Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μνημονιακή κυβέρνηση δεν συμμορφώνεται με την απόφαση του ΣτΕ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Αμύνης σχετικά με τους φάρους, την στρατολογία και άλλες διατάξεις.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χώρα βρίσκεται σε μια οξύτατη κοινωνικοοικονομική και εθνική κρίση και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι βασικός παράγοντας για την διατήρηση της Εθνικής ασφάλειας και ανεξαρτησίας. Το νομοσχέδιο δίνει κάποιες λύσεις όσον αφορά τα θέματα προσωπικού, όμως τα ζητήματα των στρατιωτικών είναι τέτοια και δεν μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσα από ένα νομοσχέδιο.

Παρά ταύτα το νομοσχέδιο δεν αναφέρει λέξη για την απόφαση του ΣΤΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών. Η μνημονιακή κυβέρνηση δεν συμμορφώνεται με την απόφαση του ΣΤΕ και ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση είναι να καθορίζει την οικονομική πολιτική της Χώρας και η Δικαιοσύνη απλώς να αποφασίζει για θέματα Δικαιοσύνης.

Όσον αφορά τα ελληνικά αμυντικά συστήματα, η Χρυσή Αυγή πιστεύει σε μια υγιή ελληνική αμυντική βιομηχανία, πρωτοπόρα στο σχεδιασμό και στην παραγωγή, θα δίνει θέσεις εργασίας, θα κάνει εξαγωγές, θα φέρνει συνάλλαγμα και θα προάγει την τεχνογνωσία.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mnhmoniakh-kubernhsh-den-summorfwnetai-me-thn-apofash-tou-ste-binteo#ixzz38P8zJQZl

Exit mobile version