Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την θετική ψήφο σας για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια…. Για άλλη μια φορά δεν με απογοητεύσατε…πάντα κοντά στην Ελλάδα μας και σε οτιδήποτε ελληνικό…καλή δύναμη…

Ιωάννα         

Το πολιτικό τέλος Σαμαρά – Βενιζέλου και το σχέδιο απόδρασής τους

Ακούω και διαβάζω πολλά αυτές τις μέρες για τη δίκη της Μανωλάδας. Για δικαστές που δεν στάθηκαν στο ύψος τους, για ενόρκους που δεν έλαβαν τη σωστή απόφαση και πολλά άλλα.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας έχει υποστεί τόσο ξέπλυμα μυαλού από τα ΜΜΕ και δεν μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι πραγματικοί και τίμιοι δικαστές και ένορκοι δεν δικάζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες των καναλιών και κάποιων οργανώσεων αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία των δικογραφιών και των αποδείξεων. Δεν θέλουν να χωνέψουν ότι οι δικαστές και οι ένορκοι δεν κάθισαν την προηγούμενη μέρα της απόφασης να δουν τις επιθυμίες των καναλαρχών ώστε να βγάλουν σύμφωνα με αυτή την απόφαση.

Θα μου πείτε βέβαια πως η δικαιοσύνη λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αθώωσε κάποιους οι οποίοι κατηγορούνταν για εγκλήματα που είχαν διαπραχτεί, (σωστά κατά τη γνώμη μου αφού δεν υπήρχαν αποδείξεις εναντίον τους) και προφυλακίζει βουλευτές και μέλη της Χρυσής για κατά φαντασία εγκλήματα από στημένους ψευδομάρτυρες. φωτογραφίες και βιντεοταινίες. Ελπίζω πως ακόμη υπάρχουν σωστοί και τίμιοι δικαστές οι οποίοι δεν θα αργήσουν να λάβουν τη σωστή απόφαση, ώστε να περισώσουν το όποιο κύρος έχει απομείνει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους .

Γ.Γ.

“Το μνημόνιο φεύγει” και οι συντάξεις κόβονται – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Σε αντίθεση με τη καθημερινή προπαγάνδα των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, ότι τα πράγματα πηγαίνουν όλο και προς το καλύτερο, έρχεται η ανάπτυξη και άλλες ανοησίες, η κυβερνητική μαφία συνεχίζει να καταστρέφει και να οδηγεί στη φτώχεια περαιτέρω τους Έλληνες. Λαμβάνοντας λοιπόν τη ήδη πετσοκομμένη κατά 50% σύνταξη του στρατιωτικού μισθολογίου στο οποίο και ανήκω διαπίστωσα ότι μειώθηκε κατά 52 ευρώ ακόμη. Συνεχίζουν λοιπόν σε δυο επίπεδα. Ένα της εικονικής πραγματικότητας στη οποία θέλουν αν μας πείσουν πως ζούμε, ενώ στη πράξη πράττουν τα ακριβώς αντίθετα. Και εν μέρει το πετυχαίνουν αν κρίνουμε τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία τους, κατά τη γνώμη μου, συνίσταται στο ότι έχουν καταφέρει να φέρουν σε αντιπαράθεση όλες τις κοινωνικές ομάδες σε τέτοιο βαθμό ώστε η μία να επιζητά τη καταστροφή της άλλης. Παλιά τέχνη των παλαιοκομματικών αστικών κυβερνήσεων: Διαίρει και βασίλευε και το κέρδος για αυτούς είναι να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη λεηλασία και το ξεπούλημα της πατρίδας.

Μοναδική και τελευταία ελπίδα για την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή που σαν πεμπτουσία της ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικισμού είναι η αλληλεγγύη όλων των κοινωνικών ομάδων, θεωρώντας όλους του Έλληνες μια μεγάλη οικογένεια όπου για να προκόψει χρειάζεται ομόνοια και σύμπνοια.

Π.Ν.

Η χρεοκοπία της Αργεντινής και η προπαγάνδα των τσοντοκάναλων

Θεώρησα υποχρέωση μου να πάω φέτος. Τώρα που ο πόλεμος ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό εντείνεται, τώρα που έγκλημα θεωρείται να νιώθεις Έλληνας, να μιλάς για την Ελλάδα, τις αξίες της, τα ιδανικά και τα ιδεώδη της. Πήγα, πρώτη μου φορά σε εκδήλωση. Και είδα απλούς ανθρώπους, πιεσμένους ίσως αλλά όχι απογοητευμένους, ανθρώπους της διπλανής πόρτας και όχι μεταφερόμενο θίασο από αυτόν που έβλεπες στις παλαιές κομματικές συγκεντρώσεις. Πολλοί οι απόντες αλήθεια, πολλοί οι φυλακισμένοι και οι περιορισμένοι, αναντικατάστατοι οι δύο νεκροί, δείγμα της άγριας πολεμικής που καθημερινά εντείνεται.
Αλλά όμως άξιοι οι αντικαταστάτες, πυρωμένοι οι λόγοι. Ανάσανα. Συνεχίζουμε. Η Άνοιξη έρχεται μετά τον χειμώνα, η Αυγή μετά την βαθιά νύχτα, η Σαλαμίνα και οι Πλαταιές μετά τις
Θερμοπύλες. Θα τα καταφέρουμε. Όσο ένας Έλληνας αναπνέει ελεύθερος η φλόγα θα ζει. Θα θεριέψει και θα τους κάψει. Δύναμη αδέλφια, συνεχίστε δυνατότερα συναγωνιστές.

Κ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-1-augoustou-2014#ixzz395edBIuv

Exit mobile version