Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Ηθικός αυτουργός ο Υπουργός Υγείας για τον θάνατο ενός ακόμη Έλληνα στον Ευαγγελισμό

Ένας ακόμη ασθενής που δε χειρουργήθηκε έχασε τελικά τη ζωή του, επειδή ο γιατρός του ζητούσε φακελάκι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο 66χρονος καρδιοπαθής, η ιστορία του οποίου ήρθε στο προσκήνιο την περασμένη Πέμπτη, έχασε τη μάχη για τη ζωή τη Δευτέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου και νοσηλευόταν έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο 66χρονος υπέστη έμφραγμα μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Ο συνταξιούχος καρδιοπαθής είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού, ο οποίος δεν δεχόταν να τον χειρουργήσει επί 18 ημέρες εάν δεν έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε. Ο άτυχος άντρας έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας. Έπειτα από την καταγγελία για χρηματισμό του καρδιοχειρουργού το μπάι-πας ανέλαβε να διενεργήσει άλλος χειρουργός της καρδιοχειρουργικής κλινικής, ωστόσο, λίγες ώρες μετά την επέμβαση, ο συνταξιούχος ξεψύχησε μέσα στην εντατική. Οι συγγενείς του καταγγέλλουν ότι η καθυστέρηση του χειρουργείου ήταν μοιραία για τη ζωή του.

Μάλιστα, μετά τον θάνατό του  66χρονου, ο οποίος υποβλήθηκε σε τετραπλό μπάι-πας -μία ιδιαίτερα βαριά επέμβαση- επικοινώνησαν με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να ενημερώσουν τις αρχές ότι ο άνθρωπός τους κατέληξε. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του ασθενούς ώστε να αποδοθούν ευθύνες. Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης που εξέτασε τον άτυχο 66χρονο που πέθανε την περασμένη Δευτέρα αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τα αίτια λέγοντας πως “Ασθενείς με τέτοιες αλλοιώσεις όσο πιο γρήγορα χειρουργούνται τόσο πιο καλά είναι “. 

Ποιος λοιπόν είναι ο ηθικός αυτουργός για τον θάνατο ενός ακόμη Έλληνα συνταξιούχου, γι’ αυτό το νοσηρό φαινόμενο που έχει αναπτυχθεί και ουδέποτε πατάχθηκε; Δυστυχώς αυτό το περιστατικό δεν θα είναι το τελευταίο, αφού οι πρώτοι διδάξαντες της διαφθοράς είναι οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες. Ιδιαιτέρως ο Υπουργός Υγείας, μετά την υπόθεση Energa που το δημόσιο παραιτήθηκε 250 εκ. ευρώ, για να αφεθούν ελεύθεροι οι πελάτες του υπουργού, είναι από το πρώτους… Οι εκάστοτε Υπουργοί Υγείας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην πάταξη του φαινομένου και απ’ ότι φαίνεται γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία και αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι ενός κατώτερου θεού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-hthikos-autourgos-o-upourgos-ugeias-gia-ton-thanato-enos-ak#ixzz37c4YNyig

Exit mobile version