Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Δεν λυγίζουμε! Γεμάτος υπερηφάνεια και με το ηθικό στα ουράνια γύρισα από την τοπική Βορείων Προαστίων, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση συμπαράστασης στους αδίκως φυλακισμένους Συναγωνιστές και κατά της σκευωρίας της Χρυσής Αυγής. Τα γραφεία της Τοπικής, που επιτηρούνται από ψηλά από τους Αθανάτους συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη ήταν ασφυκτικά γεμάτα, Σάββατο απόγευμα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Οι συγκλονιστικές ομιλίες των Συναγωνιστών έβαζαν φωτιά στα στήθη των παρευρισκομένων, και έκαιγαν παράλληλα με στοιχεία και ντοκουμέντα τα κουρελόχαρτα της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας στην Ελλάδα. Δίπλα μου άκουγα έναν Συναγωνιστή να μουρμουρίζει, κουνώντας το κεφάλι: “Είναι δυνατόν;;;”! Και όμως για την Χούντα Σαμαρά είναι! Ο Αρχηγός μας, 7 βουλευτές και δεκάδες άλλοι Συναγωνιστές βρίσκονται στα κελιά της Τιμής, επειδή η Χρυσή Αυγή τους έκοβε και συνεχίζει να τους κόβει ψήφους! Δεν λυγίζουμε, θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μέχρι την δικαίωση των αθώων και αδίκων διωκόμενων Συναγωνιστών και στο τέλος οι βρώμικοι σκευωροί και οι επίορκοι δικαστικοί θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν!

Τ.Ζ.

Διαφθορά δίχως όρια: Ο σκευωρός Αθανασίου αποφυλακίζει με νόμο καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών

Η  “κα” Φ.Πιπιλή,  αποτελεί, άξια   εκπρόσωπο του παρόντος  Ελληνικού Κοινοβουλίου. Και όμως αυτή η αξιολύπητη ύπαρξη τόλμησε να πιάσει στο στόμα της  τον Ηλία Κασιδιάρη… Αλήθεια γιατί δεν μας αναλύει και αυτή όλα τα σχετικά με το πόθεν έσχεν της, μήπως και ξεστραβωθούν αυτοί που πάνε και την ψηφίζουν; Όσο για την φοβία περί Κορυδαλλού να ενημερώσω την τόσο “αξιόπιστη” εκπρόσωπο της Νουδούλας (γιατί μεταξύ μας τέτοιοι που είμαστε, τέτοιες μας αξίζουν) ότι αν και ζούμε εκτός Κορυδαλλού είμαστε όμως κυριολεκτικά φυλακισμένοι από την αγωνία των σκέψεων μας, για το πως θα εξοικονομήσουμε τα λεφτά που πρέπει να πληρώσουμε τέλος μήνα, με την μορφή φόρων για να περνά καλά η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου, η Πιπιλή και όλοι οι όμοιοι τους. Άρα όταν εμείς οι απλοί υποτακτικοί δεν φοβόμαστε πιά τον Κορυδαλλό,δεν υπάρχει περίπτωση να τον φοβηθεί ένας Κασιδιάρης και όλοι οι συναγωνιστές που βρίσκονται μαζί του, τόσο καιρό τώρα κα Βουλευτίνα της κακιάς ώρας και μην διερωτάσθε για το πως θα του φανεί καλοκαιριάτικα. Άλλωστε οι χαρές του καλοκαιριού έχουν μείνει πιά για ολίγους των ολίγων όταν σου τα παίρνουν όλα και θέλουν να σε πείσουν μάλιστα ότι είναι για το καλό σου. Δυστυχώς όμως  για όλους αυτούς, υπάρχουμε και εμείς οι ψηφοφόροι-υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που σε πείσμα τους εξακολουθεί να στέκεται στα πόδια της, έστω και με τόσο άδικες,αντίξοες και άνισες συνθήκες. Είναι η μοναδική Πολιτική φωνή αντίστασης είτε θέλουν να το αποδεχτούν είτε όχι.  Όσο σήψη μπορεί να δείχνει η σημερινή εικόνα της Ελληνικής πραγματικότητας, εμείς παραμένουμε όρθιοι και κρατιόμαστε από τα λόγια του Αρχηγού μας ότι:  “θα έλθουμε μια νύχτα όπου και αυτά τα άστρα θα έχουν σβήσει…” Αμήν και πότε.

