Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Το μνημόνιο φεύγει” και οι συντάξεις κόβονται – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“Το μνημόνιο φεύγει” και οι συντάξεις κόβονται - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Μία ακριβώς ημέρα μετά την θριαμβευτική αναγγελία ότι η συνάντηση με την τρόικα δεν θα γίνει στην Αθήνα αλλά στο Παρίσι, ήλθαν και οι συντάξεις του μηνός Ιουλίου με σημαντικές περικοπές.

Η κυβέρνηση της θλιβερής μειοψηφίας Βενιζέλου – Σαμαρά σε μια κακόγουστη παράσταση με σκοπό την μάχη των εντυπώσεων αφήνει να εννοηθεί ότι το γεγονός της συνάντησης στο Παρίσι αντί των Αθηνών είναι περίπου και το πρώτο βήμα της αποχωρήσεως από το Μνημόνιο. Πράγμα το οποίο βεβαίως δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν γνωρίζει ανάπτυξη όπως μας λένε τα παπαγαλάκια της εγκληματικής συμμορίας που εξουσιάζει τη Χώρα, αλλά βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ύφεση.

Έχω την εντύπωση πως η οπερέτα, η οποία θα λάβει χώρα εις το Παρίσι, θα είναι και η πρώτη προεκλογική φιέστα των δήθεν αντιμνημονιακών πλέον Αντώνη και Βαγγέλη. Όλα δείχνουν πως μέσα στον κατήφορο τον πολιτικό εις τον οποίο βρίσκονται αποφάσισαν εκλογές, ελπίζοντας όπως κάθε πολιτικά μελλοθάνατος στην νεκρανάστασή τους.

Μέσα στα πλαίσια αυτά επιταχύνουν και τις διαδικασίες τις δικαστικές εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Ό,τι και να κάνουν δεν θα τους βγει.

Είναι σίγουρο ότι θα είναι χαμένοι και η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, όπως ακριβώς συνέβη και πρόσφατα στις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-mnhmonio-feugei-kai-oi-suntajeis-kobontai#ixzz39468K9LT

Exit mobile version