Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπόθεση Μανωλάδας: Ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι – Δεν ήταν Χρυσαυγίτες!

Υπόθεση Μανωλάδας: Ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι - Δεν ήταν Χρυσαυγίτες!

Για την υπόθεση της Μανωλάδας η Χρυσή Αυγή έχει εκφράσει πολλές φορές όχι μόνον την γνώμη της σχετικά με τα συμβάντα που διαδραματίστηκαν εκεί, αλλά και την καταδίκη της για το γεγονός ότι κάποιοι φέρθηκαν τόσο αδίστακτα που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον του προσωπικού που απασχολούσαν στα χωράφια τους, για λόγους που δεν είναι σκόπιμο να αναφέρουμε επί του παρόντος.

Το ίδιο άσκοπο είναι να εντρυφήσουμε στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αρκεί να σταθούμε στα επιφανειακά και απολύτως βασικά, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν παριστάνει τον εισαγγελέα ωθούμενη από εμπάθεια όπως κάνει ο Ψαρράς (βλέπε περίπτωση καταστατικού…) και ο πολιτικός κόσμος της χώρας που την (κατα)δικάζει από τις φυλλάδες και τα τηλεπαράθυρα επειδή έτσι τον συμφέρει. Εξ’ άλλου τα περιστατικά μιλούν από μόνα τους. Είναι όμως κάποιες πτυχές του ζητήματος που αξίζει να σχολιαστούν για να καταρριφθούν ορισμένοι μύθοι της ψευτοδημοκρατίας.

Μύθος πρώτος – Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη: Η είδηση της μη προφυλάκισης των κατηγορουμένων και μάλιστα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: Οι κατηγορούμενοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και αυτό τους το “προσόν” τους εξασφάλισε την ελευθερία τους.

Μύθος δεύτερος – Η Χρυσή Αυγή διώκεται για πράξεις και όχι για τις Ιδέες της: Εννιά βουλευτές του κόμματος βρίσκονται στη φυλακή επειδή δεν διαθέτουν… μαντικές ικανότητες, που τους επιτρέπουν να προβλέπουν την συμπεριφορά του καθενός σε όλη την Ελλάδα, αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν οδηγείται στην φυλακή με την λογική της συλλογικής ευθύνης (όπως εφαρμόστηκε στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής) για τις ΠΡΑΞΕΙΣ του επιχειρηματία που ανήκει ιδεολογικά σε αυτό.

Μύθος τρίτος – Τα ΜΜΕ είναι αμερόληπτα: Τι θα συνέβαινε εάν οι δράστες ήταν, όχι στελέχη, αλλά υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής; Τι θα είχε συμβεί εάν σε κάποιο σπίτι οποιουδήποτε από τους εν λόγω κατηγορουμένους εύρισκε η αστυνομία ένα μπρελόκ, ένα κασκώλ ή μια προκήρυξη της Χρυσής Αυγής;

Μύθος τέταρτος – Τα ΜΜΕ σέβονται την ελευθερία του λόγου: Οι τηλεοπτικοί σταθμοί αφού βάπτισαν τους λαθρομετανάστες-θύματα νόμιμους εργαζόμενους τους έδωσαν και βήμα για να εκφράσουν τον πόνο τους. Στη Χρυσή Αυγή, την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, που την ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν της έδωσαν ούτε δευτερόλεπτο για να αντικρούσει τα ψέμματα των αντιπάλων της και να υπερασπιστεί την πολιτική της τιμή.

Μύθος πέμπτος – Το δικαίωμα του “συνέρχεσται” είναι νόμος: Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν λαθρομετανάστες για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου. Στην παράνομη διαδήλωση συμμετείχαν και οργανώσεις-σφραγίδες σαν και αυτές που πριν λίγες εβδομάδες έγιναν η αφορμή για να απαγορευθεί στη Χρυσή Αυγή να διαδηλώσει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη.

Κανόνας: Εάν είσαι από την Ασία ή την Αφρική και ζεις παράνομα στην Ελλάδα τότε απολαμβάνεις όλα τα προνόμια που κανένας Έλληνας δεν απολαμβάνει εκτός κι αν είναι άνθρωπος του συστήματος. Γιατί για την Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της οι θεσμοί της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της ελευθερίας της έκφρασης δεν ισχύουν, τουλάχιστον όχι όσο εξουσιάζουν αυτή την χώρα ορκισμένοι ανθέλληνες, υπηρέτες ενός απάνθρωπου καθεστώτος που τα ‘κονομάει και από τον λαθρομετανάστη και από τον εκμεταλλευτή του.

Κι αν τύχει ο τελευταίος και παρεκτραπεί θα “καθαρίσει” για λογαριασμό του η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη!

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Βουλευτής Σερρών
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upothesh-manwladas-eleutheroi-oloi-oi-kathgoroumenoi-den-htan-chrusaugites#ixzz392MX4RTh

Exit mobile version