Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μεθοδεύσεις κατά των Σωμάτων Ασφαλείας για κατά φαντασία ρατσισμό σε λαθρομετανάστες!  Κικίλια ακούς; Διώκουν τα παιδιά σου! Μαριονέτες του Σόρος γίνατε!!!  Κατατρεγμένε λαθρομετανάστη! Θέλεις κι εσύ δωρεάν και νόμιμη διαμονή στο Ελλαδιστάν; Με εντολή – Νέα Διάταξη Σαμαρογκουβέρνου, μπορείς!  Κατέθεσε κι εσύ, μια μήνυση στα Σώματα Ασφαλείας για εξύβριση και ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος σου! Πρότεινε τους μάρτυρές σου για να τύχουν κι αυτοί των ίδιων προνομίων!  Είσαι ανήλικος και η οικογένεια σου δεν έχει άδεια παραμονής;  Επέλεξέ τους ως μάρτυρες και θα λάβουν τώρα το πακέτο allinclusive!

Η περίφημη αυτή διάταξη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’1453 της 05/06/2014, είχε προταθεί για να περάσει ως νόμος από τον Γρηγοράκο με προσωπική εντολή Βενιζέλου και είχε απορριφθεί από τον τότε γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκο πέρυσι τον Μάρτη!  Πλέον όμως είναι γεγονός!  Εν κρυπτώ και με απλή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν Δένδιας, Αθανασίου, Γρηγοράκος και Κεγκέρογλου, όποιος λαθρομετανάστης καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του, έστω και λεκτική, όπως και οι ουσιώδεις μάρτυρες που θα προτείνει, δικαιούνται αυτόματα άδεια παραμονής ενός έτους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης! Ιδού το αποτέλεσμα: αυτόματα όλοι οι λαθρομετανάστες, με το πρώτο βήμα σε ελληνικό έδαφος καταθέτουν μηνύσεις κατά της Ακτοφυλακής, κατονομάζοντας μάρτυρες τους συντρόφους τους! Στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται ήδη διωκόμενα από μηνύσεις λαθρομεταναστών!  Θα μου πείτε τώρα, “πού κολλάει” ο Σόρος; Να σας θυμίσω.  Σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, είχε ανακοινώσει καιρό πριν την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης μεταναστών και προσφύγων σε ένδειξη υποστήριξης – άκουσον, άκουσον – των Ελλήνων που αδυνατούν λόγω Συμφώνου Δουβλίνο 2 να προωθήσουν τους πρώτους σε ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να είναι αλληλέγγυοι προς αυτούς, γι αυτό και δίνει τα χρήματα σε Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (δηλ. ΜΚΟ), οι οποίες βοηθούν ήδη ντόπιους (βλ. Αλβανούς) και ξένους (βλ. λαθροεισβολείς)!  Έτσι, λέει, θα αποφευχθεί η παρανομία, η δυστυχία των κατατρεγμένων, η ανθρωπιστική καταστροφή…

και συμπληρώνω …

…και θα ολοκληρωθεί το σχέδιο ενός πολυ-πολιτισμικού Ελλαδιστάν, με εκατομμύρια λαθραίους εποίκους, κέντρα κράτησης δωρεάν διακοπών, προοδευτικά τζαμιά και των εκδιδομένων κυβερνόντων τα πρωτόκολλα της ραγιαδοβλαχιάς!  Όσο για την τύχη των Σωμάτων Ασφαλείας, αναμένουμε τώρα τον επίλεκτο προστάτη τους Κικίλια αντί για Επαίνους να μοιράζει … Αργίες

Ι.Σ.

Επειδή λένε ότι για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή… – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν προχωρήσει στην εξόρυξη αυτών των κοιτασμάτων; Μήπως η απάντηση που θα δοθεί (και πάλι) θα λέει πως δεν υπάρχει ραδόνιο; Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Και αυτό, σημαίνει πως ο ορυκτός πλούτος μπορεί να ξεχρεώσει εκατοντάδες χρέη σαν αυτά που σήμερα έχει η χώρα… Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVXGold του GeorgeSoros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!. Εμείς ερωτάμε… Ποιος του έδωσε την άδεια; Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο! Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000. 000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!! Σε κάθε έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000$ Ναι! Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!! Τελικά, είμαστε οι πιο πλούσιοι φτωχοί… Να γιατί θέλουν λοιπόν την Μακεδονία και την Θράκη… Έχουν σοβαρούς λόγους, που κρύβουν πολύ χρήμα… Τελικά, ποιος θα μας προστατεύσει από τους κλέφτες;

Ε. Χ.

