Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφτασε το 446 (!) σελίδων νέο πολυνομοσχέδιο των 223 (!) άρθρων με τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα της τρόικα

Έφτασε το 446 (!) σελίδων νέο πολυνομοσχέδιο των 223 (!) άρθρων με τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα της τρόικα

Το νέο αυτό πολυνομοσχέδιο, το οποίο τα κανάλια και οι εφημερίδες της διαπλοκής δημοσίευσαν 2 μέρες πριν το παραλάβουν οι εκπρόσωποι του λαού και του έθνους βουλευτές, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά νομοσχεδίων του ίδιου τύπου που “περνάνε” τα τελευταία χρόνια από το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο.

Νομοσχέδια που αλλάζουν τη φυσιογνωμία της χώρας, φέρουν μεγάλες αλλαγές σε οικονομικές και κοινωνικές δομές της χώρας, κόβουν μισθούς και εξαφανίζουν συντάξεις, περνούν από τη Βουλή “βράδυ” χωρίς να προλαβαίνουν οι βουλευτές όχι να καταλάβουν τι συνέπειες θα επιφέρουν αυτά που θα ψηφίσουν, αλλά ούτε καν να τα διαβάσουν ως διατάξεις.

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης θα υποστηρίξουν τα νέα μέτρα στη Βουλή και θα προτάξουν την αναγκαιότητά τους για να “σωθεί” ακόμη μια φορά η χώρα. Άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα τι ψηφίζουν και τι σημαίνουν αυτά για την ελληνική κοινωνία θα τα στηρίξουν με πάθος από έδρας, άλλοι πιο διστακτικά, άλλοι θα τα ψηφίσουν ενώ για κάποιες ώρες ή μέρες θα είναι “αντάρτες” εκφράζοντας ανησυχία ή επιφύλαξη για την μία ή την άλλη διάταξη.

Όλοι τους, όμως, θα ψηφίσουν αυτά τα 223 άρθρα, τις 446 σελίδες, μετά από μια καθαρά προσχηματική συζήτηση, με ανούσιο περιεχόμενο και αναλύσεις επιπέδου “καφενείου” αφού η περιορισμένη αντίληψή τους και ικανότητες δεν επιτρέπουν κάτι καλύτερο.

Εξάλλου τι είδους συζήτηση και ανάλυση μπορεί να γίνει επί ενός νομοσχεδίου που παραδόθηκε μόλις σήμερα Πέμπτη, θα περάσει από την επιτροπή με διαδικασία εξπρές Παρασκευή-Σάββατο-Δευτέρα και αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι την επόμενη Πέμπτη; Σε ποιο από τα 223 άρθρα να σταθείς και σε ποια από τις εκατοντάδες υποπαραγράφους να κάνεις παρατηρήσεις;

Θα ψηφιστεί και αυτό όπως και όλα τα άλλα πολυνομοσχέδια μέχρι τώρα, από μια Βουλή με μειωμένη σύνθεση λόγω θερινών τμημάτων και με παράνομη σύνθεση μιας και οι βουλευτές του τρίτου κόμματος παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές και δεν τους επιτρέπεται να ψηφίσουν.

Μετά και από αυτήν την νέα “ηρωική” ψηφοφορία οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, αφού θα έχουν σώσει ακόμη μία φορά τη χώρα, αφού θα έχουν ψηφίσει με πόδια και με χέρια ό,τι τους δώσανε να ψηφίσουν οι ξένοι εντολοδότες, θα επιστρέψουν στις πολυτελείς διακοπές τους, χαρούμενοι που έπραξαν ακόμη μια φορά το καθήκον τους.

Εσύ Έλληνα και Ελληνίδα θα νιώσεις αργά ή γρήγορα τις τσουχτερές συνέπειες ακόμη μίας πράξης στο δράμα της σωτηρίας της χώρας. Και να θυμάσαι, μην παραπονιέσαι, μην δυσανασχετείς. Βάλε πλάτη ακόμη μια φορά για να σωθεί η χώρα και να συνεχίσει το μεταπολιτευτικό καθεστώς να επιβιώνει και να απολαμβάνει τους κόπους σου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eftase-to-446-selidwn-neo-polunomoschedio-twn-223-arthrwn-me-ta-nea-proapai#ixzz393gfskFM

Exit mobile version