Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρ της σφαγής αμάχων οι υποκριτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Υπέρ της σφαγής αμάχων οι υποκριτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται αποτροπιασμό για τα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά ανθρωπότητας που διαπράττει καθημερινώς το Ισραήλ στην Γάζα, δολοφονώντας αφειδώς αμάχους και μικρά παιδιά. Η καταδίκη της Ισραηλινής επεκτατικής – αιματοβαμμένης πολιτικής είναι πανθομολογούμενη και μονάχα οι μωροί  και οι αιμοδιψείς έχουν διστάσει έστω και στιγμιαία να καταδικάσουν τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις.

Είδαμε τις προάλλες τον κολλητό του Σαμαρά, Ντ. Χάρις, να εκδίδει ανακοίνωση μέσω της σιωνιστικής οργανώσεως AJC, προσπαθώντας να εμφανίσει τους θύτες ως θύματα και τούμπαλιν. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση του ΚΙΣ που ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι οι Παλαιστίνιοι ευθύνονται για τα νεκρά βρέφη, που έχει ως αποτέλεσμα η αιματοβαμμένη «πολιτική» του Ισραήλ.

Οι δύο αυτές οργανώσεις, βεβαίως, ως σιωνιστικές πράττουν το αναμενόμενο, δηλαδή υπερασπίζονται – ακόμα και κόντρα στην κοινή λογική – τους συμπατριώτες τους, ακόμα και αν αυτοί είναι ειδεχθείς εγκληματίες. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προκειμένου να μην βλαφτούν τα σιωνιστικά συμφέροντα από τις επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που – θεωρητικά τουλάχιστον – έχτισαν αυτή την ένωση πάνω στην βάση «ευρωπαϊκών ιδεωδών» που αντιτίθεται – επίσης υποτίθεται – σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα πολέμου, θα έπρεπε να έχουν ήδη καταδικάσει τους βομβαρδισμούς αμάχωνΌμως από ότι φαίνεται η «γραμμή» που έδωσε ο Ντ. Χάρις είναι ισχυρότερη από τα «ευρωπαϊκά ιδεώδη» και οι δούλοιτων σιωνιστών, με αριστίνδην πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, καταδίκασαν τα θύματα!

Συγκεκριμένα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδίκασαν την εκτόξευση ρουκετών από τη Γάζα προς το Ισραήλ και την αδιάκριτη στόχευση αμάχων και τόνισαν ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τον λαό του από αυτές τις επιθέσεις. «Ωραίος» «ανθρωπισμός»! Καταδικαστέες οι ρουκέτες, αλλά μόνο αν πηγαίνουν από την Γάζα προς το Ισραήλ. Οι ρουκέτες (και τα πολεμικά αεροπλάνα – ελικόπτερα… ) που κινούνται αντίθετα είναι «ανθρωπιστικά» και ως εκ τούτου ανεκτά, για να μην πούμε άριστα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uper-ths-sfaghs-amachwn-oi-upokrites-ths-eurwpaikhs-enwshs#ixzz37iyil7h2

Exit mobile version