Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο «ηλεκτροσόκ» για τα νοικοκυριά – 11% αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Νέο «ηλεκτροσόκ» για τα νοικοκυριά - 11% αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Έχουμε βαρεθεί πραγματικά να ακούμε τον Σαμαρά να λέει ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα», την ίδια ώρα που τα παπαγαλάκια του αφήνου να εννοηθεί με νόημα ότι «θα υπάρξουν αυξήσεις μισθών και μειώσεις φόρων». Όλα αυτά, βέβαια, στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία επιδίδεται σε εμπόριο ελπίδας και ψέμματα, προκειμένου να μην καταρρεύσει με πάταγο.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι το μόνο που καταφέρνει ο Σαμαράς είναι να διαψεύδεται διαρκώς και με πάταγο. Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα από την πραγματική ζωή:

Λίγο πριν την οριστική απελευθέρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, με το ξεπούλημα της εν λόγω ΔΕΚΟ σε ιδιώτες, διαβάζουμε ότι πρόκειται να υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα τα νοικοκυριά θα έχουν μία αύξηση 11% στα τιμολόγια τους, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δυσχερή την αποπληρωμή του λογαριασμού του ρεύματος. Δεν πειράζει, όμως, αφού σύμφωνα με τους βουλευτές του Σαμαρά, όπως ο Ταμήλος, το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό και συνεπώς μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό, με λάμπες πετρελαίου, αν το πετρέλαιο δεν ήταν τόσο ακριβό.

Και όλα αυτά ενώ «δεν θα έρθουν νέα μέτρα» και ενώ «η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δεν θα ανεβάσει τα τιμολόγια». Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν την ηλεκτροδότηση των Ελλήνων θα την αναλάβουν ιδιώτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-hlektrosok-gia-ta-noikokuria-11-aujhsh-stous-logariasmous-ths-deh#ixzz38CloS3H5

Exit mobile version