Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας, Θεσσαλονίκης, Αθηνών, Ανατ. Αττικής

Ενημερωτική δράση στον Πισσώνα Ευβοίας

Μία από τις περιοχές με τα υψηλότερα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο νομό, τον Πισσώνα επισκέφθηκε κλιμάκιο της Τ.Ο. Ευβοίας για να ενημερώσει τους κατοίκους για τις εξελίξεις στις πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον, η αγανάκτηση και η αποφασιστικότητα μεταξύ των φίλων και ψηφοφόρων του Κινήματος. Η οργή, για τις προφυλακίσεις και τις πρωτοφανείς ποινές των βουλευτών που ψηφίστηκαν για να  εκπροσωπούν το λαό, από τις επίορκες ανακριτικές αρχές κατά τις αντισυνταγματικές εντολές των κυβερνώντων, προκάλεσε έντονες τοποθετήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και οι απλοί ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, όχι μόνο δεν μετάνιωσαν για την ψήφο τους – όπως θα ήθελε το καθεστώς – αλλά αντίθετα ισχυροποίησαν την υποστήριξή τους και την αποφασιστικότητά τους.

“ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ” ήταν το σαφέστατο μήνυμα που λάβαμε. Παράλληλα με τη συζήτηση στο καφενείο, πραγματοποιήθηκε από ομάδα συναγωνιστών διανομή ενημερωτικού υλικού στους διερχόμενους οδηγούς και στα σπίτια του χωριού. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ομιλία Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου Πολύβιου στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Ζησιμόπουλου Πολύβιου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Με την έναρξη της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε πρώτα το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, ο οποίος τόνισε πως τίποτε δεν λυγίζει και δεν πρόκειται να λυγίσει τους Εθνικιστές, γιατί είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος Πολύβιος αναφέρθηκε εκτενώς στις τελευταίες εξελίξεις και την προσπάθεια του σάπιου πολιτικού κατεστημένου να χτυπήσει -μάταια βέβαια- τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να ολοκληρώσει το σκοτεινό του έργο στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Τόνισε ιδιαίτερα πως ΟΙ ΕΘΝΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και πως συνεχίζουμε τον καλό και αγνό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Βιντεοπροβολή στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ με θέμα «Επιχείρηση Νίκη».

Η επιχείρηση «Νίκη» εκτελέστηκε τη νύχτα της 21/22 Ιουλίου 1974 και ήταν η μοναδική αποστολή μεταφοράς ενισχύσεων στην Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Μεταγωγικά αεροσκάφη Noratlas της Πολεμικής Αεροπορίας παραλαμβάνουν τους άνδρες και τον εξοπλισμό τους και κατευθύνονται προς την Λευκωσία. Η ελληνοκυπριακή φρουρά του αεροδρομίου δεν ενημερώνεται έγκαιρα και μόλις τα Noratlas προσεγγίζουν εξαπολύει εναντίον τους σφοδρό αντιαεροπορικό πυρ. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάρριψη ενός (Νίκη 4) ενώ άλλα τρία προσγειώθηκαν με σοβαρές ζημιές. Σύνολο 4 αεροπόροι και 29 καταδρομείς φονεύθηκαν από φίλια πυρά ενώ άλλοι 10 καταδρομείς τραυματίστηκαν. Μετά τις ανωτέρω απώλειες η μάχιμη δύναμη της Α’ΜΚ ανέρχεται σε μόλις 279 άνδρες. Στις μάχες που ακολούθησαν η Α’ΜΚ επέφερε καίρια πλήγματα στον εχθρό και κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αεροδρομίου της Λευκωσίας.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου με θέμα «40 χρόνια μεταπολίτευση: Εμείς δεν γιορτάσαμε ποτέ». Ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στα γεγονότα του Ιουλίου του 1974. Η προδοσία της Κύπρου, η εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του Καραμανλισμού, ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά των πρώτων ετών της «μεταπολίτευσης». 2850 Αξιωματικοί του Στρατού, καθώς και 120.000 Δημόσιοι υπάλληλοι. εκδιώχθηκαν από  τις θέσεις τους γιατί δεν θέλησαν να συνεργαστούν με τον Καραμανλισμό.

Η φτώχεια, η εξόντωση της μεσαίας τάξης και η χρεωκοπία της χώρας είναι τα «έργα» της μεταπολίτευσης.

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατ. Αττικής

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα η ομιλία του Συναγωνιστή Ανδρέα Πιοτογιαννάκη με θέμα “Η αδιάσπαστη ενότητα του Κινήματος στοιχείο Νίκης“. Ο Γραμματέας της τοπικής, Συναγωνιστής Γ. Παπαγεωργίου προλόγισε, αναφερόμενος στην επαναληπτική απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισης των Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλου και Ν. Κούζηλου, εν αντιθέσει με την μεταχείριση που επιφύλαξαν στον κο Μπούκουρα 2 εισαγγελείς οι οποίοι ζήτησαν την αποφυλάκισή του. Τόνισε την αρραγή συσπείρωση που έχει επιτύχει το Κίνημά μας και έδωσε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν γροθιά, καλώντας όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι για την εκλογική μάχη που πλησιάζει και από την οποία η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει θριαμβεύτρια παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης ζήτησε την στράτευση όλων στην πανελλαδική οικονομική εξόρμηση του κόμματος που ήδη άρχισε.

Ο Συναγωνιστής Α. Πιοτογιαννάκης πήρε στη συνέχεια την σκυτάλη και διατράνωσε την αταλάντευτη θέληση των Συναγωνιστών να συστρατευτούν για τους μεγάλους αγώνες που είναι μπροστά μας εναντίον των μνημονιακών πολιτικών και για την απόδοση ελευθερίας και δικαιοσύνης στους άδικα προφυλακισμένους Πολιτικούς μας Κρατουμένους, τονίζοντας ότι είναι στην βρώμικη φαντασία εχθρών και άσπονδων φίλων φράξιες, διασπάσεις και ίντριγκες. Τίποτα από αυτά δεν αγγίζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως θα ήθελε το σύστημα και προς μεγάλη απογοήτευσή του. Επειδή δε “πολιτική χωρίς ιδεολογία και πίστη αποτελεί για εμάς απάτη” αναφέροντας τα λόγια του Αρχηγού μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, η Εθνικιστική Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής παραμένει αναλλοίωτη και άφθαρτη στον χρόνο. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-thessalonikhs-athhnwn-anat.-attikhs#ixzz38va2VJI3

Exit mobile version