Ενοικιαστές στα σπίτια τους οι Έλληνες με “εντολή Σαμαρά”!

Η συμπαθεστάτη Ομογενής Ομοσπονδιακή Βουλευτής Κα Μαρία Βαμβακινού, έδωσε μια συνέντευξη όπου μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της ΧΑ. Δε θα σταθώ στη γλωσσική ασυνταξία διότι είναι λογικό να μη μπορεί να χειριστεί την Ελληνική γλώσσα ως μητρική, όπως κι εγώ δε μπορώ να χειριστώ την αγγλική, αλλά θα μου επιτρέψει να κάνω κάποια σχόλια μιας και είναι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να ακούει κριτικές διότι αυτό απαιτεί η δημοκρατία και ο πολιτικός πολιτισμός που πρεσβεύει. Για να μη γίνει κάποια παρανόηση, απομαγνητοφώνησα την ομιλία της και της απαντώ .

Είπε η Κα Βαμβακινού: Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο εμένα για την Ελλάδα είναι το θέμα της Χρυσής Αυγής κι αυτή η πολιτική κίνηση, η οποία είναι καταστροφική, όχι γιατί δε πρόκειται  ποτέ να διορθώσει τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, δε πρόκειται ποτέ να βοηθήσει στη δημιουργία συστημάτων κυβερνήσεως που χρειάζονται, αλλά είναι μια πολιτική ιδεολογία που είναι διακριτική, επιθετική και επικίνδυνη στη κοινωνία γενικά το οποίο δε βοηθάει.

ΑΠ: Από που “αντλείτε” το περιεχόμενο της δήλωσης σας και εμφανίζεστε ως άλλος μάντης Κάλχας;

Αυτοί (η ΧΑ) δε προσφέρουν λύσεις, οπότε εμένα, από μακριά που παρακολουθώ με ανησυχεί το πολιτικό κόμμα που φαίνεται να είναι ιδεολογικά καταστροφικό για την Ελλάδα.

ΑΠ:  η ΧΑ δεν είναι κυβέρνηση για να προσφέρει λύσεις. Ως κόμμα οι πρακτικές άμεσες λύσεις/προσφορές είναι να βοηθά με συσσίτια, ρουχισμό και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που η “δημοκρατική” κυβέρνηση τους εξαθλίωσε πέραν των χιλιάδων αδελφών μας που αυτοκτόνησαν.

Νομίζω ότι υπάρχουν τρία στοιχεία που έχουν οδηγήσει στη πολιτική άνθιση της ΧΑ, ένα φυσικά είναι το θέμα το οικονομικό της Ελλάδας, περνάνε δύσκολες στιγμές οι Έλληνες, το παραδεχόμαστε όλοι αυτό.

ΑΠ : Αφού το παραδέχεστε μπορείτε να μας δείξετε πως με το προσωπικό σας έργο, έχετε κάνει κάτι για να βοηθήσετε την μητέρα πατρίδα σας;

Το άλλο είναι το ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στον πολιτικό κόσμο και ίσως και με δίκιο.  Η φθορά στη πολιτική ζωή δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι εκεί έχει δημιουργήσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα

ΑΠ: Δηλαδή τι μας λέτε; ναι έχετε χάσει την εμπιστοσύνη και είναι πολύ  αρνητικό το κλίμα αλλά να εμπιστεύεστε αυτούς που σας κατάντησαν από νοικοκυραίους ζητιάνους;..

και το τρίτο είναι το θέμα των λαθρομεταναστών που η Ελλάδα, άδικα έπρεπε να στηρίξει σχεδόν μόνη της τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, τους οποίους είδα κι εγώ στους δρόμους της Αθήνας, τους έβλεπα πέρσι, ήταν λιγότεροι, αλλά η Ευρώπη και ειδικά η Γερμανία και η Γαλλία, ίσως αυτές οι χώρες, έχουν αφήσει χώρες σαν την Ελλάδα και την Ιταλία μόνες τους να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα, που δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν, δεν έχουν την οικονομική ενίσχυση αλλά και δεν είναι υπεύθυνοι

ΑΠ:Αγαπητή κυρία η 2η πατρίδα μας η Αυστραλία δεν περιμένει καμιά βοήθεια και δεν έχει ανάγκη κανέναν για να προστατευθεί από τη λαθρομετανάστευση και ο λόγος είναι απλός. Ο νόμος τηρείτε. Αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα μπορούν να θωρακίσουν τη χώρα ακριβώς όπως και η Αυστραλία αλλά αν έχετε δει τη ταινία με Κούρκουλο και Καλογήρου θα γνωρίζετε και την ατάκα “είναι πολλά τα λεφτά Άρη”.