E.X.

Ελευθέριος Συναδινός: Στην Ελλάδα δρα μια Σαμαρική δικτατορία με επίορκους δικαστικούς που φυλακίζει πολιτικούς της αντιπάλους

Σας ενημερώνω για την επιστολή μου προς το δημόσιο κανάλι που αφορά τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από τις πολιτικές εκπομπές. Αν θέλετε μπορείτε να την δημοσιεύσετε. Αν μου έρθει απάντηση θα σας την στείλω και αυτή προς δημοσίευση. Δεν καθόμαστε όλοι στον καναπέ, αυτό να γνωρίζεται. Περιμένω την απάντηση του καναλιού ώστε
να την συμπεριλάβω στην μήνυση που προτίθεμαι να υποβάλω για το ίδιο θέμα.

“Μετά από την τηλεφωνική μας επικοινωνία, υποβάλω και γραπτώς την ερώτηση μου και θα ήθελα μια επίσημη γραπτή απάντηση από τον υπεύθυνο του πολιτικού ρεπορτάζ του δημόσιου καναλιού. Είμαι Έλληνας πολίτης, συνδρομητής του δημόσιου τηλεοπτικού σταθμού ΝΕΡΙΤ (πληρώνω την συνδρομή μου μέσω λογαριασμού ΔΕΗ ) και παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες ανελλιπώς τις πολιτικές εκπομπές του καναλιού.

Με μεγάλη μου απορία διαπιστώνω ότι στις πολιτικές εκπομπές του δημόσιου καναλιού δεν υπάρχουν ποτέ καλεσμένοι του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως διαπιστώνω ότι οι καλεσμένοι είναι σχεδόν πάντα από τους ίδιους πολιτικούς χώρους. Μεγάλη δε εντύπωση μου προκαλεί ότι σχεδόν καθημερινά διαπιστώνω ότι υπάρχουν καλεσμένοι από πολιτικά κόμματα
όπως η ΔΗΜΑΡ, που στις πρόσφατες ευρωεκλογές πήρε κάτω του 1,5% και ποτέ της Χρυσής Αυγής που ψηφίστηκε από 550.000 ψηφοφόρους και πήρε ποσοστό 8πλάσιο από αυτό της ΔΗΜΑΡ.

Η απάντηση που μου δώσατε τηλεφωνικά και που ήταν ότι οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν συμφωνούν στο να βρίσκονται στο ίδιο πλατό με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, ή ότι και στα υπόλοιπα ( ιδιωτικά ) κανάλια συμβαίνει το ίδιο, σαφώς και δεν με κάλυψε διότι πρώτον θεωρώ ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει τις δημοκρατικές αρχές και αξίες ενός δημόσιου καναλιού (αν θέλει να αποκαλείται έτσι ) και κατά δεύτερον πως είναι δυνατόν οι καλεσμένοι να
αποφασίζουν για τον τρόπο λειτουργίας των πολιτικών σας εκπομπών από τη στιγμή που δεν εργάζονται στο κανάλι και φυσικά ούτε έχουν δικαίωμα αποφάσεων. Επίσης δεν με αφορά τι κάνουν τα ιδιωτικά κανάλια γιατί πρώτον δεν είμαι συνδρομητής τους και δεν τα  παρακολουθώ, και δεύτερον πρόκειται για επιχειρήσεις που εξυπηρετούν ιδιωτικό συμφέρον και όχι δημόσιο.

Το δημόσιο κανάλι είναι το κανάλι που μπορούν οι Έλληνες πολίτες να ενημερώνονται μέσο των πολιτικών του εκπομπών, για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, μέσω των εκπροσώπων των κομμάτων που ψήφισαν στις εκλογές. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στον σταθμό σας, και εντελώς παράνομα και αντιδημοκρατικά έχετε στερήσει από 550.000 ψηφοφόρους και (αναγκαστικά ) συνδρομητές σας να ενημερώνονται από τους εκπροσώπους του κόμματος που ψήφισαν και που έβαλαν νομίμως στη Ελληνική βουλή για να συμμετέχουν στην διακυβέρνηση της χώρας.

