Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Έγινε μια μελέτη για τον περιφερειακό του Κάστρου της Χίου, η οποία δεν υλοποιήθηκε γιατί “έβγαινε η θάλασσα πάνω ” στο δρόμο. Το νησί βουλιάζει κάθε χρόνο από τα οχήματα κι ο καθένας έχει το δικό του. Κι εγώ βρίσκω σα λύση το φαγητό, λεφτά δεν υπάρχουν. Αλλά έχει άλλη γνώμη ο γιατρός μου. Δεν είμαι ειδικός, αλλά πού πήγαν τόσα λεφτά; Η προχειρότητα, του στυλ παιδότοποι με φαγητό, έχει ανθρώπινο κόστος. Η Αρχαιολογία σταμάτησε το χτίσιμο του καινούριου σινεμά. Βρήκαν αρχαία. Με αντάλλαγμα ένα βιβλίο, σε ψευτίζουν οι Ιεχωβάδες. Τα πάνε ακόμα Εκκλησία τα παιδιά στο σχολείο ; Τρέχω καλύτερα, δεν είμαι Ιεχωβάς. Άχρηστο σε βγάζουν. Ο Δήμαρχος είναι πολύ νέος, έχει δικαιολογία. Έχω πολλά παράπονα για τη Χίο, όλα στραβά μας πάνε, κάφρους μας λένε για τον αερολιμένα. Σας παρακαλώ.

Α.Κ.

Ιούλιος 1974 – Ιούλιος 2014: 40 χρόνια μετά – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τελικά ενήργησε η Θεία Δίκη. Αναφέρομαι στην κόρη του “μεγαλοδημοσιογράφου”, (θα  αναστενάζουν οι πραγματικά μεγάλοι δημοσιογράφοι), Καψή, ο οποίος μήνες τώρα καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να πείσει ότι η Χ.Α. είναι οργάνωση με εγκληματικές δραστηριότητες. Αχ κακομοίρη μου , τι το ΄θελες; Δεν το ήξερες ότι όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα; Δεν γνώριζες τι γινόταν στο ίδιο σου το σπίτι σου Μανωλάκη , αλλά για τη Χρυσή Αυγή τα ήξερες όλα ε; Ξυπνάτεεε  ΈΛΛΗΝΕΣ!

Π.Π.

Στο πλευρό του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς

Εγκληματική οργάνωση Καψής-Μεγκα-Ελιά/ΠΑΣΟΚ

Μετά τα “πταίσματα” των τέκνων του Βούτση, του Κουράκη, του Δραγασάκη, του Ζαγορίτη και τόσων άλλων “δημοκρατών” τώρα έχουμε και την θυγατέρα του τιτάνα της διανόησης Καψή (φέρεται να δήλωσε “πραγματικά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς έγινε”) που είχε κόψει τον Κασιδιάρη όταν του είπε “ορθώς σε πληρώνει ο Μπόμπολας”.

Κ.Σ.

Συνελήφθη η κόρη του μεγαλοδημοσιογράφου Καψή με ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών

Από μια αστοχία των διωκτικών αρχών αμαυρώθηκε η επέτειος της αποκατάστασης της δημοκρατίας τους. Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι μια μέρα μετά  από το γνωστό αντιαισθητικό τους πανηγυράκι, συνελήφθει η θυγάτηρ του μεγαλοδημοσιογράφου και τιτάνα της ενημέρωσης και της διανόησης Καψή περιστατικό το οποίο ήρθε να προστεθεί στα κατορθώματα των γόνων της ευρύτερης πλέον ενωμένης δημοκρατικής παράταξης και λοιπών προοδευτικών δυνάμεων. Η δικαιοσύνη ως όφειλε και στην συγκεκριμένη περίπτωση έπραξε το καθήκον της και σαν τυφλή που είναι όρισε τακτική δικάσιμο και άφησε ελεύθερο το κορίτσι να συνεχίσει τις διακοπές και κατά πάσα πιθανότητα και τη συγκεκριμένη δραστηριότητα μιας και δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία. Οι τιμητές και θεματοφύλακες των δημοκρατικών παραδόσεων είναι λίγο πιο ίσοι έναντι των άλλων και μιας και μιλάμε για τη Μυτιλήνη ασφαλώς και κανενός δεν πήγε το μυαλό ότι ο αρεσκόμενος στο να ενημερώνεται υπουργός της δικαιοσύνης δεν τηλεφώνησε όπως παραδεχόμενος έπραξε στη περίπτωση της Χρυσής Αυγής για να «ενημερωθεί».

Κάθε ημέρα που περνά ο Ελληνικός λαός θα συνειδητοποιεί τη φράση η οποία πλέον αποτελεί μονόδρομο για Πατρίδα και Κοινωνική Δικαιοσύνη: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-26-iouliou-2014#ixzz38YOJbNro

Exit mobile version