Δεν είναι υπεύθυνοι οι Έλληνες και οι Ιταλοί, σαν χώρες, επειδή είναι οι πρώτες χώρες που μπαίνουν να λύσουν τα προβλήματα του κόσμου, αυτά είναι παγκόσμια προβλήματα και τα ίδια προβλήματα έχουμε κι εμείς στην Αυστραλία. Οπότε αυτά τα τρία στοιχεία, ο πολιτικός κόσμος, τα οικονομικά και οι λαθρομετανάστευση δώσανε ευκαιρία σε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίναν και λένε, πρέπει να σώσουμε τη χώρα μας

ΑΠ: Δηλαδή αν ο καπετάνιος είναι τρελός ή λίγος και πάει το καράβι στα βράχια δε πρέπει κάποιοι να αντιδράσουν; Μάλλον πρέπει να δείτε ακόμη μια ταινία “την ανταρσία του μπάουντι” είναι πολύ διδακτική.

Τώρα αυτοί που σου προσφέρουν σωτηρία, μια μέρα θα έλθουν να σε κυνηγήσουν κι εσένα Έλληνα πολίτη γιατί θα πεις  και συ κάτι που δε θα τους αρέσει

ΑΠ:Απίστευτη η λογική σας και προσβλητική και δίνετε το δικαίωμα να λυπούμε για την ελλιπή γνώση σας στα περί πατρίδας και εθνικιστών.

Και δω μας έχουν ρωτήσει πολλά, πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα, οι Έλληνες είναι δημοκράτες, είναι φιλόξενοι άνθρωποι, τι γίνετε με αυτούς τους ανθρώπους κλπ και προσπαθείς να εξηγήσεις ότι είναι οι καταστάσεις αυτή τη στιγμή, ειδικά στους νέους.

ΑΠ: Η καραμέλα της δημοκρατίας πουλιέται καλά αλλά δε χορταίνει τώρα τους συμπατριώτες μας και όσον αφορά την ελληνική φιλοξενία απλά σε αυτούς που τάχα κόπτονται και ενδιαφέρονται να τους πείτε ότι για μας τους Έλληνες η φιλοξενία πέρασε στο DNA μας από τον ξένιο Δία εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια .

Ανησυχητικό είναι γιατί οι νέοι είναι οι μεγάλοι οπαδοί αυτής της ιδεολογίας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και έξω. Οι νέοι είναι, τι είναι αυτό? Οι νέοι αισθάνονται ότι έχουν χάσει, ας πούμε, μια κάποια αίσθηση ασφάλειας, μετά πιανόμαστε όλοι με τον Εθνικισμό, τους λέει, πρέπει να λάβουμε εμείς τα μέτρα μας, οπότε εκεί εγώ θα ανησυχούσα λιγάκι γιατί δεν είναι η λύση, η λύση της ΧΑ δεν είναι λύση.

ΑΠ: Κα Βαμβακινού το υπουργείο εκπαίδευσης εκεί στη Βικτώρια δε σας ενημέρωσε πόσα ελληνόπουλα ενταχθήκαν  στα δημοσία σχολεία; Δε σας ενημέρωσε πόσοι Έλληνες ήλθαν κι έρχονται μαζικά και γράφονται σε ένα ιδιωτικό κολέγιο για να πάρουν μια σπουδαστική βίζα έτσι ώστε να μπορέσουν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί που τους το στερεί η μητέρα πατρίδα; Δε γνωρίζετε ως γονέας ότι τα παιδιά δεν μπορούν να ζήσουν και να προοδεύσουν με ψεύτικες υποσχέσεις; Μη κατηγορείτε την ελληνική νεολαία που στρέφετε στη ΧΑ να κατηγορείτε αυτούς που τους στέλνουν “φτηνά εργατικά χέρια” σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Η Ελλάδα σαν χώρα είναι ένα κόσμημα, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την αξία του για να βοηθήσει τη χώρα του αυτή τη στιγμή. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψη τους, ειδικά οι νέοι, οι οποίοι υποτίθεται  ότι είναι οι μελλοντικοί ηγέτες της χώρας αυτής.