Σας παρακαλώ πολύ θα ήθελα μια επίσημη γραπτή απάντηση στο ερώτημα μου…

Γιατί εκπρόσωποι του τρίτου νόμιμα πολιτικά εκλεγμένου κόμματος ( Χρυσή Αυγή ), έχουν ατύπως αποκλειστεί από τις πολιτικές εκπομπές του δημόσιου καναλιού ΝΕΡΙΤ, την στιγμή που οι εκπρόσωποι όλων των υπολοίπων κομμάτων ακόμη και αυτών με πολύ μικρότερη δυναμική ψήφων, παρελαύνουν καθημερινά στον σταθμό σας. Επίσης, σαν Έλληνας πολίτης και συνδρομητής του καναλιού εκφράζω την απορία, γιατί μου στερείτε παρανόμως και ατύπως την δημόσια τηλεοπτική εκπροσώπηση μου, μέσω του κόμματος που ψήφισα στις εκλογές, αποκλείοντας τους εκπροσώπους του από κάθε εκπομπή του δημόσιου καναλιού;”

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ν. Τ.
Έλληνας πολίτης

Πόσο υποκριτές μπορεί να είναι οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ; – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Θέλουν στη κυριολεξία να εξαφανίσουν και να αντικαταστήσουν τον Ελληνικό λαό. Πλέον δεν κρύβονται και το ομολογούν και οι ίδιοι λέγοντας «ότι πρέπει να διευκολύνουμε τη μετανάστευση διότι ο τοπικός πληθυσμός είναι γερασμένος και χρειάζεται και πρέπει να αναπληρωθεί από νέους πληθυσμιακά ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να δουλεύουν». Έτσι λοιπόν μάζεψαν εδώ όλες τις φυλές του κόσμου και πλησιάζει η ώρα που οι ¨Έλληνες θα είναι μειοψηφία στο τόπο τους. Ασφαλώς για να ¨»γεράσουν» τον ελληνικό πληθυσμό χρειάστηκαν μέτρα, πολλά μέτρα, μνημόνια και  φόροι πολλοί φόροι, φτάνοντας στο σημείο να θεωρείται  η δημιουργία οικογένειας τεκμήριο. Θέλουν ένα λαό μπάσταρδο, λοβοτομημένο χωρίς να έχει εθνική συνείδηση σκλάβο και καταναλωτή για τα προϊόντα των πολυεθνικών τράστ τα οποία κατέστρεψαν στη κυριολεξία τη μικρομεσαία επιχείρηση. Ο άνθρωπος του μέλλοντος, θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής, το οποίο θα προέλθει από τη κατάργηση φυλών και τάξεων, και της οποίας η εμφάνιση θα προσομοιάζει με τους αρχαίους Αιγυπτίους.

Ας γνωρίζουν όμως ότι η Ελληνική φυλή έχει πάνω από τρεις χιλιάδες χρόνια ένδοξης ιστορίας. Ας το γνωρίζουν αυτό οι ντόπιοι υποτακτικοί των σιωνιστών, ότι δεν θα τους επιτρέψουμε μέσα σε λίγα χρόνια να διαλύσουν αυτό το Έθνος.

Η στήριξη των θέσεων της Χρυσής Αυγής, είναι πλέον Εθνικό καθήκον και διέγερση του αρχέγονου ενστίκτου ενός λαού ο οποίος αφυπνίζεται προ της καταστροφής του.

Κ.Σ.

Προκλητικότατες δηλώσεις από τον τούρκο αντιπρόεδρο Ισλέρ κατά την περιοδεία του στην Θράκη

Τις μέρες αυτές του Ιουλίου, ο νους μας γυρίζει στα τραγικά γεγονότα της Ελληνικής Κύπρου όπου με τη μεγάλη προδοσία πολιτικών και στρατιωτικών, επήλθε η μεταπολίτευση με τα γνωστά σε όλους καταστρεπτικά αποτελέσματα τα οποία βιώνουμε από το 1974 και κορυφώνονται στις μέρες μας.

