Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μονόφθαλμη δικαιοσύνη της Μανωλάδας σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η μονόφθαλμη δικαιοσύνη της Μανωλάδας σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί (ως αριστερό κόμμα) τις πανανθρώπινες αξίες της δικαιοσύνης, της ισότητας και της ισονομίας.

Με άρθρο, λοιπόν, στο LEFT.gr (30/7/2014) και με τίτλο «η μονόφθαλμη δικαιοσύνη της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ» αναγράφονται μεταξύ άλλων και αυτά: «Αθώοι ο γαιοκτήμονας και ο ένας μπράβος, οι άλλοι δύο καταδικάστηκαν για σωματικές βλάβες σε εξαγοράσιμες ποινές και αφέθηκαν ελεύθεροι…». «Ακόμα 20 λέξεις για την σημερινή δικαστική απόφαση. Μόνο που αυτές οι λέξεις μοιάζουν ανήμπορες να αφηγηθούν με επάρκεια αυτό το όνειδος για την Δικαιοσύνη. Δεν μπορούν να εκφράσουν την οργή για ένα δικαιϊκό σύστημα που κατ’ εξακολούθηση (σε βαθμό που έχει γίνει καθ’ έξιν πλέον…) περιθάλπει με ασυλία τους ισχυρούς, την ίδια στιγμή που εμφανίζεται αμείλικτο για τους αδύναμους», «το σύστημα που αφήνει ελεύθερους τους Χριστοφοράκους…», «που αφήνει τον Μηλιώνη της ENERGA, ο οποίος έχει λεηλατήσει το δημόσιο χρήμα, να κάνει γκλάμουρ πάρτι στη Μύκονο». «Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή. Είναι μονόφθαλμη. Βλέπει μόνο από τη μια μεριά, από αυτή των πλουσίων. Από την άλλη είναι στο μαύρο σκοτάδι», «Γιατί στην σημερινή Ελλάδα (πολύ περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν) η ισότητα ενώπιον του νόμου μοιάζει με ανέκδοτο», «στην πραγματικότητα, βρίσκεται υπό εξέλιξη η θεσμοθέτηση του νόμου της ζούγκλας και με τη βούλα του νόμου…».

Όταν η Χρυσή Αυγή μίλησε για παραδικαστικά κυκλώματα, εκτροπές, παρεμβάσεις, ανομίες και ατασθαλίες στον χώρο της δικαιοσύνης, εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ κρυφογελούσατε και κάποιοι μάλιστα πανηγύριζαν γιατί η «μονόφθαλμη», όπως την λέτε, δικαιοσύνη παρεκτρεπόταν ενάντια στους «φασίστες και στους νεοναζί» της Χρυσής Αυγής.

Το μειδίαμα δεν σας έλειψε ακόμα και όταν μέσα στο Κοινοβούλιο σας είπαμε ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθει και η σειρά σας… (τελικά φάνηκε ξεκάθαρα η συστημικότητά σας και δεν χρειάζονται μέτρα και διώξεις για έναν χώρο που ουσιαστικά προσκύνησε το σύστημα…). Είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία που η δικαιοσύνη διασύρεται, καταλύεται και καταπατείται σε τέτοιο βαθμό από αυτούς που έχουν ορκισθεί να την τιμούν, να την υπηρετούν και να την υπερασπίζονται.

Οι κατασκευασμένες κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής δεν ενόχλησαν την υποτιθέμενη «δημοκρατική σας ευαισθησία» για πολλούς λόγους.

Ένας όμως ήταν ο κυριότερος. Κρίνατε και συνεχίζετε και τώρα να πιστεύετε ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει να εκλείψει με κάθε μέσο, ακόμα κι αν χρειαστεί να συμμαχήσετε με τον διάβολο. Όσο για το τελευταίο, έφτασε η ώρα, οι εκλογές πλησιάζουν και θα κληθείτε άμεσα να το πράξετε.Αλίμονο σ’ αυτούς που πίστεψαν ότι είστε δύναμη προόδου και κάθαρσης… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-monofthalmh-dikaiosunh-ths-manwladas-sumfwna-me-ton-suriza#ixzz3954M7v39

Exit mobile version