ΑΠ: Τι “κόσμημα” και βοήθειες “και τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω” μας λέτε;  Οι νέοι;Ο λαός;Ποιος θα χρησιμοποιήσει αυτή την αξία; Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε και απαιτείται να βοηθήσει τη χώρα με σταθερή και κρυστάλλινη πολιτική που να αναγνωρίζει και να ακολουθεί ο λαός.Αγαπητή κυρία εδώ στην Αυστραλία υπογράφει η γενική κυβερνήτης “πράξεις νομοθετικού περιεχομένου”;Ασφαλώς και όχι διότι έχουμε νόμους που τηρούνται αυστηρά, τα δυο εκλογικά σώματα πρέπει να αποφασίσουν και μετά να γίνεται νόμος του κράτους και μπράβο στη συνταγματική μοναρχία μας, στην ελληνική δημοκρατία ένα εκλογικό σώμα υπάρχει και αυτό είναι για τα μάτια γιατί δεκάδες νόμοι υπογράφτηκαν χωρίς να ψηφιστούν. Καταπληκτικό για τη χώρα που σας “μαλώνουν” που είναι η “δημοκρατία” της…

Έχουν εκδηλωθεί ορισμένα άτομα, υποστηρικτές και οπαδοί της ΧΑ, οι οποίοι έχουν συνδεθεί και φαίνεται να συνεργάζονται με άλλο μικρό πολιτικό κόμμα εδώ στην Αυστραλία, το “AustraliaFirst” το οποίο είναι ένα αντιρατσιστικό (ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΩ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ), αντιισλαμικό κόμμα το οποίο ίσως βρήκε την ευκαιρία με την άνοδο της ΧΑ στην Ελλάδα, να μπορέσουν να συνεργαστούν εδώ στην Αυστραλία, με τα άτομα, με τους οπαδούς της ΧΑ. Τώρα εάν συγκεντρώνονται επίσημα σαν κόμμα, φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνεται κι αυτό.

ΑΠ: Όλα τα παραπάνω ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σας, ίσως κάποιοι να έχουν σχέση με το κόμμα που αναφέρετε αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα και δεν αφορά εμάς. Μη μπαίνετε σε πρακτικές “ένας κακός όλοι κακοί” που προσπαθεί με νύχια και δόντια να “χτίσει” το παραδικαστικό κύκλωμα στην υμετέρα πατρίδα.

Πάντως είναι κάτι, το οποίο και οι Αρχές εδώ είναι σε γνώση και παρακολουθούν. Ο πολιτικός κόσμος εδώ δεν θα ήθελε να δει τέτοιες εκφράσεις

ΑΠ: Χαιρόμαστε που τελούμε υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας και άρα της προστασίας της διότι νομοταγής πολίτης δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Κλείνοντας να σας διαβεβαιώσω ότι οι Έλληνες που ζουν στην Αυστραλία και στηρίζουν τη ΧΑ δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για πολιτικές καρέκλες. Ο μόνος καημός τους είναι να δούνε την πατρίδα των παππούδων και γονέων μας περήφανη, ανεξάρτητη και ισχυρή για να καμαρώνουμε και να διατυμπανίζουμε ως τίτλο υπέρτατης τιμής. Είμαστε Έλληνες !

Α.Π.

Πρώτα προκαλούν και μετά θέλουν και άλλη στρατιωτική βάση στην Κρήτη οι Αμερικάνοι

