Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην τελετή Τιμής και Μνήμης στις Θερμοπύλες – ΒΙΝΤΕΟ

Σκάσε μη μιλάς, πλήρωνε.. Έχουμε δημοκρατία(…) Μάλλον αυτό θα έπρεπε να είναι το “γιορτινό” τους σύνθημα λόγω των “γενεθλίων” της σαραντάρας κακάσχημης γεροντοκόρης “Δημοκρατίας” που αυτή η Κοινουβουλευτική χουντάρα του Σαμαροβενιζελίκ  εκπροσωπεί… Εμείς οι λυγισμένοι πια από τα οικονομικά βάρη ραγιάδες αποκάτω, βλέπουμε το Αλβανικό Κατασκεύασμα (από το Ναζιστικό μόρφωμα(…) με την τουρκάλα εγγονή να περιαυτολογεί για τα μεγάλα “επιτεύγματα” επί Προεδρίας του….Αλήθεια ζούμε όλοι στην ίδια χώρα; Έχω αρχίσει από καιρό να διερωτώμαι αν η σημερινή Ελλάδα είναι για όλους τους εναπομείναντες τέλος πάντων ιθαγενείς ή είναι χώρα ολιγαρχίας και μόνον;Αυτά τα τόσο “λαμπρά” χρόνια της μεταπολίτευσης εμένα του νόμιμου και έντιμου απλού πολίτη τι μου προσέφεραν άραγε, πλην της πλήρους φτωχοποίησης μου και παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας μας; Όλα αυτά τα χρόνια που εγώ ο έννομος πολίτης απλά δούλευα σαν σκυλί,μεγαλώνοντας παιδιά με ιδανικά περί Πατρίδας και Έθνους, στην Ελλάδα στηνόντουσαν Πολιτικά τζάκια αριστοκρατίας στην θέση του Βασιλικού Οίκου. Δουλέψαμε εμείς για να φτιαχτούν τα νέα Πολιτικά Οικόσημα και τώρα θέλουν να μας ξεπαστρέψουν μια και καλή  για να μπορέσουν να φάνε άνετα όσα τρώνε τόσα χρόνια τώρα. Αυτή είναι η σπουδαία Μεταπολίτευση τους και φυσικά την γιορτάζουν και φυσικά τους ενοχλεί και η Χρυσή Αυγή μιας και δεν τους προσκυνά. Ένα ολόκληρο κόμμα όμως δεν μπορεί να παραμένει στη φυλακή, ούτε να τους αφήσει να στήσουν δίκη- παρωδία κεκλεισμένων των θυρών….540.000 Έλληνες που ψηφίσαμε την Χρυσή Αυγή και αυτή την στιγμή επισήμως δεν εκπροσωπούμαστε καν,δεν το αφήνουν δηλαδή,  ενώ συγχρόνως πρέπει να τους πληρώσουμε τους φόρους και τα υπέρογκα χαράτσια τους δεν μπορεί εύκολα να το “καταπιούμε”. Από την άλλη αλωνίζουν όλοι τους οικογενειακά. Αλήθεια ο “υπέροχος” και υπεράνω όλων κος Μ. Καψής τι θα είχε να πει αν τολμούσε κάποιο κανάλι της προκοπής (αν υπήρχε βέβαια)! να τον ρωτήσει περί της “υπέροχης” κόρης που διαθέτει; Και πόσο αλήθεια τον “βοήθησε” η Αγία Παρασκευή (βοήθεια μας) της Λέσβου;Έτσι είναι οι “δανεικές” εξυπηρετήσεις”! Εμείς οι απλοί και ανώνυμοι πολίτες για άλλη μια φορά πρέπει να περιμένουμε ειδήσεις μόνο από τα Εθνικιστικά μας Έντυπα. Δύσκολοι καιροί που όλο δυσκολεύουν. Τι κρίμα που τόσοι πολλοί δεν το πήραν ακόμα χαμπάρι……

Άννα

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης: Θερμοπύλες 2014 – ΒΙΝΤΕΟ

