Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Αθηνών

Ενημερωτική δράση στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη 09 Ιουλίου 2014 το βράδυ, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε περιοχές της πόλης, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες μοίρασαν πόρτα-πόρτα φυλλάδια και εφημερίδες συνεχίζοντας τον αγώνα της αληθινής ενημέρωσης. Επίσης, έγινε διανομή φυλλαδίων που εξέδωσε η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης για το ξεπούλημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που αφορά άμεσα τον νομό Έβρου και το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας. Με «εντολή Σαμαρά» διαλύεται ο παραγωγικός ιστός της Πατρίδας μας. Οι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων απαξίωσαν την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, μια κερδοφόρα επιχείρηση στρατηγικής σημασίας, για να την ξεπουλήσουν. Ό,τι ακριβώς κάνουν με την ΔΕΗ αλλά και με κάθε υγιή ελληνική επιχείρηση. H Ε.Β.Ζ., η οποία σήμερα συγκαταλέγεται στις απαξιωμένες από το κράτος επιχειρήσεις, μέχρι πρότινος ηταν κερδοφόρα και  εξασφάλιζε την επιβίωσή της. Η αδιαφορία και η σκόπιμη υποβάθμισή της συνδιαμόρφωσαν ένα περιβάλλον με υψηλό κόστος παραγωγής, ενώ ο αθέμιτος ανταγωνισμός από την εισαγωγή πρώτων υλών από τρίτες χώρες, μετέτρεψαν την εν λόγω επιχείρηση από στυλοβάτη της ελληνικής και τοπικής οικονομίας (Σέρρες, Ορεστιάδα) σ’ ένα βαρίδιο από το οποίο επιθυμεί ν’ απαλλαγεί η συγκυβέρνηση. Ενώ η Ελλάδα σύμφωνα με την γεωστρατηγική θέση που κατέχει αλλά και μ’ αυτά που διαθέτη ως φυσικούς πόρους θα έπρεπε να είναι μία κεντρική δύναμη στα Βαλκάνια αλλά και στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή μετατρέπεται σε μια χώρα εξαρτημένη Ενεργειακά, Στρατιωτικά και Οικονομικά από την χούντα Σαμαρά –  Βενιζέλου σε αγαστή συνεργασία με το αγαπημένο «παιδί» του συστήματος που δεν είναι άλλος από τον Τσίπρα.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να αντισταθούν στην διάλυση της Πατρίδας μας. Θέλουμε ο παραγωγικός πλούτος να ανήκει στους Έλληνες και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να πετύχουν τα σχέδιά τους. Η Χρυσή Αυγή δείχνει τον δρόμο. Δεν λυγίζει, δεν προσκυνάει, παλεύει και αντιστέκεται μέχρι τη Τελική Νίκη.

Τ. Ο. Δράμας : Ομιλία με θέμα το έργο του Ίωνα Δραγούμη

Άλλη μια πετυχημένη ομιλία με θέμα το έργο του Ίωνα Δραγούμη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά. Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Σεπτέμβριο δέχεται συνεχή επίθεση.

Ο Αρχηγός και οι  Βουλευτές μας βρίσκονται στη φυλακή. Μας αποκαλούν «εγκληματική οργάνωση». Κανείς δεν μας λέει ποιον ακριβώς τρομοκρατήσαμε και τι έγκλημα κάναμε. Έχουμε, λένε, «στρατιωτική οργάνωση». Ντυνόμαστε ομοιόμορφα και έχουμε σημαίες με σύμβολα. Από πότε διώκεται κάποιος ποινικά, γιατί ντύνεται ομοιόμορφα, αναρωτήθηκε ο συναγωνιστής. Επίσης,  αναφέρθηκε στην άκαρπη αναζήτηση των δήθεν οπλοστασίων, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος μίλησε για τον μεγάλο διπλωμάτη, πολιτικό και λογοτέχνη, Ίωνα Δραγούμη.

