Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα “Ακρόπολη”: Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος!

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα “Ακρόπολη”: Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος!

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολη” φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.

Το «βαρύ πυροβολικό» του τρίτου πολιτικού κόμματος στη χώρα έριξε τις βολές του! Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε μια συνέντευξη – καταιγίδα φαίνεται πιο αποφασισμένος από κάθε άλλη φορά. Μιλάει για τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κόμμα του και για τη λιγοψυχία που επέδειξαν τα στελέχη που εγκατέλειψαν την πρώτη γραμμή της μάχης. Μιλάει για τις εκλογές, τους σχεδιασμούς της Χρυσής Αυγής από εδώ και πέρα. Πώς θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο, εάν προφυλακιστεί και ο ίδιος και ποιοι θα κρατήσουν τα ηνία του κόμματος σε μια τέτοια περίπτωση. Εξηγεί τους λόγους που η «ορχήστρα» των πολιτικών διώξεων δεν κατάφερε να εξαφανίσει τη Χρυσή Αυγή από το πολιτικό στερέωμα. Ο Ηλίας Παναγιώταρος δίνει στη «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» την πρώτη συνέντευξή του μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.

«Α»: Κύριε Παναγιώταρε, μόνος και μετά πάντων ο αγώνας συνεχίζεται;

Η.Π.:  Μόνος; Ούτε για αστείο! Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, με εκατοντάδες χιλιάδες συναγωνιστές παντού στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή πέρυσι, πριν τις διώξεις, είχε λιγότερες τοπικές από ότι έχει σήμερα. Επεκτεινόμαστε γιατί ο κόσμος ζητάει να βρίσκεται κοντά μας, καταλαβαίνοντας το δίκαιο του αγώνα μας αλλά και το άδικο των διώξεων. Αγωνίζεται δίπλα μας, χωρίς να υπολογίζει τις απειλές απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν καταφέρνει τίποτα. Αυτόν τον κόσμο τρέμει το καθεστώς και αυτόν τον αγώνα, που βεβαίως συνεχίζεται και θα δικαιωθεί λίαν συντόμως.

«Α»: Έχετε όμως και απώλειες. Υποστηρικτές σας που φοβήθηκαν… Μεταξύ αυτών και δύο βουλευτές που ήδη αποστασιοποιήθηκαν και μάλιστα έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης από τη Δικαιοσύνη, αφού δεν τιμωρήθηκαν γιατί θεωρήθηκε πως μεταμέλησαν.

Η.Π.: Ξέρω ότι δεν έχει κακοπροαίρετη διάθεση η ερώτησή σας, κύριε Σπίνο, αλλά εκφράζετε αυτό που έχει «περάσει» στην κοινωνία. Η εικόνα είναι διαφορετική από ότι τα λένε. Θα τους συμβούλευα να περάσουν από όποιο γραφείο μας θέλουν και θα δείτε πως θα αλλάξουν άποψη… Θα δουν εκατοντάδες νέα πρόσωπα. Και συνεχώς οι δυνάμεις μας αυξάνονται. Στην Χρυσή Αυγή έρχονται όσοι θέλουν αλλά μένουν, τελικά, ΜΟΝΟ όσοι μπορούν και είναι γεννημένοι για τα δύσκολα. Όσο για εκείνους που αποστασιοποιήθηκαν, βουλευτές ή μη, η Ιστορία θα μας κρίνει όλους.

«Α»: Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα; Πώς θα κινηθεί το κίνημα; Είστε ο μόνος, αν δεν κάνω λάθος, από την κοινοβουλευτική ομάδα που δεν έχει δεχθεί ποινή από τους δικαστές.

