Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιώς, Αχαρνών-Φυλής, Χανίων

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς


Παρασκευή, 18-07-2014, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον εκλεκτό Κύπριο Συναγωνιστή Ανδρέα Ηρακλέους με κύριο θέμα την Προδοσία του 1974 στην Κύπρο. Δεκάδες υποστηρικτές και φίλοι του κινήματος έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν γεμίζοντας τα γραφεία της Τοπικής. Καθώς βρισκόμαστε και πάλι σε αυτές τις σκοτεινές για το ημερολόγιο της ιστορίας μας ημέρες του Ιούλη, ο συναγωνιστής έκανε μία ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη και δυναμική ομιλία ξεσκεπάζοντας μια απ’ τις μεγαλύτερες προδοσίες που υπέστη ποτέ η πατρίδα μας.

Έπειτα, ανέλυσε την εξελικτική πορεία του Ε.ΛΑ.Μ. (Εθνικού Λαϊκού Μετώπου) στο πέρασμα του χρόνου, και το γιατί είναι η μόνη δύναμη στο Νησί που αγωνίζεται πραγματικά για το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να ελπίζει και να επιδιώκει κάθε πραγματικός Έλλην επί του θέματος: ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ- ΕΝΩΣΙΣ! Ο Συναγωνιστής, δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και άλλη μια λειτουργία της Τοπικής έληξε με τον καθιερωμένο τρόπο, με άπαντες σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
Πολιτική Δράση στον Πειραιά – ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!
Ακόμη μια φορά μετά το πέρας της λειτουργίας της Τ.Ο. Πειραιώς, δεκάδες συναγωνιστές γέμισαν τους δρόμους και τις γέφυρες της πόλης με πανό διαμαρτυρίας και εθνικιστικά συνθήματα. Με όλο το βάρος της Εθνικιστικής μας Τιμής, δηλώνουμε πως το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν θα σταματήσει να μας βρίσκει συνεχώς μπροστά του μέχρι να αποδοθεί επιτέλους πραγματική δικαιοσύνη.

Είτε με μάχιμη αντιπολίτευση μέσα απ’ τα έδρανα της βουλής, είτε με ένα σύνθημα σε έναν τοίχο δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να πολεμάμε προδότες, εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους έως ότου απελευθερωθεί η πατρίδα μας.
Πολιτική Δράση Αχαρνών και Φυλής


Ο Πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν σταματά. Οι δράσεις των τοπικών Αχαρνών και Φυλής συνεχίζονται μέχρι την τελική νίκη. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στο μνημείο του ήρωα συνταγματάρχη Χατζηδάκη από Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων
Ο προοδευτικός Δήμος Σούδας δεν μπόρεσε να καλύψει το υπέρογκο πόσο των 5 ευρώ για να αγοράσει μια σημαία, τιμώντας έτσι στο ελάχιστο τον δολοφονημένο από τους βάρβαρους Τούρκους στην Κύπρο, συνταγματάρχη Χατζηδάκη.

Κατά τα άλλα λεφτά για αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες υπάρχουν αλλά για αυτούς που τίμησαν την πατρίδα τους στο μέγιστο όχι. Μέσα στο σκότος και την λησμονιά αυτής της προοδευτικής κοινωνίας, πάντα θα υπάρχει μια Χρυσή Αυγή που θα φέρνει φως και θα βροντοφωνάζει ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraiws-acharnwn-fulhs-chaniwn#ixzz38YSFs3re

Exit mobile version