Για τον άνθρωπο, τον οποίο η ιδέα του Έθνους συγκινούσε σφόδρα. Η εθνική πίστη, η αγάπη του προς το έθνος ξεπερνούσε κάθε άλλο δυνατό προσωπικό συναίσθημα. Είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την αγάπη προς την οικογένεια. Άλλοτε ως  σημαιοφόρος της εθνικής προσπάθειας και άλλοτε ως ουραγός σε απομόνωση, όρμησε στην ζωή αδιαφορώντας για τους κινδύνους και τις ψευτο-επισημότητες. Δεν συμβιβάσθηκε, δεν βολεύτηκε, όπως εύκολα θα μπορούσε να κάνει, μιας και ήταν γιος πρώην πρωθυπουργού, με κοινωνικά υψηλές γνωριμίες και με αδιαμφισβήτητες ικανότητες, με ένα καλό γάμο, θα μπορούσε να λύσει για πάντα το οικονομικό πρόβλημα που τον ταλάνιζε ως την τελευταία μέρα της ζωής του και να αναδειχθεί σε ηγετική μορφή των αντι-βενιζελικών που χρειάζονταν τότε τέτοια στελέχη. Όμως, δεν το έκανε! Εγκατέλειψε τα σαλόνια, για τα βουνά της Μακεδονίας. Πολιτεύτηκε ανεξάρτητος, χωρίς ποτέ τελικά να πλησιάσει το περιβάλλον του βασιλιά. Όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, σταματά να είναι και Έλληνας, έλεγε ο Ίωνας Δραγούμης. Η αγάπη του Έλληνα προς την Πατρίδα, είναι η φυσική απόρροια του Εθνικισμού του και ο Εθνικιστής δεν νοείται παρά μόνο ως ενεργός Πατριώτης. Τέλος, ο συναγωνιστής τόνισε πως όλοι οι Έλληνες αυτή τη στιγμή που η πατρίδα μάς χρειάζεται, έχουμε χρέος να προασπίσουμε και να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων, πέρα από κάθε προσωπικό αίσθημα ή συμφέρον, ατομικό ή ταξικό, να παραδώσουμε την Πατρίδα μας στην επόμενη γενεά μεγαλύτερη, ισχυρότερη και καλύτερη. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές και φίλους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Καβάλας: Κατάθεση στεφάνων για την απελευθέρωση της Χρυσούπολης

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση στο Ηρώο της πόλης της Χρυσούπολης για τα 101 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τους Βούλγαρους κατακτητές. Πλήθος συναγωνιστών σε παράταξη, με σημαίες και λάβαρα του Κινήματός μας στα χέρια, έδωσαν ένα ηχηρό “παρών” στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης. Η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά δεν ήθελε να συμπράξει με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο των μνημονίων. Μετά το πέρας της επίσημης τελετής προχώρησε σε κατάθεση στεφάνων, με τον Γραμματέα της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή να καταθέτει στεφάνι για λογαριασμό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στα καταστήματα και στις καφετέριες της πόλης όπου μοιραστήκαν φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος.

Παρά τις πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατία του συστήματος, ο λαός παραμένει δίπλα στο μοναδικό αληθινό Κίνημα που ουδέποτε κορόιδεψε τον ελληνικό λαό. Παρ’ όλη την ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κανένας Χρυσαυγίτης δεν βρίσκεται στην παραλία, αλλά στους δρόμους και στις γειτονιές δίπλα στον λαό που μας έχει ανάγκη, κάνοντας αγώνα για την Λευτεριά.

Ομιλία του συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Πολύβιου Ζησιμόπουλου με θέμα Χρυσή Αυγή ένα Κίνημα επαναστατικό. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε στις Πατριωτικές αρχές που διακατέχει το Κίνημα μας, καθώς και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Για αυτό η Χρυσή Αυγή έχει μπει στο στόχαστρο όχι μόνο των κομμάτων που υπηρετούν το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, αλλά και ξένων κέντρων αποφάσεων, που θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Η Χρυσή Αυγή τόνισε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος όχι μόνο θα εμποδίσει αυτά τα αντεθνικά σχέδια, αλλά και θα τα ανατρέψει.

Με το  πέρας της ομιλίας του συναγωνιστη Ζησιμόπουλου τον λόγο πήρε ο έγκριτος νομικός και συναγωνιστής Χριστόφορος Τσάγκας .που αναφέρθηκε στην άδικη προφυλάκιση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και στις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του κινήματος. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής Τσάγκας τόνισε, ότι και ο ποιο αδαής έχει καταλάβει ότι οι διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο είναι πολιτικές, όπου στόχο έχουν να πλήξουν το Κίνημα μας. Όποια όμως αθέμιτα μέσα και αν σκαρφιστούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα πέσουν στο κενό, διότι την Χρυσή Αυγή την εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-alejandroupolhs-dramas-kabalas-athhnwn#ixzz37nua5LsG

Exit mobile version