Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σερρών, Σαλαμίνος, Καλαμάτας, Πρέβεζας, Θάσου

Ενημερωτική δράση στο Σιδηρόκαστρο Ν. Σερρών

Την Πέμπτη, 24-7-2014, συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην πόλη του Σιδηροκάστρου. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές θέσεις του κινήματός μας, καθώς και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Η ενημερωτική δράση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και η αποδοχή του κόσμου ήταν πολύ θερμή και προέτρεψε τους συναγωνιστές να μην λυγίσουν και να συνεχίσουν ακάθεκτοι, ό,τι και αν γίνει. Μια ακόμη δημοσκόπηση του δρόμου απέδειξε ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την ανοδική της πορεία παρά την πολιτική σκευωρία, την συστηματική λασπολογία από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Σαλαμίνος

Παρά την καλοκαιρινή ραστώνη η Τ. Ο. Σαλαμίνος συνεχίζει χωρίς διακοπές τις δράσεις της. Αναρτήθηκαν πανό σε κεντρικότατο δρόμο του νησιού. Ως την τελική δικαίωση, ως την τελική Νίκη!

Τ.Ο. Καλαμάτας

Οι πολιτικές διώξεις και οι λασπολογίες εναντίων της 3ης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα συνεχίζονται, όμως συνεχίζεται δυναμικότερα και ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ που έχει καταρρίψει κάθε ηθικό και συνταγματικό κανόνα με μοναδικό κίνητρο την εξουδετέρωση του πολιτικού της αντίπαλου, της Χρυσής Αυγής. Ανήμποροι να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά έβαλαν μπρός τον ύπουλο παραδικαστικό τους μηχανισμό με την βοήθεια των πληρωμένων μνημονιακών κονδυλοφόρων της παραπληροφόρησης και της λασπολογίας. Όπως και σε όλη την Ελλάδα έτσι και η Τ.Ο. Καλαμάτας συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα εναντίων όλων.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Πρέβεζας

Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε η ανάρτηση πανό κατά της Χούντας Σαμαρά από μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην Πρέβεζα. Η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά κατέβασε το εθνικιστικό πανό, αποδεικνύοντας την μορφή της δημοκρατίας την οποία βιώνουμε. Δημοκρατία διακρίσεων εις βάρος των Εθνικιστών, την ίδια ώρα που η αριστερά δρα ασύδοτα με τις ευλογίες της Χούντας.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ακόμη μια πετυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στην Θάσο

Το απόγευμα της Κυριακής 20/07, η Τ.Ο. Θάσου παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη εξόρμηση, αυτή την φορά στην Σκάλα Πρίνου. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Θάσου, συναγωνιστής Γιώργος Χαλκιώτης και ο συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής συζήτησαν με τους περαστικούς και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας. Πολλοί περαστικοί κοντοσταθήκαν για να χαιρετίσουν και να μιλήσουν με τους Χρυσαυγίτες που όντως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού. Με το πέρας της διανομής ενημερωτικού υλικού έγινε ενημερωτική ομιλία σε κατάστημα της περιοχής για να ενημερωθούν αυτοί, που η απόσταση αλλά και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν τους βοηθούν για να μεταβούν στην Τοπική Οργάνωση της Θάσου. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Θάσου, συναγωνιστής Γιώργος Χαλκιώτης και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει το Έθνος μας. Τόνισε ότι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση είναι αμετανόητοι και ότι θέλουν να καταργήσουν ακόμη και την αργία της Κυριακής, δηλαδή έχουν στόχο να απαξιώσουν ακόμη και αυτές τις αρχές και αξίες της ίδιας της Ορθοδοξίας, έτσι ώστε οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι να βρουν ευκολότερα πεδίο για να εφαρμόσουν την Τζιχάντ τους. Κατόπιν πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής και τόνισε ότι η Νίκη που πετύχαμε στις Ευρωεκλογές δεν είναι η Τελική Νίκη και δεν πρέπει να είναι η Τελική Νίκη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική ελίτ του σάπιου πολιτικού συστήματος που έχει καταντήσει τον Έλληνα ραγιά και να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Τόνισε ότι μια αλλαγή εκ των έσω ουσιαστικά είναι μια ειρηνική επανάσταση, μια αναίμακτη επανάσταση που αναγκαστικά θα επιφέρει και την αλλαγή στο πολιτικό καθεστώς που μας κυβερνά, γιατί ο ίδιος ο λαός θα γνωρίζει τι είναι πραγματικά καλό και τι όχι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Αρχηγό μας που είναι στην φυλακή για ένα τηλεφώνημα. Σε ποια άλλη χώρα, εκτός από μια χώρα μπανανία θα μπορούσε να φυλακιστεί ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης για ένα τηλεφώνημα; Μαζί με τον Αρχηγό μας βρίσκονται στα κελιά της τιμής και 7 βουλευτές του Κινήματός μας και αυτό γίνεται γιατί απλά είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως αποκάλυψε και ο εισαγγελέας Ντογιάκος στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, λέγοντάς του: “Αν δεν είχε παραιτηθεί ο Νικήτας Σιώης και δεν είχες το αξίωμα του βουλευτή, δεν θα ήσουν εδώ». Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο “success story” που επικαλείται η κυβέρνηση και την δήθεν ανάπτυξη που τελικά δεν είναι τίποτα από προεκλογικά παραμύθια μιας σάπιας νομενκλατούρας. Τα καλύτερα χρόνια είναι πολύ μακριά και μόνο με αγώνα μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Η ενημερωτική συνάντηση έκλεισε με πολλές ερωτήσεις από την πλευρά των παρευρισκόμενων. Η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Το συμπέρασμα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, όπως αυτό καταγράφεται στο πεζοδρόμιο και όχι στα σαλόνια της πλουτοκρατίας της ολιγαρχικής ελίτ, έχει κατανοήσει την αδικία που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή απέναντι στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και παραμένει στο πλευρό της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-serrwn-salaminos-kalamatas-prebezas-thasou#ixzz391Wjvb3R

Exit mobile version