Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα «Ακρόπολις» για τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά: Θέλουν δίκη χωρίς ακροατήριο!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στον δημοσιογράφο Άρης Σπίνο στην ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” για τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά να διεξαχθεί η δίκη για την “εγκληματική οργάνωση” κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να μην ξεφτιλιστεί το καθεστώς των σκευωρών.

“Η εφημερίδα “Ακρόπολις” από την πρώτη στιγμή που διαδραματίστηκαν τα φαιδρά ως προς τη μεθόδευσή τους αλλά και ιδιαιτέρως σοβαρά ως προς το πολιτικό τους περιεχόμενο, γεγονότα που οδήγησαν στην καταγραφή μιας «μαύρης σελίδας» στη νεότερη πολιτική Ιστορία και αφορούν τη σύλληψη εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας, ξεκαθάρισε τη θέση της με κρυστάλλινο τρόπο απέναντι στα «μασημένα λόγια» των υπολοίπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» έγραψε από την αρχή για μια καταφανέστατη πολιτική δίωξη που είχε ως σκοπό την αφαίμαξη ψήφων από τη Χρυσή Αυγή προς τη Νέα Δημοκρατία. Η δικαίωσή μας με περίτρανο τρόπο δεν άργησε να διαφανεί από την ομολογία με ήχο και εικόνα του Νο 2 της ελληνικής κυβέρνησηςΤάκη Μπαλτάκου. Η απλούστευση της περιγραφής του, όχι μόνο επισφράγισε τα επανειλημμένα και επίμονα ρεπορτάζ που αφορούν τις πολιτικές διώξεις με αστήριχτες και αίολες κατηγορίες σε βάρος βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν έλαβαν καμιά απάντηση από τους θιγόμενους, εάν ήταν ψέματα αυτά που ισχυρίζονταν!

Σε άλλη χώρα θα είχε γκρεμιστεί το σύμπαν. Εδώ το βίντεο – φωτιά κουκουλώθηκε και υπό το φόβο της ύπαρξης νέου βίντεο που ήταν έτοιμο να βγει «στον αέρα» υπήρξε νομοθετική ρύθμιση που ανήγαγε σε κακουργηματική πράξη με ποινή 20ετούς φυλάκισης το δημοσιογράφο που θα έκανε το καθήκον του! Χθες η εφημερίδα μας, έχοντας πληροφόρηση από τους νομικούς υπερασπιστές των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, όχι αυτούς που καπηλεύονται για ιδία χρήση την ιστορική συγκυρία εμπλοκής τους με τη μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα πολιτική δίκη που θα γίνει σε λίγους μήνες, αλλά από αυτούς που ξενυχτούν ανιχνεύοντας τα σημεία – «κλειδιά» που δείχνουν το «ξεμπρόστιασμα» των ψευδομαρτύρων που έχουν επιστρατευτεί, αλλά και των νομικών «ακροβατισμών» που επιχειρεί το κατηγορητήριο, είχε εκτενές ρεπορτάζ για τη μεθόδευση της επικείμενης δίκης.

Με αφορμή το ρεπορτάζ αυτό ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής της ομάδας Νίκος Μιχαλολιάκος επικοινώνησε για μια ακόμη φορά με την εφημερίδα μας, από το κοινό καρτοτηλέφωνο που υπάρχει στο διάδρομο έξω από τα κελιά και μοιράζεται με όλους τους συγκρατουμένους του και μας εξέφρασε την ανησυχία του.

«Άρη, εάν πράγματι μου μεταφέρουν σωστές πληροφορίες, η “ορχήστρα”, όπως τη γράφεις κι εσύ, είναι τόσο πανικοβλημένη που προκειμένου να μην ξεφτιλιστούν από τους συνηγόρους μας ετοιμάζουν να κάνουν τη δίκη χωρίς ακροατήριο». Και μόνο στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας κάποιος που γνωρίζει ότι οι δίκες, από του πιο μικρού πορτοφολά μέχρι του πιο στυγερού δολοφόνου γίνονται «εν ονόματι του ελληνικού λαού» δεν μπορεί να το πιστέψει! Αν συμβεί αυτό, καταργείται η βασική αρχή του Δημόσιου χαρακτήρα που οφείλει να έχει μια δίκη. Ο νομοθέτης προβλέπει σε ποιες περιπτώσεις συμβαίνει αυτό (περίπτωση ανηλίκων) και βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρεται σε μια πολιτική δίκη, έστω και με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν ακόμη πιο κατηγορηματικός για αυτή την άθλια μεθόδευση: «Δεν θα επιτρέψουν ούτε σε συγγενείς των συγκατηγορουμένων μου να είναι παρόντες. Ακόμη και οι μάρτυρες θα εισέρχονται στην αίθουσα μόνο αν είναι η μέρα της κατάθεσής τους. Αυτό είναι πέρα για πέρα παράνομο και θα το προσβάλλουμε με όλα τα ένδικα μέσα. Φοβούνται αυτό που θα συμβεί! Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει πριν ακόμη ξεκινήσει η δίκηΔεν θα επιτρέψουν ούτε κάμερες ούτε καν φωτογραφικές μηχανές. Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Βόρεια Κορέα από τον ψυχοπαθή ηγέτη της».

Η πληροφόρηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, από όσο μπορώ να γνωρίζω, παρακολουθώντας χρόνια τις δράσεις του κόμματός του ποτέ δεν ήταν λανθασμένη. Όπως γνώριζε όσα θα συμβούν και διαδραματίστηκαν με τις συλλήψεις, έτσι γνωρίζει και τώρα, κρούοντας τον «κώδωνα του κινδύνου» απέναντι στην εκμετάλλευση και τις υποχθόνιες και πρωτοφανείς μεθοδεύσεις μιας ποινικής δίκης ενός δολοφόνου που πρέπει να τύχει της μεγαλύτερης τιμωρίας για την πράξη που έκανε σε αφορμή για την εξόντωση ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» το επόμενο διάστημα οι 76 κατηγορούμενοι θα προτείνουν μάρτυρες υπεράσπισης προκειμένου να καταθέσουν στις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να κρατήσει έως το Νοέμβριο ακόμη και αν οι ανακρίτριες δεν υποβάλλουν καμία ερώτηση στους προτεινόμενους μάρτυρες. Την ίδια ώρα ευρωβουλευτές σε συνεννόηση με τους 3 Έλληνες συναδέλφους τους, Φουντούλη, Συναδινού και Επιτήδειου ετοιμάζουν αιτήματα προκειμένου να παρευρεθούν ως παρατηρητές στη δίκη αυτή. Λέτε να μην τους το επιτρέψουν; Ζούμε πρωτοφανή γεγονότα μιας πρωτοφανούς «ενορχηστρωμένης» προσπάθειας εξόντωσης ενός κόμματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sthn-efhmerida-akropolis-gia-tis-methodeuseis-ths-choun#ixzz38ER6yPxe

Exit mobile version