Η.Π.: Ολόκληρη η κοινοβουλευτική μας ομάδα, και όχι μόνο, έχει δεχθεί το μένος του παραδικαστικού κυκλώματος. Προσωπικά, σας θυμίζω πως είμαι με περιοριστικούς όρους εξόδου από την χώρα και ανά πάσα στιγμή η δικαιοσύνη της Κλάπα και της Δημητροπούλου που παίρνουν εντολές από τον Αθανασίου, έναν πολιτικάντη που αθωώνει τον εαυτό του, καταργώντας διάταξη για παράνομο πλουτισμό πολιτικών προσώπων, μπορεί να με καλέσει “για απολογία” και να έχω κι εγώ την τύχη των συναδέλφων και συναγωνιστών μου. Ε, ΚΑΙ; Το κίνημα θα συνεχίσει τις δράσεις  με αμείωτο ρυθμό, με άλλους συναγωνιστές. Η επόμενη γραμμή μας θα αναλάβει όποτε χρειαστεί και η επόμενη μετά, και η μεθεπόμενη! Η καθοδήγηση του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, όχι μόνο μέσα από την φυλακή, αλλά ακόμη και από το διάστημα, είναι αρκετή για να κάνει τη Χρυσή Αυγή να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στον δρόμο προς την Νίκη!

«Α»: Πιστεύετε ακόμη στην “Νίκη”; Μήπως είναι ουτοπία; Κυβερνητικά χείλη λένε πως η Χρυσή Αυγή διαλύεται. Ειδικά αν το φθινόπωρο γίνουν οι δίκες.

Η.Π.: Η “διάλυση” της Χρυσής Αυγής, είναι το όνειρο του Σαμαρά και του Βενιζέλου που θα εξελιχθεί στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους. Η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ούτε στον αιώνα των αιώνων! Γιατί είναι ένα κίνημα που πηγάζει βαθειά μέσα από  το καθαρότερο κομμάτι του λαού μας και βρήκε έκφραση στην καθαρή του συνείδηση. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται απροσκύνητη, ένα βήμα πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, πριν ο Αρχηγός μας, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ο παρανόμως και αντισυνταγματικά έγκλειστος στις φυλακές τους γίνει ο πρώτος Εθνικός Κυβερνήτης, και κάνουν ότι μπορούν να μας σταματήσουν. Κλαίγονται στο εξωτερικό την ώρα που τάζουν την εξόντωσή μας, απειλούν ή τάζουν ή χρηματίζουν δικαστικούς στο εσωτερικό, έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, εκείνοι που κατηγορούν εμάς για την κατάλυσή του…

«Α»: Παρακολουθώντας ομιλίες σας διαπιστώνω τρία δεδομένα που τα θεωρείται προς άμεση εκτέλεση. Την αθώωση των κατηγορούμενων συναγωνιστών σας, την άμεση διενέργεια εκλογών και την πρωτιά της Χρυσής Αυγής σε αυτές. Μήπως αυτά είναι υπεραισιοδόξα;

Η.Π. Κύριε Σπίνο, καταρχήν να σας πω ότι δεν υπάρχουν “κατηγορούμενοι” συναγωνιστές μου. Οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται στις φυλακές του καθεστώτος είναι εν ενεργεία Βουλευτές ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ. Έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων. Διώκονται γιατί είναι Εθνικιστές, αλλά Ο Εθνικισμός ΔΕΝ είναι παρανομία. Είναι ιδέα… ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ – ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Να το καταλάβουν καλά όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν τη Χούντα Σαμαρά και Βενιζέλου! Όσο για την “πρωτιά στις εκλογές” είμαστε το μόνο κόμμα που αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά του. Εν μέσω διώξεων και παραπληροφόρησης ανεβάσαμε κατά 40% την δύναμή μας και κατά 110.000 τους ψηφοφόρους μας. Από 5ο κόμμα στις εκλογές του 2012 πλέον είμαστε 3η πολιτική δύναμη. Σύντομα θα είμαστε αντιπολίτευση και προχωράμε! Η δικαίωσή μας από την δικαστική διαδικασία θα μας φέρει στην πρωτιά. Και η δικαίωσή μας είναι μονόδρομος.

