Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Συνέλληνες αγωνιστές, όλος ο ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να γίνει μια γροθιά για να φύγει η στυγνή αμερικανοσιωνιστική σαμαρο-βενιζελική δικτατορία, αλλιώς ας περιμένουμε με τη σειρά ο καθένας μας, τα χειρότερα. Πραγματοποιούν  γενοκτονία των Ελλήνων δια μέσου των εγχώριων προδοτών και κανείς δεν πρόκειται να μας χαριστεί, παρά μόνο αν μας εξοντώσει. Μιλήστε παντού, να ξυπνήσουμε όλοι. Ο αγώνας είναι πλέον ξανά υπέρ βωμών κ εστιών. Οι αγώνες απαιτούν θυσίες. Άλλωστε αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, μια φορά κανείς πεθαίνει. Εγέρθητι λοιπόν, ήρθε η ώρα, πρέπει να ξεσηκωθούμε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τον αγώνα για την πατρίδα, προτού μας προλάβουν να μας  σφάξουν οι άθεοι.

Ε.Ι.

Κυκλοφόρησε η Εθνικιστική Ιδεολογική Επιθεώρηση “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ” (τεύχος 8) με αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Κανονική αξιολόγηση σε υπηρεσίες, όπου οργιάζει η οικογενειοκρατία; Πολύ αμφιβάλω! Ποιος θα αξιολογήσει αξιοκρατικά ποιον; Ειδικά, στο ΕΜΠ, όπου είναι άντρο της οικογενειοκρατίας, του νεποτισμού, της λαμογιάς και της φαυλότητας, πως θα γίνει κανονική αξιολόγηση; Εκεί, εξυπακούεται ότι τα μέλη της οικογενειοκρατίας τυγχάνουν ειδικής και διακριτής μεταχείρισης και προνομίων έναντι άλλων που δεν ανήκουν σε καμιά οικογενειοκρατία, ούτε είναι ημέτεροι, ούτε έχουν “μπάρμπα” στην Κορώνη.

Σ.Ψ.

Ψεύδη, παραπληροφόρηση και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από τον “Ελεύθερο Ρύπο”!

Βλέπω σοκαρισμένος τρεις εγκληματίες παραδικαστικούς να δρουν ανενόχλητοι και να εξευτελίζουν ανεπανάληπτα τους νόμους. Κανένας δεν αντιδρά, κανένας δεν μιλάει. Οι μεγαλύτεροι Έλληνες πατριώτες πάντα φυλακίζονται και θα φυλακίζονται από τα εκάστοτε παραδικαστικά συστήματα και τις ψευδοκυβερνήσεις, ενώ οι κλέφτες και οι απατεώνες θα να είναι μια ζωή έξω να ρημάζουν ανενόχλητοι τα ταμεία και να κοροϊδεύουν τον λαό μας. Δεν είναι φρέσκο το έργο ότι όποιος αγαπάει την πατρίδα του πρέπει να μπεί φυλακή, ας μην ξεχνάμε τον άδικη φυλάκιση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη όπως και του αρχηγού μας του Νίκου Μιχαλολιάκου υπάρχει λοιπόν βρώμικη προϊστορία και οι βρώμικοι άνθρωποι του συστήματος την επαναλαμβάνουν….

Χ.Π

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-iouliou-2014#ixzz38GcN0oVF

Exit mobile version