Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βρέθηκα στο ιερό τόπο θυσίας των Αθάνατων Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες. Ήταν συγκλονιστικό ότι παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και τον τρόμο που θέλησε να σκορπίσει η Χούντα Σαμαρά, είμαστε και πάλι όλοι εδώ. Ακόμα και οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές, ο Αρχηγός μας και οι άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι ήταν εδώ. Και οι Αθάνατοι Συναγωνιστές μας Γιώργος και Μάνος ήταν εδώ και μας κοιτούσαν από ψηλά. Εδώ ανανεώσαμε τον όρκο πως η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!

Τ.Ζ.

Θερμοπύλες 2014: Τελετή Τιμής και Μνήμης – Ολόκληρη η εκδήλωση

Μόλις γύρισα από τις Θερμοπύλες γεμάτος περηφάνια και με το ηθικό στα ύψη. Ήταν μοναδικό πως την έναρξη της τελετής την έκανε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης από τα κελιά της Τιμής και ακούσαμε πάλι την φωνή του Αρχηγού μας στεντόρεια και αλύγιστη. Φαντάζομαι πως θα αντιδρούσαν εκείνη την στιγμή οι Εφιάλτες της πατρίδας,γιατί είμαι σίγουρος ότι μας παρακολουθούν, όταν θα είδαν πως ότι και να κάνουν οι Χρυσαυγίτες θα κάνουν πάντα το χρέος τους. Ούτε τα κελιά, ούτε οι σφαίρες μας σταματάνε! Μέχρι την τελική νίκη, αδέρφια!

Κ. Γ.

Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τον Βασιλιά Λεωνίδα και τους Αθανάτους υπερασπιστές των Θερμοπυλών – Φωτορεπορτάζ

Διάβασα χθες για την κόρη του μεγαλοδημοσιογράφου Καψή και ανιψιά του πρώην υπουργού πως είχε ευνοϊκότατη μεταχείριση από την Δικαιοσύνη, αν και ήταν κάτοχος ενός κανονικού εργοστασίου ναρκωτικών. Και την σκαπούλαρε και όλα τα τσοντοκάναλα και ρυπαροφυλλάδες δεν είπαν κουβέντα. Άραγε, αν ήταν στην θέση της μια κόρη οποιοδήποτε Χρυσαυγίτη, τι θα γινόταν; Η απάντηση απλή: Μέχρι το Σεπτέμβρη θα την διαπόμπευαν για να μάθουν όλοι την παρανομία και θα παρέμεινε κλεισμένη στο πιο βαθύ μπουντρούμι μέχρι τα βαθιά γεράματα. Άσε που η δικογραφία της “εγκληματικής οργάνωσης” θα εμπλουτιζόταν και με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών. Αυτή είναι η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” και τα “αντικειμενικά ΜΜΕ” στον καιρό της Χούντας Σαμαράς.

Π. Λ.

Είσαι έμπορος ναρκωτικών, όπλων, τρομοκράτης και κακοποιός; Αν δεν είσαι Χρυσαυγίτης, δεν πειράζει! Ελεύθερος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-27-iouliou-2014#ixzz38ePcI3HX

Exit mobile version