνησης σε βάρος μας.

Αντίθετα! Όχι μόνο τα προαναφερθέντα «φρούτα» αλλά και άλλοι δικαστικοί παράγοντες, ενώ έχουν εκ του νόμου την υποχρέωση να διώκουν αυτεπάγγελτα διαπιστωμένα εγκλήματα παραγόντων της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, στρεφόμενα κατά του Λαού και του Έθνους, όπως είναι οιδιαπιστωμένες και ομολογημένες (!) προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας (άρθρο 135 Π.Κ.) και η πραγμάτωση του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 παρ. 2, στοιχ. α), εν τούτοις ΣΙΩΠΟΥΝ και έτσι εγκληματούν δια παραλείψεως και αυτοί κατά του Λαού και του Έθνους. 

Αυτοί είναι λοιπόν οι Δικαιοκτόνοιπου συγκροτούν ως πλειονότητα το Δικαστικό Σώμα της Ελλάδος.

Ενώπιον αυτών κινδυνεύουμε να εμφανιστούμε, για να ζητήσουμε το δίκιο μας.

Όμως και οι κρίνοντες κρίνονται…

Και όταν θα έλθει η ώρα της δικής τους κρίσεως, εμείς θα αναστήσουμε τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που δολοφόνησαν οι Δικαιοκτόνοι και θα τους κρίνουμε με κριτήριο τη βαρύτητα των εγκλημάτων τους κατά του Λαού και του Έθνους αλλά και της ίδιας της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Νικηφόρος 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-dikaioktonoi#ixzz37c42XB5X

Exit mobile version