Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την στήλη “Σκόρπιες σκέψεις” του Σταύρου Καρεφυλλάκη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποφυλακίστηκε ο Λαυρεντιάδης, αποφυλακίστηκε ο Πάλλης, αποφυλακίστηκε ο Σπανός, αποφυλακίστηκε ο τρομοκράτης Σακκάς, αποφυλακίστηκε ο Ρέστης, αποφυλακίστηκε ο Τεό Θεοδωρίδης που είχε φάει 18 χρόνια για μεταφορά 4 κιλών κόκας, αποφυλακίστηκε ο Γιαννίκος του ALTER. ΔΕΝ αποφυλακίζονται οι Χρυσαυγίτες, απόρριψη της αιτήσεως αποφυλάκισης και του Γερμενή.

►Εμείς και μέσα και έξω από την φυλακή είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Κάποιοι άλλοι έχουν την φυλακή μέσα τους.

►Συναγερμός στην κυβέρνηση: Υπάρχουν ακόμα 536.391 Χρυσαυγίτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι…

►Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή έδειξε τον άθλιο χαρακτήρα της. Αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη λέγοντας: «Αυτό το παλικάρι, αυτός ο μαϊμού κούρος, το κακόμοιρο το παλικάρι με μηδέν πόθεν έσχες τα τελευταία 4 χρόνια, που έμενε το κακόμοιρο, το ανεπάγγελτο, το άνεργο με τη μαμά του και το μπαμπά του, που ήθελε και γυμναστήρια, πως θα είναι στον Κορυδαλλό, δεν είναι μια τραγωδία»;

►Εκτός της αθλιότητας και της παλιανθρωπιάς που εμπεριέχει η δήλωση προσέξατε και την λογική της… βολευτού; Με μηδέν πόθεν έσχες τα τελευταία 4 χρόνια λέει!

►Εμ, αυτή είναι η διαφορά μας κυρά μου. Ότι ο Κασιδιάρης αγωνίζεται για τις Ιδέες του ενώ εσύ και το σινάφι σου για το… πόθεν έσχες.

►Για ένα πόθεν έσχες τις περισσότερες φορές πολύ βρώμικο… μα πολύ βρώμικο.

►Και ενώ όλοι ασχολούνται με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, χαρίζουν… 2 ΔΕΗ στην Eurobank! Τώρα, ζεστά 3.820.000.000 ευρώ. Όχι σε δυο χρόνια. Έτσι για να καταλαβαινόμαστε πως παίζεται το παιχνίδι… Μέρος αυτών θα πάει για εξαγορά συνειδήσεων και φιλί ζωής σε διεφθαρμένους απατεώνες της εξημέρωσης. Των μαζών.

►Φρίκη τις τελευταίες μέρες στην Γάζα από τις ρατσιστικές επιθέσεις των εβραίων κατά αμάχων με τους ισραηλινούς πολίτες μάλιστα να κάθονται σε ένα ύψωμα σε καρέκλες, λες και είναι σε θέατρο, απολαμβάνοντας την σφαγή των Παλαιστινίων.

►Και ποιος μου ήρθε στο μυαλό; Ο… αγαπητός χρυσαυγιτοφάγος Δαυίδ Χάρις. Που να ‘ναι αυτό το παλληκάρι; Γιατί δεν παρεμβαίνει τώρα για τις… «φασιστικές» σφαγές κατά αμάχων από τους συμπατριώτες του και ομοϊδεάτες του;

 

Exit mobile version