«Α»: Λένε πως εσείς καθυστερείτε την δίκη κάνοντας συνεχώς ενστάσεις κι εξαιρέσεις. Είναι έτσι;

Η.Π.: Να λέγανε μόνο αυτό! Επίσης λένε ότι ευθυνόμαστε για την αλλαγή των καιρικών συνθηκών, και άλλα τέτοια γελοία… Και βέβαια δεν είναι έτσι κ. Σπίνο. Αυτοί που έχουν το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι. Ας αποφασίσουν να κάνουν την δίκη τους, αλλά ας τηρήσουν έστω στο ελάχιστο τα προσχήματα. Δεν είμαστε πρόβατα προς σφαγή. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑΜΕ. Δεν μπορούν να μας δικάσουν με εμπάθεια κομματικά στελέχη άλλων κομμάτων. Ας δικάσουν με βάση τα πραγματικά στοιχεία.

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Και να είστε σίγουροι πως τότε θα γελάσει το Πανελλήνιο. Δυστυχώς όμως, θέλουν μια δίκη «κεκλεισμένων των θυρών» με διαδικασίες συνοπτικές και δεν είναι τυχαίο ότι πριν ακόμη μας απαγγελθούν κατηγορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης του Σαμαρά δήλωνε ότι θα έχουμε μια… δίκαιη δίκη! Γνώριζε δηλαδή ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ότι θα παραπεμφθούμε σε δίκη! Εάν αυτό δεν αποτελεί πολιτική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, τότε τι είναι; Και τι να πει κανείς για τους μεγαλοπαράγοντες της παρέας Σαμαρά (Βορίδη, Αθανασίου, Δένδια και ΣΙΑ) οι οποίοι πριν ακόμη συλληφθούμε, δημόσια δήλωναν για το ότι θα προφυλακισθούμε, αλλά και γιατί θα κατηγορηθούμε! Τα παπαγαλάκια τους, οι «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» γράφουν πότε θα γίνει (!) η δίκη μας, χωρίς να γνωρίζουν τι θα λέει το βούλευμα. Ή μήπως γνωρίζουν;

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο «πλύσης εγκεφάλου» από κανάλια και φυλλάδες εναντίον μας και μετά από εκατοντάδες τηλεδίκες – καταδίκες θέλουν μια δίκη γρήγορα και στα μουλωχτά. Για να μην φανεί η Αλήθεια. Σε αυτά αντιδρούμε και λογικό είναι. Αν τολμούν ας κάνουν μια ανοιχτή δίκη. Τι φοβούνται; Πάντως είτε θέλουν είτε όχι η δίκη θα γίνει υπό την κάλυψη των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης για να ξεφτιλιστούν παγκοσμίως! Έχουν γνώση οι φύλακες!

«Α»: Κύριε Παναγιώταρε, πέρυσι το φθινόπωρο, πριν τις συλλήψεις, έγιναν κάποιες “βαριές” εκδηλώσεις, όπου βοήθησαν να στηθεί αρνητικό για σας κλίμα στα κανάλια, κατηγορώντας σας για “εκδηλώσεις μίσους”. Φέτος τι θα γίνει;

Η.Π.: Οι εκδηλώσεις θα γίνουν ΌΛΕΣ κανονικά! Όσο γι’ αυτό που λέτε… πως και ποιοι βάρυναν το κλίμα; Οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την θυσία του Λεωνίδα και των 300 στις Θερμοπύλες που έγινε με τεράστια επιτυχία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από 4.000 Έλληνες; Τιμήσαμε τη δοξασμένη Ελλάδα κι αυτό είναι γιορτή μίσους; Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τις νίκες της Ελλάδας στο Γράμμο και στο Βίτσι, απέναντι στους κομμουνιστές, που ζητούσαν το πισωγύρισμα και αιματοκύλισαν την Ελλάδα σε έναν εμφύλιο που έγινε εξαιτίας της ματαιοδοξίας και της ανηθικότητάς τους; Αυτή είναι γιορτή μίσους;

Το μνημόσυνο  για τα αθώα θύματα των σφαγιαστών του ΚΚΕ στο Μελιγαλά μήπως δημιουργεί κλίμα εναντίον μας; Οι δεκάδες άλλες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, σαν αυτή της Μακεδονίας μας, του Παύλου Μελά, της θυσίας των αγωνιστών του στρατοπέδου Μακρυγιάννη και άλλες, “δημιουργούν κλίμα εναντίον μας”; Είναι τιμή μας αν το κάνουν!

