Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι γερμανοί κολλητοί του Τσίπρα υπέρ των ισραηλινών εγκλημάτων πολέμου στην Γάζα

Οι γερμανοί κολλητοί του Τσίπρα υπέρ των ισραηλινών εγκλημάτων πολέμου στην Γάζα

Το αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Γερμανία «die Linke» έχει εργολαβικά αναλάβει το έργο της υπεράσπισης των θηριωδιών του Ισραήλ στην Γάζα. Ενώ οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ έχουν στοιχίσει τις ζωές τουλάχιστον 750 Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων πολλών γυναικών και παιδιών, το αριστερό αυτό φίλιο κόμμα του Τσίπρα συστηματικά υπεραμύνεται των Ισραηλινών.

Η ηγεσία του κόμματος «die Linke» Gregor Gysi, Katja Kipping και Bernd Riexinger σε κοινή δήλωση τους μετά την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών και αεροπορικών επιδρομών προειδοποίησαν τα μέλη του κόμματος και την γερμανική κοινωνία ότι η κριτική για τον πόλεμο δεν πρέπει να αφορά μόνο τους Ισραηλινούς. Η δήλωση τους έχει ως εξής: «Η διεθνής κοινότητα είναι σκόπιμο να μην ενθαρρύνει καμμία πλευρά και να μην επιρρίπτει μονόπλευρα τις ευθύνες. Σε αυτό τον πόλεμο κανείς δεν έχει δίκιο».

Δηλαδή το αριστερό κόμμα υποστηρίζει ότι η αλληλεγγύη δεν πρέπει να αφορά μόνο τους Παλαιστινίους, αλλά και το επιτιθέμενο Ισραήλ. Τουτέστιν η ηγεσία των γερμανών Αριστερών ζητά από την γερμανική κοινωνία να δείξει κατανόηση στην ένοπλη στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ στην Γάζα εναντίον ενός ουσιαστικά άμαχου πληθυσμού, ο οποίος είναι εξασθενημένος, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς νερό, ενώ βομβαρδίζεται ανηλεώς άνευ διακοπής. Η ηγεσία του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ αξιώνει να δείξουμε ανοχή στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Ουάσιγκτον, το Βερολίνο και τα διεφθαρμένα αραβικά καθεστώτα στηρίζουν πλήρως τις εγκληματικές ενέργειες της ισραηλινής κυβέρνησης.

Το κόμμα «die Linke», όπως εξ άλλου και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν καταδικάζει απερίφραστα την ισραηλινή θηριωδία στην Γάζα, μάλιστα η περιφερειακή οργάνωση αυτού στην Θουριγγία δια της εκπροσώπου της Katharina Koenig χαρακτήρισε τους Παλαιστίνιους ως τρομοκράτες, ενώ τους γερμανούς υποστηρικτές αυτών ως «ισλαμιστές, ναζιστές και αντισημίτες”. Ένα αριστερό κόμμα το οποίο συλλήβδην περιγράφει τους υποστηρικτές των Παλαιστινίων ως ισλαμιστές, ναζιστές, αντισημίτες και τρομοκράτες, μόνο και μόνο επειδή διαμαρτύρονται για τις θηριωδίες και τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, δεν μπορεί παρά να αποκαλείται σιωνιστικό δεκανίκι.

Το «die Linke», όπως εξ άλλου και όλα τα αριστερά κόμματα της Ευρώπης, δεν είναι παρά οι κληρονόμοι και συνεχιστές της σοβιετικής γραφειοκρατίας και νομενκλατούρας και τα υποστυλώματα των κρατικών μηχανισμών καταστολής της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Για μια ακόμη φορά οι Αριστεροί, επ’ ευκαιρία του πολέμου στην Γάζα, υπερασπιζόμενοι τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ δείχνουν το αληθινό τους προσωπείο και την υπαλληλική τους σχέση με το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο.   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-germanoi-kollhtoi-tou-tsipra-uper-twn-israhlinwn-egklhmatwn-polemou-sthn#ixzz38keIkqTJ

Exit mobile version