Εμπρός πάντα εμπρός παιδιά και μην πτοείστε. Είμαστε μαζί σας. Όλη η ελληνική κοινωνία
αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες σας. Το σάπιο σύστημα αντιδράει και γι’ αυτό φυλακίζει τις ψήφους μας μέσω των πολιτικών και άδικων διώξεων των εκφραστών τους, που είναι οι ίδιοι οι συναγωνιστές μας. Αυτές οι παράνομες φυλακίσεις σφυρηλατούν τη συνείδηση και τα πιστεύω μας. Εκφράζω κι εγώ τη συμπαράσταση μου σ’ όλα τα συνομήλικα μου παιδιά αλλά και τους συναγωνιστές της πρώτης γενιάς που θυσιάζονται για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για μια Ελλάδα που θα ανήκει -μόνο- στον υπερήφανο ελληνικό λαό. Κοντοζυγώνεις η απελευθέρωση τους. Αυτοί από μέσα κι εμείς από έξω φυλάμε Θερμοπύλες. Να’ ναι σίγουροι γι’ αυτό. Αυτή η θυσία τους δεν πηγαίνει χαμένη. Ευχηθείτε τους ότι τους συμπαραστεκόμαστε κι ότι οι ίδιοι υπάρχουν καθημερνά στη σκέψη και την ψυχή μας.

Πέτρος, 37.

Ραδιοφωνική συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη στον Κώστα Ουίλς

Θέλω να πω ελεύθερα επιτέλους πως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε την Ελλάδα. Είμαι 23 χρονών και πραγματικά, έχω αγανακτήσει. Πραγματικά τα λόγια αυτά βγαίνουν αυθόρμητα από την αγωνία και την απόγνωση για το πώς έχουν καταντήσει αυτή τη χώρα οι ανίκανοι που μας κυβερνούν. Προσωπικά έκανα τα χαρτιά μου για τα Σώματα Ασφαλείας και δεν μπορώ να πάω εξαιτίας της υποτιθέμενης αξιοκρατίας των πανελλαδικών. Ενώ εισάγονται άτομα εντελώς ακατάλληλα για τις απαιτήσεις του επαγγέλματος λόγω μιας καλής βαθμολογίας και φυσικά άπειρου μέσου. Πόσο καλύτερα θα ήταν να μπορούσαν να εισαχθούν όσοι θέλουν και αγαπούν τη συγκεκριμένη κρίση και η επιλογή να γίνει από τη σχολή μέσα από σκληρή και επίπονη εκπαίδευση, ώστε να μπορέσει να μείνει όποιος είναι άξιος και κατάλληλος να ανταπεξέλθει στη δυσκολία του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Ειλικρινά πιστεύω στην αξιοκρατία την οποία έχετε σαν σημαίας σας και περιμένω όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες να αναλάβετε τη διακυβέρνηση της χώρας ώστε να γίνεται σωστή αξιοποίηση των σωστών και παραγωγικών Ελλήνων οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στη πατρίδα τους.

Γιάννης

Έγκλημα Καμίνη: Πήρε τα λεφτά και άφησε τα αδέσποτα να πεθάνουν!

Έλληνα, Συναγωνιστή! Η προπαγάνδα που σε θέλει αιωνίως υπόδουλο και υπνωτισμένο,  αποδυναμωμένο και φοβισμένο, κατέπεσε! Είμαστε εδώ και μαχόμαστε για το Αίμα και την Τιμή σε λογικό, στρατηγικό και εθνικιστικό αγώνα, πιστοί στο καθήκον και στην υπόσχεση συναγωνιστή προς συναγωνιστή! Στηρίζουμε τους προφυλακισμένους συναγωνιστές μας, πιστούς στις αξίες που τους έχει διδάξει η πατρώα Παιδεία, ελευθεροπρεπείς και υπέροχοι ως πρέπει στους πραγματικούς Έλληνες.

Όπως έπραξαν και οι γενναίοι Θερμοπυλομάχοι. Δεν ήταν άπιαστοι ήρωες ή μακρινές ιστορικές φιγούρες. Είναι αιώνια παραδείγματα προς μίμησιν που καλούν σε καθημερινή μάχη και επιμονή στις αξίες και τα ιδανικά μας, στον καθημερινό αόρατο πόλεμο που μαίνεται τριγύρω μας.

