Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συλλαλητήριο για την Γάζα στην Ξάνθη με μπροστάρηδες τους τουρκοπράκτορες ψευτομουφτήδες

Συλλαλητήριο για την Γάζα στην Ξάνθη με μπροστάρηδες τους τουρκοπράκτορες ψευτομουφτήδες

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επέτειο από τα 40 χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, οι αρχιπράκτορες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, με το πρόσχημα του ψευτοανθρωπισμού που τους διακρίνει, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης συλλαλητήριο,ξεγελώντας για μία ακόμη φορά μέρος της μουσουλμανικής μειονότητας, ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας!

Ο φαρισαϊσμός τους δεν έχει όρια! Τολμούν να μιλούν για εισβολή και κατοχή στη Γάζα, αυτοί που εισέβαλαν στην Κύπρο και κατέχουν το 37% του νησιού για 40 ολόκληρα χρόνια!

Διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι τα υποκριτικά δάκρυα της Τουρκίας για την σφαγή στην Γάζα, ένα μόνο στόχο έχουν: την εκμετάλλευση σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο, διότι η Τουρκία είναι ο πιο πιστός εταίρος, φίλος και σύμμαχος του Ισραήλ. Τρανή απόδειξη περί αυτού αποτελεί το γεγονός ότι ποτέ οι απειλές της Τουρκίας δεν έγιναν πράξη!

Εντελώς ενδεικτικά υπενθυμίζουμε ότι, μόλις δύο εβδομάδες μετά την ισραηλινή επίθεση στο Mavi Marmara, όπου βρήκαν τον θάνατο τούρκοι ακτιβιστές, η Τουρκία θα άρει το βέτο της στο Ισραήλ για να γίνει μέλος του ΟΑΣΑ, ενώ την ίδια περίοδο, η τουρκική βουλή θα ψηφίσει νόμο που προωθεί την βελτίωση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ. Οι φωνές, το θέατρο οργής του εκλεκτού των Σιωνιστών Ρ.Τ. Ερντογάν, σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεφούσκωσαν και το ίδιο θα συμβεί και αυτή την φορά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sullalhthrio-gia-thn-gaza-sthn-janthh-me-mprostarhdes-tous-tourkopraktores#ixzz38kf9VU5Y

Exit mobile version