Τα πραγματικά  στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι για την σημερινή κατάντια, οι ευθύνες δεν βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο  τις  μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις αλλά εξίσου διαχρονικά και τις Στρατιωτικές ηγεσίες.

Ας αναλογισθούμε λοιπόν το 1974, τη χρησιμότητα της τότε ηγεσίας του Στρατεύματος που με την προδοσία της έφερε στην Ελλάδα τους εκπροσώπους της ληστοκρατίας, αναιρώντας αυτοβούλως όλες τις αποφάσεις του Πολεμικού Συμβουλίου της χώρας, ώστε να έρθει ο ψευτοεθνάρχης ως μεσσίας, αφήνοντας έρμαιο  έτσι τον Ελληνισμό της Κύπρου να σφαγιασθεί από τις μογγολικές ορδές, αβοήθητος. Αντίδραση καμιά που να μπορούσε να  αλλάξει τον ρου της ιστορίας, εκτός του τιτάνιο αγώνα της ΕΛΔΥΚ που αγωνίστηκε υπέρ βωμών και εστιών χωρίς σχεδόν  καμία βοήθεια από την μητέρα πατρίδα.  Αντιθέτως οι πρωτεργάτες της προδοσίας έλαβαν τιμές και αξιώματα και φυσικά κάθε Ιούλιο κατελάμβαναν περίοπτη θέση στη δεξίωση που γινόταν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας .

Ποια ήταν η αντίδραση, όταν Αξιωματικοί που τα στήθη τους κοσμούσαν αριστεία ανδρείας, στο πεδίο της μάχης, κλείστηκαν στο Κορυδαλλό και πέθαναν εκεί οι περισσότεροι  ως κοινοί εγκληματίες ; Ποια  ήταν η αντίδρασή τους στο υποτιθέμενο κίνημα της πιτζάμας όταν το Στράτευμα απογυμνώθηκε από άξιους ηγήτορες  που τους διέσυραν  ως κινηματίες μέσα στη νύχτα φορώντας τις πιτζάμες τους,  μια εφεύρεση του «ευπατρίδη» Αβέρωφ με σκοπό την αποχουντοποίηση από τα» σταγονίδια» όπως έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής ;

Πόσοι αντέδρασαν για τα εξοπλιστικά προγράμματα  που σαν γνώμονα είχαν την μίζα και την ρεμούλα των πολιτικών και όχι  μόνο; Υποβρύχια που γέρνουν, αεροσκάφη τυφλά από όργανα, άρματα χωρίς πυρομαχικά

Υπήρξε μια παραίτηση από ευθιξία, όταν το γνωστό  πολιτικό παχύδερμο τους αποκάλεσε αντιπαραγωγικούς και αυτιστικούς;

Τι αντίδραση υπήρξε, όταν η κυβέρνηση παρεχώρησε έκταση του Πολεμικού Ναυτικού για να γίνει τζαμί στο Βοτανικό ;

Πως αντέδρασαν όταν ο Βενιζέλος κατήργησε το ΓΕΝΟΣ από τις εγκυκλίους των παραγωγικών σχολών με σίγουρο αποτέλεσμα την άλωση τους από αλλοδαπούς Αξιωματικούς ;

Όσο υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί άλλο τόσο είναι και οι στρατιωτικοί, διότι αποδέχθηκαν τις επιλογές των πολιτικών άνευ αντιλογίας και αντιδράσεως, με τα γνωστά αποτελέσματα. Και μια υπενθύμιση δεν είναι μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις. Μειώνεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων με εμφανή τρόπο, από ελλείψεις καυσίμων, συντήρησης των οπλικών συστημάτων σε αντιδιαστολή με τους απέναντι που έχουν επιδοθεί σε φρενίτιδα εξοπλισμών. Και αυτό πρωτίστως πρέπει να μας ανησυχεί.

Οικονομική κρίση έχει ξαναπεράσει η Ελλάδα, και θα περάσει και αυτή. Ακρωτηριασμός όμως της Ελλάδος με απώλεια Εθνικού εδάφους θα αφήσει παντοτινό στίγμα και ντροπή για την γενιά αυτή.

Β.Κ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-20-iouliou-2014#ixzz37z95JxAZ

Exit mobile version