Μια εικοσαετής πολεμική κατάσταση μεταξύ της πανίσχυρης Περσικής Αυτοκρατορίας και των πολύ μικρότερων ελληνικών πόλεων-κρατών που ενώθηκαν για να υπερασπιστούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, αποκορυφώθηκε στη μάχη των Θερμοπυλών.
Ο σύγχρονος Δυτικός πολιτισμός στηρίζεται στα ελληνικά θεμέλια, αυτά των επιστημών, των τεχνών, της πολιτικής. Και είναι γεγονός ότι, χωρίς τις Θερμοπύλες, ο κόσμος μας θα ήταν
αγνώριστος.

Έλληνα, Συναγωνιστή,

πρέπει να νοιώσεις πώς είναι να στέκεσαι δίπλα στους καλύτερους στρατιώτες του κόσμου, κάτω από τις διαταγές ενός θρυλικού βασιλιά, ο οποίος τόλμησε να απαντήσει στον Εχθρό του, όταν του ζήτησε να παραδώσει τα όπλα του: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Θα τους πολεμήσουμε με τα δικά τους όπλα!

Ο Πέρσης είναι το πρόσωπο που κατέχει όλη την εξουσία! Το στράτευμα του εχθρού μας όμως δεν είναι ομοιογενές και λιποτακτεί μπροστά στις φάλαγγες των Εθνικιστών!

Μας αποκάλεσαν παράσιτα! Ε, λοιπόν, τα παράσιτα κατατρώγουν τις σάρκες τους και μολύνουν τον κόρφο τους!

Μας συκοφάντησαν και εξαπέλυσαν φήμες εναντίον μας! Ο αέρας όμως μεταφέρει τις τοξικές τους αναθυμιάσεις και τους πνίγει!  Παρείσδυσαν με σύγχρονους Αποστάτες στις τάξεις μας! Όλοι μας γνωρίζουμε το τέλος του Εφιάλτη!

Μας φίμωσαν και μας υπέβαλαν τη σιωπή! Είμαστε εδώ και τους απαντούμε: Ο Εθνικισμός είναι τρόπος ζωής! Η σιωπή είναι Αρετή!

Ρίχνουν “μαύρο” στον μάχιμο Εθνικιστικό Λόγο! Ε, τότε θα τον εκφέρουμε μαχητικά στη Σκιά!

Μας πλαγιοκοπούν εξαμολύοντας εναντίον μας τα “κόκκινα μυρμήγκια”! Τα κόκκινα μυρμήγκια όμως, έχουν ένα πανάρχαιο εχθρό, την παρασιτική μύγα και όπως εκείνη, έτσι και μεις οι Εθνικιστές με τον καιρό θα τα εξολοθρεύσουμε!

Εφήρμοσαν την τακτική της “καμμένης γης” για να μας εξασθενίσουν! Οι Έλληνες όμως στο διάβα της ιστορίας τους πάνω σε καμμένη γη ανδρώθηκαν, πάνω σε καμμένη γη ανέκτησαν από τις στάχτες την πατρίδα τους!

Αυτά που πράττουν όμως έχουν έναν σκοπό: τον φόβο που φωλιάζει στις ψυχές των ανθρώπων, το συναίσθημα αυτό που νικά τη λογική. Ξεχνούν το φόβο της δικής μας εκδικήσεως όμως, που θα νοιώσουν αυτοί, όταν υπερισχύσουν οι Νόμοι των Ελλήνων: η
φιλοπατρία, η δικαιοσύνη, η ελευθερία!

Αυτό και το Τρόπαιο! Το τρόπαιο συναγωνιστές μου, είναι αντάξιο για την επίπονη προετοιμασία που κάναμε επί δύο έτη για αυτή την Μάχη! Θα ανταμειφθούμε, όπως ο Λεωνίδας, διότι οργώσαμε, σπείραμε, ποτίσαμε και θερίσαμε.

Έλληνες, Συναγωνιστές, αναγγείλατε ότι έτσι θα πεθαίνει όποιος ατιμάζει και δεν υπακούει τους Νόμους των Ελλήνων!

Αυτή είναι η είδηση από τις Θερμοπύλες: Φιλοπατρία, Δικαιοσύνη, Ελευθερία!

Α. Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-28-iouliou-2014#ixzz38iNHcMjh

Exit mobile version