Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Καταρχήν ήθελα να πώ υπομονή στους παράνομα φυλακισμένους Αρχηγό και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τους σπιλώνουν άδικα την τιμή και την υπόληψή τους και μάλλον αυτό θέλουν οι πολιτικοί διώκτες τους. Μας λείπει ο πατριωτικός λόγος του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, οι ανεπανάληπτες ομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη και η θεωρητική αντιπολίτευση του Χρήστου Παππά. Όσο για τον πρώην συνεργάτη της κυβέρνησης Παπαδήμου Γιώργο Καρατζαφέρη και για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, του λέμε ότι δεν έχουν όλοι οι Έλληνες την πολυτέλεια να νοσηλεύονται στο πανάκριβο νοσοκομείο των βορείων προαστίων που ο ιδιοκτήτης είναι και φίλος του. Οι περισσότεροι Έλληνες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία γεμάτα από αλλοδαπούς με κίνδυνο να κολλήσουν από αυτούς και άλλες μεταδιδόμενες ασθένειες. Ο κύριος Καρατζαφέρης με το 2 τοις εκατό που πήρε στις ευρωεκλογές με πολύ σπρώξιμο από τα ΜΜΕ ήθελε να διεκδικήσει την έδρα της Χρυσής Αυγής. Φαίνεται τελικά ότι το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός που κατά καιρούς μας δοκιμάζει. Το δίκαιο και όχι η δικαιοσύνη είναι με την Χρυσή Αυγή.

E.X.

Η ιστορία ενός απλού βοσκού και η «Δικαιοσύνη» – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Γυρίζοντας στο ιντερνετ και προσπαθώντας να ενημερωθώ, γιατί πλέον μόνο εκεί μπορεί να διαβάσουμε κάποια αξιόπιστη είδηση διάβασα το απίστευτο. Σε ελεύθερη πτώση η τιμή του καρπουζιού στην Ηλεία. Επειδή οι Έλληνες χονδρέμποροι δεν έχουν μετρητά να  πληρώσουν,(οι  τράπεζες τους έχουν κλείσει τις στρόφιγγες), έχουν πέσει στην αγορά της Ηλείας Ρουμάνοι και Βούλγαροι έμποροι (ξένοι επενδυτές που μας είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς) οι οποίοι διαθέτουν ρευστό παίρνουν την παραγωγή αλλά έχουν ρίξει την τιμή στα τάρταρα (7 λεπτά το κιλό),με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να απειλούνται με αφανισμό, λέγοντας ότι κανείς δεν νοιάζεται και βρίσκονται στο έλεος Ρουμάνων και Βούλγαρων. Από την άλλη η Κυβέρνηση ψάχνει να βρει νέους τρόπους φορολόγησης προκειμένου να πάρει από την τσέπη μας και το τελευταίο ευρώ, τα ΜΜΕ ολημερίς ασχολούνται με το να μας πείσουν ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι οι Σωτήρες μας (με ανταλλαγή την διαγραφή των δανείων τους ) ο δε Σύριζα μεταβαίνει στην Ηλεία για συμπαράσταση λέει των λαθρομεταναστών μοιράζοντάς τους και τρόφιμα την ώρα που Έλληνες συμπολίτες μας πεθαίνουν από την πείνα και ψάχνουν στα σκουπίδια η στα απομεινάρια των Λαικών Αγορών για ένα κομμάτι ψωμί ή για μία μισοσάπια ντομάτα. Κανείς δεν ασχολείται όλοι ζουν στον κόσμο τους. Οι μόνοι που τολμούν να βγαίνουν να καταγγέλουν και να στηλιτεύουν αυτά τα φαινόμενα παρακμής φυλακίζονται με ανύπαρκτες κατηγορίες Ελλάδα 2014. Ελλάδα λίγο πριν την ολική κατάρρευση.

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους.
Γ.Γ.

Προδημοσίευση: Χρήστος Η. Παππάς – Οι “λόγοι” που είμαι φυλακή

Ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας αλλά και κακογουστιάς η τελευταία εμφάνιση της Όλγας Τρέμη στο τηλεοπτικό δελτίο του MEGA, όπου με “σπασμένη” από τη “συγκίνηση” φωνή αποχαιρέτησε τους πειθαρχημένους και συνεργάσιμους Έλληνες τηλεθεατές που επί εννέα χρόνια έτρωγαν αδιαμαρτύρητα ό,τι ως πιστή υπάλληλος του Μπομπολοκάναλου εντέλετο να τους ταΐζει και εξασφαλίζοντας φυσικά για τον εαυτό της ένα εισόδημα που το 95% των λοβοτομημένων τηλεθεατών του συγκεκριμένου δελτίου, δεν θα το δουν ούτε σε επτά ζωές!

Άντε και ευρωβουλευτής…

Παρατηρητής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-iouliou-2014#ixzz38Au3rP4C

Exit mobile version