Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μόνο έκπληξη δεν μου προξένησε η απόφαση του δικαστηρίου για τους δράστες της επίθεσης κατά των πακιστανών εργατών που εκμεταλλεύονται στην Μανωλάδα. Το δικαστήριο φυσικά αθώωσε τους δράστες και δεν απήγγειλε καμία κατηγορία στον Πασοκτζή επιχειρηματία που είχε τους λαθρομετανάστες στην δούλεψή τους. Είχαν ένα ατράνταχτο άλλοθι: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος και αναγκάζομαι να το καταθέσω ανώνυμα για ευνόητους λόγους είναι ότι ο Δένδιας τότε είχε δώσει ρητή εντολή να ξεψαχνίσουμε εξονυχιστικά τους κατηγορουμένους για να βρούμε οποιαδήποτε σύνδεση ή σχέση τους με την Χρυσή Αυγή. Φυσικά δεν βρέθηκε το παραμικρό και δεν μπόρεσε να δημιουργηθεί ούτε η ελάχιστη νύξη για “χρυσαυγίτικο έγκλημα”.

Οι ένοχοι της Μανωλάδας, λοιπόν, αφήνονται ελεύθεροι και την ίδια ώρα 9 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, παραμένουν στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο. Ωραία δημοκρατία, ωραία δικαιοσύνη….

Ανώνυμος αστυνομικός

Δεν ξεχνούμε τους Αθανάτους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – Παρασκευή 1 Αυγούστου, Ν. Ηράκλειο, 18:00 μ.μ.

Ή Ελλάδα δέχεται αυτό το καλοκαίρι ένα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών και άς τους χαρακτηρίζει παράτυπους η κυβέρνηση και τα συστημικά κανάλια. Οι περισσότεροι από τούς παράνομους εισβολείς προέρχονται από χώρες που έχουν στη σημαία τους την ημισέληνο  πως το Πακιστάν το οποίο η Τουρκία αναβαθμίζει συνεχώς,η Αλγερία η Λιβύη και άλλες μουσουλμανικές χώρες. Άν θυμηθούμε ότι ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε άρση του εμπόλεμου με την Αλβανία και ο σημερινός πρωθυπουργός άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς εγκληματίες επίσης μουσουλμάνους στην πλειοψηφία τους, τότε μιλάμε για ένα διαρκές έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων που καταλήγει στην υποδούλωση στο λεγόμενο μουσουλμανικό τόξο το οποίο εκφράζει κατά βάση η Τουρκία. Μοναδική ελπίδα η αποφυλάκιση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αφού το στήσιμο της διωξής και της φυλάκισής τους μπορεί να μας οδηγήσει άμεσα σε νέα εθνική τραγωδία, όμοια της Μικρασιατικής καταστροφής και της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

E.X.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί

Φίλτατε Γιώργο Πετρόχειλε,

Αποδεικνύετε με τον λόγο σας ότι υπάρχουν Έλληνες καλλιτέχνες που ακόμη ποιούν ήθος!

Να αγιάσει το στόμα σας. Βοηθήστε και εσείς έτσι ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την  Χρυσή Αυγή και να ξεσκεπάσουμε τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον της και κατά συνέπεια εναντίον της Πατρίδας μας.

Με Συναγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Σ.Β.

Αθώος ο πασόκος επιχειρηματίας της Μανωλάδας – Θα αποδοκιμάσει την απόφαση η Αλ Σάλεχ;

Ακόμα και την πολύ πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του πάει να εκμεταλλευτεί ο Καρατζαφέρης, για να τον ξαναδεχτούν στο μεγάλο «μαντρί» (που όλους τους… καλούς χωρεί…).

Έτσι, διέρρευσε στα φιλικά του ΜΜΕ, ότι… συγκινήθηκε πολύ από το τηλεφώνημα για περαστικά που του έκανε ο φον Αντωνάκης κι έτσι «ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναθερμάνθηκε το φλερτ…».

Σε συνέχεια του… φλερτ, έκανε την παρακάτω δήλωση για τον Αβραμόπουλο: «Η επιλογή Αβραμόπουλου ως επιτρόπου στην Ε.Ε, είναι η πιο εντυπωσιακή από συστάσεως του θεσμού. Ας ελπίσουμε ότι θα αποβεί και η πιο αποτελεσματική. Το ευχόμαστε».

Ολοφάνερες πλέον οι προθέσεις του ανδρός (και για να μην ξεχνιόμαστε, ενός απ’ αυτούς που έφεραν στην Ελλάδα το Μνημόνιο…). Ας τα βλέπουν αυτά οι ουκ ολίγοι (2,7%) αγνοί πατριώτες που δεν ήθελαν να φτάσουν στα… άκρα και επέλεξαν να ψηφίσουν αυτόν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, για να… «διαμαρτυρηθούν», να «δείξουν την οργή τους για το πολιτικό σύστημα» κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. και τώρα οι ψήφοι τους γίνονται διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια του πολιτικάντη, για να γλύψει εκεί που (παραμύθι κυρά μου) έφτυνε…

Θ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-31-iouliou-2014#ixzz391VumGy4

Exit mobile version