Η μνήμη είναι το βασικότερο χρέος ενός Χρυσαυγίτη. Και είναι χρέος μας να θυμόμαστε ποιοι, πώς και πότε θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Η ιστορική αλήθεια κραυγάζει στα αυτιά  των Ελλήνων, όσο κι αν τα φερέφωνα και οι προπαγανδιστές της σημερινής έκνομης πολιτικής συμμορίας που λυμαίνεται την Πατρίδα, λυσσομανούν για την απόκρυψή της. Για εμάς έχει σημασία να θυμόμαστε ΠΟΙΟΙ – ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ έσφαξαν αθώους ανθρώπους. ΟΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. Με την ίδια θέρμη θα μιλήσουμε για τους φονιάδες των Ελλήνων. Και αν κάποιοι θίχθηκαν πέρυσι, ας προετοιμαστούν ψυχολογικά γιατί θα θιγούν το ίδιο και φέτος. Ίσως και περισσότερο. Η Χρυσή Αυγή συμμετέχει ή διοργανώνει αυτές τις εκδηλώσεις σε όλη την διάρκεια της ζωής της έως σήμερα και θα συνεχίσει να το κάνει πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Τα πρόσωπα ίσως να αλλάζουν, αλλά ο Μαίανδρος και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, θα καθοδηγούν τα βήματα και των επόμενων στις ίδιες πλατείες, στα ίδια μέρη που βρεθήκαμε πέρυσι, φέτος, του χρόνου.

«Α»: Κύριε Παναγιώταρε θα έχουμε κι άλλη φορά ευκαιρία, εδώ στην «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» να φιλοξενήσουμε τις θέσεις σας. Τι θα θέλατε να πείτε ως μήνυμα στους 500.000 που σας ψήφισαν;

Η.Π.: Θέλω να καλέσω τους χιλιάδες των χιλιάδων των συναγωνιστών μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ασταμάτητα και όλο το καλοκαίρι. Ο αγώνας για την Πατρίδα δεν πάει διακοπές. Να είναι ΟΛΟΙ 1.000 φορές υπερήφανοι που φορούν την μαύρη φανέλα με τον Μαίανδρο, που υπηρετούν την μεγάλη ιδέα του Εθνικισμού. Που στέκονται άφοβα δίπλα στον αδούλωτο Αρχηγό της και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής. Που στέκονται αλληλέγγυοι στον Έλληνα δίπλα τους.

Όσο ένας Χρυσαυγίτης στέκεται όρθιος, η Πατρίδα μπορεί να σωθεί. Ποτέ, κανείς αγώνας δεν ήταν εύκολος. Οι διαφορές μας με τους άλλους, των άλλων κομμάτων, είναι πολλές και δεν γίνεται να μοιάσουμε σε κανέναν. Ο ελληνικός λαός χαροπαλεύει με τα χαράτσια και την ανεργία, στα οποία οι έκνομοι πολιτικάντηδες τον ενέπλεξαν, ενώ η πολιτική “ελίτ” και η εντόπια οικονομική ολιγαρχία απολαμβάνουν σκανδαλώδη προνόμια και ασυλία έναντι του νόμου. Αυτά για τους άλλους είναι μια χαρά ή αδιαφορούν.. Εμείς αυτά τα αντιμαχόμαστε, γιατί θέλουμε την Ελλάδα ισχυρή, αδούλωτη, κυρίαρχη σε θάλασσα γη και ουρανό. Γι’ αυτό και μας διώκουν με τόσο πάθος.

Σας ευχαριστώ θερμά που ανοίγετε τις σελίδες της  «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» για τη φιλοξενία των θέσεων του κόμματός μου με αντικειμενικότητα. Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ ούτε εμείς ως βουλευτές ούτε τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sthn-efhmerida-akropolh-o-agwnas-sunechizetai-ameiwtos#ixzz38tEx7KLV

Exit mobile version