Παρακολουθώ την πολιτική σας κίνηση για σχεδόν ένα έτος. Μού κάνει εντύπωση πώς όλα τα υπόλοιπα κόμματα αδυνατούν να αυτοανακηρυχθούν πατριωτικά.  Επίσης μού κάνει αρνητική εντύπωση ότι  σε μια χώρα όπου το 90+% των κατοίκων είναι εθνικά ¨Έλληνες, όλα τα κόμματα εκτός την Χρυσής Αυγής, απαρνούνται να υπερασπισθούν τον Εθνικό χαρακτήρα τού Έλληνα, και εν τέλει να τιμήσουν την πατρίδα και το ΈΘΝΟΣ! Υπάρχει τέτοια πλύση εγκεφάλου σε όλους τους πολιτικούς συνδυασμούς που στη θεμελιώδη βάση των είναι όλοι τους παρόμοιοι! Είμαι Έλλην της διασποράς, και για μία εβδομάδα ήμουν διακοπές στη Χαβάη και εκεί κατάλαβα τι θα ήθελε ο διεθνής τραπεζοκεντρικός καπιταλισμός να επιβάλλει στην Ελλάδα. Είδα πως στη Χαβάη, ο πλούτος και η γη και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και οι κύριες εταιρίες του γεωγραφικού χώρου να είναι ιδιοκτησίας υπερεθνικών συμφερόντων και ο τοπικός λαός να είναι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων. Ανατριχιάζει κανείς με τη διαβολική επιθυμία των υπερεθνικών συμφερόντων. Στην Ελλάδα, αυτό που τους αντιστέκεται είναι ένας εν  παραλύσει  πολιτισμένος λαός, με ρίζες όμως ποιο βαθιές και υγιείς από όλους τους άλλους λαούς του κόσμου, με την ιστορία του και τις παραδόσεις του και τη γλώσσα του και τα τραγούδια  του, να υπενθυμίζουν στο λαό να μην χάσει την αυθεντική συνέχεια χιλιάδων ετών. Εγώ παραδείγματος χάριν, γνωρίζω ότι κατάγομαι από πόλη ιστορική, κέντρο πολιτισμικό, πολιτικό και ιστορικό σχεδόν 1000 έτη προ Χριστού. Οι Πελοποννησιακοί πόλεμοι βρήκαν την πόλη απ’ όπου κατάγομαι  στο κέντρο τους και στους περσικούς πολέμους δεν υστερήσαμε!. Πώς λοιπόν εγώ να αφελληνιστώ; Ποτέ! Και σε αυτό δεν είμαι μόνος. Οι περισσότεροι Έλληνες κάπως έτσι είμεθα. Άλλος ποιο πολύ και άλλος λιγότερο, η πλειονότης όμως με την αίσθηση της ιστορικής συνέχειας στο αίμα των! Και για αυτό προς το παρόν αδυνατούν οι υπερεθνιστές να μας καταστρέψουν!  Γενίτσαρους ακόμη στον τόπο μας δεν μπόρεσαν να μας κάνουν και τη γη μας ακόμη την ορίζουμε! Ελλάδα μου, είσαι το Άλας της γης! Οι κάτοικοι σου, οι Έλληνες ανακάλυψαν την γλώσσα της φιλοσοφίας, την ορθή σκέψη, την ελευθερία, την έρευνα, τα θεία, την ΓΝΩΣΗ! Και οι μόνοι που αντιστέκονται τώρα στην Ελλάδα πολιτικά είναι  οι χρυσαυγίτες! Τιμή λοιπόν να είναι κανείς  χρυσαυγίτης! Τιμή να συμπορεύεσαι με αυτούς που τιμούν τις Θερμοπύλες, που πονούν για την Κύπρο και τον Έβρο. Άτιμοι, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η αφρόκρεμα του αφελληνισμού και της αφαίμαξης του τόπου (δεξιοί και αριστεροί. Ολοι τους για μένα είναι ανάλατοι, παράλυτοι, πουλημένοι “μπεκρούλιακες” της εύκολης ζωής, καιροσκόποι! Ιδανικοί θιασώτες του “Ζήσε σήμερα καλά” . Άτιμοι λοιπόν οι καιροσκόποι πού αποπροσανατολίζουν το λαό. Άτιμοι οι παραποιητές της ιστορίας του τόπου, οι καταπατώντας τα ιερά και τα όσια της φυλής μας!  Ολοι αυτοί πρέπει να αφοριστούν από την κοινοπολιτεία των απανταχού Ελλήνων. Κατάπτυστοι και εξόριστοι μια και είναι οι ποιο επικίνδυνοι: Χρησιμοποιούν τη γλώσσα μας, μα Ελληνικό πνεύμα δεν έχουν. Θέλουν να περπατούν στο χώρο των Ελλήνων, μα αίσθηση δεν έχουν τού ήθους και των προτεραιοτήτων αυτών που έφτιαξαν αυτούς τους χώρους και τους καλλώπισαν με τον ιδρώτα των και τους προστάτευσαν με τη τιμή των όπλων των και με την ζωή των. Καλή σας δύναμη Έλληνες Εθνικιστές! Με ταπείνωση, με την ευχή των πατεράδων μας,των προγόνων μας αλλά και με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση βαδίσατε το δρόμο τον καλό, και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας

Μετά τιμής,
Ανδρέας Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-29-iouliou-2014#ixzz38q7t4fAM

Exit mobile version